Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Hueueue pisze: Kiedy będziecie wysyłać pudełkowe GTA V?
Dziś wszystkie egzemplarze zostaną wysłane.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Jeśli zamówiłem GTA 5 o godzinie 11.20 to załapię się jeszcze dzisiaj na kuriera czy dopiero jutro?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Thegrzyb pisze: Jeśli zamówiłem GTA 5 o godzinie 11.20 to załapię się jeszcze dzisiaj na kuriera czy dopiero jutro?
Jeżeli opłacisz przez PayU lub płacisz przy odbiorze i już potwierdziłeś zakup, to powinno być u Ciebie jutro.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Szkoda że nie da się dopłacić do ultraszybkiej przesyłki ;) Dzięki za odpowiedź :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Czy zamierzacie wprowadzić do wersji pudełkowej GTA V cenę sugerowaną ?
chętnie bym skorzystał z oferty z kodem rabatowym kompani graczy.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

sirdestro666 pisze: Czy zamierzacie wprowadzić do wersji pudełkowej GTA V cenę sugerowaną ?
chętnie bym skorzystał z oferty z kodem rabatowym kompani graczy.
Tutaj niestety krótko - GTA V nie będzie miało ceny sugerowanej.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

muve.pl pisze: Ad. 1
Kupując grę, otrzymasz to DLC. Dla nas - karta produktu jest zawsze zobowiązująca.…

Prawnie DLC Ci się należał po prostu. Także możesz pisać do naszego supportu i dochodzić swoich praw.
.
Nie mamy pańskiego płaszcza. I co pan nam zrobi? napisał support. Dwa tygodnie temu. I od tego czasu nie dają znaku życia. To jak to w końcu jest z tymi Waszymi zasadami?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Pan Dolina pisze:
muve.pl pisze: Ad. 1
Kupując grę, otrzymasz to DLC. Dla nas - karta produktu jest zawsze zobowiązująca.…

Prawnie DLC Ci się należał po prostu. Także możesz pisać do naszego supportu i dochodzić swoich praw.
.
Nie mamy pańskiego płaszcza. I co pan nam zrobi? napisał support. Dwa tygodnie temu. I od tego czasu nie dają znaku życia. To jak to w końcu jest z tymi Waszymi zasadami?
Pisz dalej. Możesz mi też na priv napisać, z jakiego adresu piszesz i zobaczę, co tam się dzieje.
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Kontakt:

Jak to w końcu jest z tym kodem od Kompani? Jest tam info: "Kod rabatowy działa w odniesieniu do produktów dystrybuowanych przez firmę Cenega..." To jest to w końcu tylko w odniesieniu do Cenegi czy też innych, z wyjątkiem tam wymienionych, które posiadają cenę sugerowaną? Pytam np. o takiego Wolfenstein The New Order...
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Lui pisze: Jak to w końcu jest z tym kodem od Kompani? Jest tam info: "Kod rabatowy działa w odniesieniu do produktów dystrybuowanych przez firmę Cenega..." To jest to w końcu tylko w odniesieniu do Cenegi czy też innych, z wyjątkiem tam wymienionych, które posiadają cenę sugerowaną? Pytam np. o takiego Wolfenstein The New Order...
Gra musi spełnić kilka warunków, żeby kod zadziałał:

1. Mieć cenę sugerowaną
2. Być wydawaną przez Cenegę
3. Nie być wersją kolekcjonerską
4. Nie być grą Ubisoftu
5. Musi to być wersja pudełkowa.
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Kontakt:

