Wasz najbardziej nieudany zakup

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Mój to Project CARS. Zapłaciłem około 120zł, gdy był tuż po premierze, a nie grałem praktycznie wcale, dlatego że nie działał na mojej kierownicy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 395 razy
Podziękowania: 19 razy

Secret 3 to była porażka i najgorzej wydana kasa w CDP.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Metro Last light
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Just cause 2 - kupiłem i po niecałej godzinie zwróciłem , gra nie w moich klimatach :/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

/\ Ja również, screeny mnie bardzo zachęciły, lubię rozwałkę i dobrą zabawę (Np. uwielbiam serię SR), ale jakoś w Just Cause 2 nie mogłem się w ogóle odnaleźć.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Kupiony i aktywowany OMYŁKOWO na moim koncie zamiast na koncie znajomego Deus Ex: Mankind Divided za 140zł.
Zakupu dokonałem chwilę po premierze, a po dziś dzień w niego nie zagrałem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Groupees preorder na be mine kiedy
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Groupees preorder na be mine kiedyś lubiłem to stronkę a teraz pewnie nawet te 10 bundli się nie ukaże zanim padną, Torment Tides of Numenara kupiłem po premierze a potem mega szybko staniało a nie zdążyłem zagrać napaliłem się na Fronczewskiego a tam kilka zdań mówi :(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Prey na amazon.de. Drugi raz mi przysyłają używkę. Podobno inną.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Groupees preorder na BeMine'y
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Kholat :D Jak dla mnie nudna gierka, pograłem chwilę i usunąłem, gra nie w moim typie :D
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Razer DeathAdder 2013. Myszka jakotako działa, ale materiały uzyte do jej budowy wołają o pompse do nieba. Lichy plastik, szybko sciraja sie te slizgaczki u spodu. Nie wiem po kiedu grzyba dali te gumy po bokach, jak to odpada już po miesiącu uzywania myszki. Teraz ciągle musze to codziennie poprawiac itd... ten klej sie rozpuscil i w ogóle tych gum nie trzyma. A bez gumy to sie ta myszka klei jak spocone dingdong, bo nie idzie wytrzec tego kleju... bede musiał te gumy spróbowac przykleic kropelką chyba, bo fabrycznie stosują jakies badziewny klej co sie rozpuszcza po miesięcznym uzywaniu myszki i co najlepsze, nawet jak to przykleje docisne i posiedzi niezywane dzień czy dwa, to nie zaschnie i pare minut i już guma jeździ jak szalona. ogólnie nie polecam. Chińczyk z biedronki miał te gumy lepiej przyklejone bo przez ponad raok używania zero odklejenia, tylko plastiuk pozdzierany. Do tego od nowości nie wiem czy tak ma być czy nie ale rolka w jedną strone działa normalnie a w drugą jest głośniejsza.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Armikrog - to był mój największy zawód roku 2015.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: Razer DeathAdder 2013. Myszka jakotako działa, ale materiały uzyte do jej budowy wołają o pompse do nieba. Lichy plastik, szybko sciraja sie te slizgaczki u spodu. Nie wiem po kiedu grzyba dali te gumy po bokach, jak to odpada już po miesiącu uzywania myszki. Teraz ciągle musze to codziennie poprawiac itd... ten klej sie rozpuscil i w ogóle tych gum nie trzyma. A bez gumy to sie ta myszka klei jak spocone dingdong, bo nie idzie wytrzec tego kleju... bede musiał te gumy spróbowac przykleic kropelką chyba, bo fabrycznie stosują jakies badziewny klej co sie rozpuszcza po miesięcznym uzywaniu myszki i co najlepsze, nawet jak to przykleje docisne i posiedzi niezywane dzień czy dwa, to nie zaschnie i pare minut i już guma jeździ jak szalona. ogólnie nie polecam. Chińczyk z biedronki miał te gumy lepiej przyklejone bo przez ponad raok używania zero odklejenia, tylko plastiuk pozdzierany. Do tego od nowości nie wiem czy tak ma być czy nie ale rolka w jedną strone działa normalnie a w drugą jest głośniejsza.
Odświeżam trochę temat sprzed roku,aczkolwiek rzeczywiście musze się odnieść do tego co napisał pelikulas.
Deathaddera tylko poprzednią wersję 2007 czy 2008 używałem w strzelankach typu CS;Source,Dark messiah,killing Floor i dobrze się sprawowała. Zza dzieciaka grałem od rana do wieczora w wakacje i łapa się pociła,warstwa wierzchnia schodziła,myszka mokra,ale wszystko działało. Nie zgodzę się z opinią,że jest to kiepska myszka,ja swoją katowałem 6 lat i dopiero przy rage'u gdzie walnałem myszką o podłogę wszystkie komponenty się rozleciały i nie chaiły ponownie współpracować. Obecnie nie kupiłym myszki razera,bo trochę jest to przerost formy nad treścią ;p Mam za to klawiaturę od nich i rgb ledy przestały działać ;p

