Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
raczej nie ale bedziesz je widział w swoim profilu w odnośniku "Gry" np.: http://steamcommunity.com/id/iras1988/games?tab=all
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Wymieniłem się na klucz M&M Clash of Heroes, jako że nie robiłem wcześniej żadnych transakcji z osobą, z którą się wymieniłem chciałem sprawdzić czy klucz działa, wklepałem go na steam i choć wcześniej posiadałem już swoją kopię Clash of Heroes gra ponownie przypisała mi się do konta... Aby było ciekawiej korzystałem już wcześniej z tego sposobu i żadna gra nigdy nie przypisała mi się do konta powtórnie, od czego to zależy? Rozumiem że klucz jest już zużyty i nie ma nawet po co pisać do supportu?
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
teraz w ogole zmienili trochę zasady przy dodawaniu kluczy - nie da się już chyba sprawdzić czy klucz działa czy nie; ostatnio się tym trochę bawiłem i w żaden sposób nie udało mi się odróżnić zużyty klucz od nowego
co do drugiej takiej samej gry to po prostu była wersja z innego regionu niż pierwsza - nic się nie da z tym zrobić
co do drugiej takiej samej gry to po prostu była wersja z innego regionu niż pierwsza - nic się nie da z tym zrobić
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
No właśnie też ostatnio sprawdzałem jedną grę w dwóch kluczach. Wiem, że jeden wykorzystałem, a przy obu po prostu wywaliło informację, że mam już grę. Ale chyba klucz się nie zużył? Bo właśnie zgłupiałem.
Szykuje się duża nowość na Steamie: http://steamcommunity.com/tradingcards/
@remike: imo to zasługuję na główną

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Chyba na wyśmianie (oczywiście nie w sensie, że o tym nas poinformowałeś).kamdz pisze: Szykuje się duża nowość na Steamie: http://steamcommunity.com/tradingcards/
Dostaje jakieś wymierne korzyści z tego badziewia?
+1 do e-penisa za każdą odznakę?
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Widać że nawet nie kliknąłeś w link dodany przez kamdz'a. Lecę karty które można sprzedać w markecie.cFalcon pisze:Chyba na wyśmianie (oczywiście nie w sensie, że o tym nas poinformowałeś).kamdz pisze: Szykuje się duża nowość na Steamie: http://steamcommunity.com/tradingcards/
Dostaje jakieś wymierne korzyści z tego badziewia?
+1 do e-penisa za każdą odznakę?
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Ja na razie mam jedną z Portala 2. One po prostu same z siebie wylatują. Nic w grze dodatkowego nie trzeba robić. Teraz tylko wbić szybko 10 level i mieć nadzieję na kartę Foil. Ciekawe czy one się w ogóle sprzedają w tych cenach co są w steam markecie.
Długo czekaliście po dołączeniu do grupy na zaproszenie? Macie jakieś na zbyciu?