No tak myślałem, ale skoro napisaliście, że GTA V nie będzie miało ceny sugerowanej,a była to odpowiedź w odniesieniu do pytania o Kompanii, to pomyślałem, że może i nie tylko dla gier Cenegi to działa... Poza tym też mi się tak wydawało, jak przeglądałem czasem ten wątek... Np. była chyba taka sytuacja, że ktoś kupił Pilarsy z kodem kompani, a przecież to nie jest Cenegi...
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Lui pisze: No tak myślałem, ale skoro napisaliście, że GTA V nie będzie miało ceny sugerowanej,a była to odpowiedź w odniesieniu do pytania o Kompanii, to pomyślałem, że może i nie tylko dla gier Cenegi to działa... Poza tym też mi się tak wydawało, jak przeglądałem czasem ten wątek... Np. była chyba taka sytuacja, że ktoś kupił Pilarsy z kodem kompani, a przecież to nie jest Cenegi...
PoE to gra wydawana przez Cenegę.
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Kontakt:

Racja mój błąd... Ale to jakieś info dodatkowe by się przydało, że działa tu kod kompani czy coś... Bo nic tam nie ma o Cenedze, a nie każdy się orientuje...
Jest w ogóle szansa by jakoś łatwiej wyszukiwać gry od Cenegi? Bo klikanie na tej podstronie, w PC a potem przeszukiwanie 27 storn to koszmar :(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Lui pisze: Racja mój błąd... Ale to jakieś info dodatkowe by się przydało, że działa tu kod kompani czy coś... Bo nic tam nie ma o Cenedze, a nie każdy się orientuje...
Jest w ogóle szansa by jakoś łatwiej wyszukiwać gry od Cenegi? Bo klikanie na tej podstronie, w PC a potem przeszukiwanie 27 storn to koszmar :(
To się nazywa promocja z przeszkodami. Mała podpowiedź - możesz wejść na stronę cenegi, sprawdzić co wydali i szukać pod tym kątem :)
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Kontakt:

keiran pisze: To się nazywa promocja z przeszkodami. Mała podpowiedź - możesz wejść na stronę cenegi, sprawdzić co wydali i szukać pod tym kątem :)
Ja jeszcze to rozumiem, ale chociaż jakieś filtry dodać, chociażby by nie wyświetlać tych co są akurat niedostępne...
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

keiran pisze:
Lui pisze: Racja mój błąd... Ale to jakieś info dodatkowe by się przydało, że działa tu kod kompani czy coś... Bo nic tam nie ma o Cenedze, a nie każdy się orientuje...
To się nazywa promocja z przeszkodami. Mała podpowiedź - możesz wejść na stronę cenegi, sprawdzić co wydali i szukać pod tym kątem :)
No i dlatego będzie nowa odsłona programu. Już nie jako program Cenegi tylko konkretnie muve.pl. :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

a ta strona nie jest aktualna w kwestii gier wydanych przez cenegę i sprzedawanych na muve?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

KQuest pisze: a ta strona nie jest aktualna w kwestii gier wydanych przez cenegę i sprzedawanych na muve?
Mniej więcej jest. Ale nie da się w obrębie jej szukać, także w praktyce na niewiele się ta strona zdaje.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Na sklepie Ultima.pl można składać pre-ordery na Homeworld Remaster w wersji pudełkowej. Dowiedziałem się, że wydawcą będzie Cenega. I stąd moje pytania:
1. Czy będzie dostępna polska wersja językowa?
2. Czy będzie wymagana rejestracja gry na Steam?

http://www.ultima.pl/ct/pc/gry/strategi ... d-remaster

P.S. Tak wiem, że muve.pl =/= Cenega :E
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Hemiq pisze: Na sklepie Ultima.pl można składać pre-ordery na Homeworld Remaster w wersji pudełkowej. Dowiedziałem się, że wydawcą będzie Cenega. I stąd moje pytania:
1. Czy będzie dostępna polska wersja językowa?
2. Czy będzie wymagana rejestracja gry na Steam?

http://www.ultima.pl/ct/pc/gry/strategi ... d-remaster

P.S. Tak wiem, że muve.pl =/= Cenega :E
Jeszcze nic nie wiem o tym tytule. Jeżeli na Ultimie tak twierdzą, to wiedzą więcej niż ja. :o
ODPOWIEDZ