Far Cry 5
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Ktoś coś czytał gdzieś, o datach wydawania poszczególnych dlc z SP do FC5?
Bo zastanawiam się czy brać podstawkę samą, czy od razu Golda
Z jednej strony sam SP będzie pewnie droższy, jak go będę ew. dokupywał, z drugiej strony czekanie np. pół roku, aż pojawią się dodatki, to też niezbyt mnie cieszy - w międzyczasie mam co kupować za cebulaki z Portfela - z trzeciej strony .... dlc zapowiadają się naprawdę zacnie
Bo zastanawiam się czy brać podstawkę samą, czy od razu Golda

Z jednej strony sam SP będzie pewnie droższy, jak go będę ew. dokupywał, z drugiej strony czekanie np. pół roku, aż pojawią się dodatki, to też niezbyt mnie cieszy - w międzyczasie mam co kupować za cebulaki z Portfela - z trzeciej strony .... dlc zapowiadają się naprawdę zacnie

- Kontakt:
No właśnie, teraz - w Goldzie - SP wychodzi chyba 110 zł; potem osobno będzie na pewno droższe i to do czasu, aż nie wydadzą ostatniego dlc

Tymczasem za niecałe 2 dni wychodzi Ni No Kuni 2 i weź tu teraz się zdecyduj, a Wallet z gumy nie jest, szczególnie ten gejbowy

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
A do Ni No Kuni 2 też czasem season passa nie zapowiedzieli?
Ja z FC5 czekam na złotą edycję jak spadnie do tych 5-6 dych - pewnie za rok po tyle będzie latać w ubiszrot exclusive czy cuś. Chyba że dodatki okażą się totalnym gruzem jak te do Wolfa 2, to wtedy vanilla
Ja z FC5 czekam na złotą edycję jak spadnie do tych 5-6 dych - pewnie za rok po tyle będzie latać w ubiszrot exclusive czy cuś. Chyba że dodatki okażą się totalnym gruzem jak te do Wolfa 2, to wtedy vanilla

Ostatnio zmieniony 21 mar 2018, o 21:55 przez bolesna prawda, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Tak

Racja, ale zdaje się, że Blood Dragon (czy jak to się zwało) wydany po FC3 miało dobry odbiór u ludzi - ja wymiękłem po pół godzinie, nie moje klimaty - a to właśnie kolesie od tego dodatku robią dlc do FC5 ..... muszę jeszcze doczytać, czy te eventy są dla wszystkich, czy tylko dla Goldów

- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Na twoim miejscu odpuściłbym. Jeśli okażą się super te dodatki to jedynie stracisz lekko, ale szansa na to jest bardzo mała, a za 110 zł możesz mieć inną, a nawet parę dobrych gier
- Kontakt:
Yep, przekonaliście mnie, zresztą sam też miałem wątpliwości, a eventy i edytor jest dla wszystkich, więc ciśnienia nie ma na ten SP

Dzięki za pomoc, zresztą to samo tyczy Ni No Kuni 2 - tu na szczęście cena SP pokrywa się w 100% z różnicą pomiędzy wersją Standard a Gold (20 baksów) a opis dlc jest dość "niedokońcawiadome"

więc i tutaj poczekam, żeby nie przepłacać za godzinę fabuły i 300 metrów lochówExplore new dungeons, get exclusive rewards and enjoy a brand new story chapter with hours of additional gameplay.

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Far Cry’a 5 da się ukończyć w niespełna 10 minut
https://www.cdaction.pl/news-53001/far- ... minut.html
Armin pisze: Far Cry’a 5 da się ukończyć w niespełna 10 minut
O ile się nie mylę to w FC4 też takie coś było i bardziej chodzi o "easter egg" albo po prostu alternatywne zakończenie. Też sobie dzisiaj odpalę (o ile gra mi dojdzie

Ja złotą edycję wziąłem z czystym sumieniem - nie wiem po ile będzie FC3 na PS4, ale SP za 60zł mnie skusił i ostatecznie Gold Edition wyrwałem za 280zł (co prawda dało się za 270, ale nie chciało mi się bawić w multikonta). Cena nie odbiega tak mocno od tego do czego przywykłem (250-260żł za nową grę na PS4) więc nie mogłem się oprzeć. Nawet jak dodatki z SP będą kiczowate to wizja uzupełnienia kolekcji Far Cry na PS4 o trzecią część mnie przekonała.
Pograłem 2 godzinki. Burdel podczas gry jest niesamowity. Wchodzisz na główną trasę i w ciągu minuty dzieje się tyle rzeczy, że aż niepoważne to jest. Feeling strzelania gorszy, giwerki jakieś takie małe i zabawkowe się wydają. Grafika nie powala. Przyjemna, ale bez rewelacji, udźwiękowienie tak samo, jest ok ale nie robi wrażenia. Na początku natłok zadań jest jest tak agresywny, że nie wiadomo za co się zabrać.
Poza tym wszystkim jest to typowy FC3/4 z nowym czubkiem do odstrzału i zmienionymi skinami wrogów i terenu gry, doprawiony o jakieś pomniejsze atrakcje typu kupno pojazdów i ich customizacja, własny zwierzak itp.
Poza tym wszystkim jest to typowy FC3/4 z nowym czubkiem do odstrzału i zmienionymi skinami wrogów i terenu gry, doprawiony o jakieś pomniejsze atrakcje typu kupno pojazdów i ich customizacja, własny zwierzak itp.