Najbardziej nieudany zakup to moim zdaniem Just Cuase 3 XL. Nielinowa rozgrywka,praca kamery,sterowanie. Badziewie od razu po zakupie na summer sale zwróciłem po 20min rozgrywki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Iphone 8- Okazało się, że zero papierów, simlock na UK i w ogóle problemy. Wyzbyłem się go sprzedając komuś prywatnie 500 zł taniej, ale no niech on się meczy z nim.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zdecydowanie Dark Souls - wiedziałem, że będzie trudno, ale jeszcze bym to przeżył gdyby nie to idiotyczne sterowanie przeniesione z konsoli. Pomęczyłem się godzinę i cisnąłem w kąt :>
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dragon's Dogma: Dark Arisen. Od początku byłem grą zainteresowany, wciąż i wciąż miałem coś innego do roboty/ogrania, a gdy wreszcie zebrałem się do kupienia, pograłem pół godziny i raczej nie wrócę. Wygląda koszmarnie w akcji, sterowanie jest dziwne i nie potrafię się do niego przyzwyczaić... ehh, szkoda narzekać.
Na osłodę mam jednak świadomość, że zapłaciłem 25zł, a dosłownie w tej samej sesji zakupów kupiłem też MGSa V: Definitive experience, też za 25zł i to był jeden z lepszych dla odmiany zakupów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Hardkor pisze: Iphone 8- Okazało się, że zero papierów, simlock na UK i w ogóle problemy. Wyzbyłem się go sprzedając komuś prywatnie 500 zł taniej, ale no niech on się meczy z nim.

to teraz chyba Nokia 7 ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Armin pisze:
Hardkor pisze: Iphone 8- Okazało się, że zero papierów, simlock na UK i w ogóle problemy. Wyzbyłem się go sprzedając komuś prywatnie 500 zł taniej, ale no niech on się meczy z nim.

to teraz chyba Nokia 7 ;)
Nokia full legit papiery itp ma xD Ale no jesli chodzi ci o ten temat "Nieznane numery" to tak dziwi mnie to. Nie jest to jakos mega irytujace, bo i tak zawsze odiberam, gorzej ze nie ma czasem jak oddzdwonic
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

vengrath pisze: Dragon's Dogma: Dark Arisen. Od początku byłem grą zainteresowany, wciąż i wciąż miałem coś innego do roboty/ogrania, a gdy wreszcie zebrałem się do kupienia, pograłem pół godziny i raczej nie wrócę. Wygląda koszmarnie w akcji, sterowanie jest dziwne i nie potrafię się do niego przyzwyczaić... ehh, szkoda narzekać.
Na osłodę mam jednak świadomość, że zapłaciłem 25zł, a dosłownie w tej samej sesji zakupów kupiłem też MGSa V: Definitive experience, też za 25zł i to był jeden z lepszych dla odmiany zakupów.
Miejscami faktycznie jest denerwujące, ale ma masę rozwiązań, których próżno szukać w innych RPGach i mimo wszystko warto dać jej szansę. Początek jest nudnawy, ale jak zrozumiesz mechanikę całości to naprawdę jest fajnie (wiedźmin 3 to to nie jest, ale popykać warto)
ODPOWIEDZ