Dziś wszystkie egzemplarze zostaną wysłane.
Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Nie mamy pańskiego płaszcza. I co pan nam zrobi? napisał support. Dwa tygodnie temu. I od tego czasu nie dają znaku życia. To jak to w końcu jest z tymi Waszymi zasadami?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Jak to w końcu jest z tym kodem od Kompani? Jest tam info: "Kod rabatowy działa w odniesieniu do produktów dystrybuowanych przez firmę Cenega..." To jest to w końcu tylko w odniesieniu do Cenegi czy też innych, z wyjątkiem tam wymienionych, które posiadają cenę sugerowaną? Pytam np. o takiego Wolfenstein The New Order...
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Gra musi spełnić kilka warunków, żeby kod zadziałał:Lui pisze: Jak to w końcu jest z tym kodem od Kompani? Jest tam info: "Kod rabatowy działa w odniesieniu do produktów dystrybuowanych przez firmę Cenega..." To jest to w końcu tylko w odniesieniu do Cenegi czy też innych, z wyjątkiem tam wymienionych, które posiadają cenę sugerowaną? Pytam np. o takiego Wolfenstein The New Order...
1. Mieć cenę sugerowaną
2. Być wydawaną przez Cenegę
3. Nie być wersją kolekcjonerską
4. Nie być grą Ubisoftu
5. Musi to być wersja pudełkowa.
- Kontakt:
No tak myślałem, ale skoro napisaliście, że GTA V nie będzie miało ceny sugerowanej,a była to odpowiedź w odniesieniu do pytania o Kompanii, to pomyślałem, że może i nie tylko dla gier Cenegi to działa... Poza tym też mi się tak wydawało, jak przeglądałem czasem ten wątek... Np. była chyba taka sytuacja, że ktoś kupił Pilarsy z kodem kompani, a przecież to nie jest Cenegi...
- Kontakt:
PoE to gra wydawana przez Cenegę.Lui pisze: No tak myślałem, ale skoro napisaliście, że GTA V nie będzie miało ceny sugerowanej,a była to odpowiedź w odniesieniu do pytania o Kompanii, to pomyślałem, że może i nie tylko dla gier Cenegi to działa... Poza tym też mi się tak wydawało, jak przeglądałem czasem ten wątek... Np. była chyba taka sytuacja, że ktoś kupił Pilarsy z kodem kompani, a przecież to nie jest Cenegi...
- Kontakt:
Racja mój błąd... Ale to jakieś info dodatkowe by się przydało, że działa tu kod kompani czy coś... Bo nic tam nie ma o Cenedze, a nie każdy się orientuje...
Jest w ogóle szansa by jakoś łatwiej wyszukiwać gry od Cenegi? Bo klikanie na tej podstronie, w PC a potem przeszukiwanie 27 storn to koszmar
Jest w ogóle szansa by jakoś łatwiej wyszukiwać gry od Cenegi? Bo klikanie na tej podstronie, w PC a potem przeszukiwanie 27 storn to koszmar

- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
To się nazywa promocja z przeszkodami. Mała podpowiedź - możesz wejść na stronę cenegi, sprawdzić co wydali i szukać pod tym kątemLui pisze: Racja mój błąd... Ale to jakieś info dodatkowe by się przydało, że działa tu kod kompani czy coś... Bo nic tam nie ma o Cenedze, a nie każdy się orientuje...

- Kontakt:
No i dlatego będzie nowa odsłona programu. Już nie jako program Cenegi tylko konkretnie muve.pl.keiran pisze:To się nazywa promocja z przeszkodami. Mała podpowiedź - możesz wejść na stronę cenegi, sprawdzić co wydali i szukać pod tym kątemLui pisze: Racja mój błąd... Ale to jakieś info dodatkowe by się przydało, że działa tu kod kompani czy coś... Bo nic tam nie ma o Cenedze, a nie każdy się orientuje...

- Kontakt:
Mniej więcej jest. Ale nie da się w obrębie jej szukać, także w praktyce na niewiele się ta strona zdaje.KQuest pisze: a ta strona nie jest aktualna w kwestii gier wydanych przez cenegę i sprzedawanych na muve?
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Na sklepie Ultima.pl można składać pre-ordery na Homeworld Remaster w wersji pudełkowej. Dowiedziałem się, że wydawcą będzie Cenega. I stąd moje pytania:
1. Czy będzie dostępna polska wersja językowa?
2. Czy będzie wymagana rejestracja gry na Steam?
http://www.ultima.pl/ct/pc/gry/strategi ... d-remaster
P.S. Tak wiem, że muve.pl =/= Cenega

- Kontakt:
Jeszcze nic nie wiem o tym tytule. Jeżeli na Ultimie tak twierdzą, to wiedzą więcej niż ja.Hemiq pisze: Na sklepie Ultima.pl można składać pre-ordery na Homeworld Remaster w wersji pudełkowej. Dowiedziałem się, że wydawcą będzie Cenega. I stąd moje pytania: