Po tamtej stronie drzwi - 6/10
ogólnie film był okej, ale nic z niego nie rozumiałem...
Co ostatnio widzieliście?
Sherlock sezon 4 - pierwszy odcinek mozna odpuscic z wyjatkiem ostatnich 5 minut, drugi majstersztyk na kwasie i mindfuck przez całą noc po seansie odcinka
a finał cóż? Brakowało mi w nim przestrzeni - w rozumiemy tej otwartej, jak i tej w której Sherlock mógłby w nadludzki sposób pogłówkować. Ale ogolnie sezon na 
Scena gdy aż mnie ścisnela za gardlo.

Scena gdy
Spoiler:pokaż
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Paprika (2004)
Chyba wiem już skąd zgapiał Nolan przy tworzeniu Incepcji
Sam anime i mangi nie trawię i w ogóle prawie nic nie oglądałem/czytałem ale to?
To było piękne. Po prostu.
Podobały mi się postacie (nie było tu archetypów nawiedzających inne anime/mangi).
Podoba mi się to, że pomimo dziwactw i zniekształceń obrazów (w końcu temat jest o snach) człowiek się nie gubi.
Uczta dla oczu.
Chyba wiem już skąd zgapiał Nolan przy tworzeniu Incepcji

Sam anime i mangi nie trawię i w ogóle prawie nic nie oglądałem/czytałem ale to?
To było piękne. Po prostu.
Podobały mi się postacie (nie było tu archetypów nawiedzających inne anime/mangi).
Podoba mi się to, że pomimo dziwactw i zniekształceń obrazów (w końcu temat jest o snach) człowiek się nie gubi.
Uczta dla oczu.
La La Land - najlepiej spedzone 2 godz przed ekranem od dawien dawna (chyba od czasu Incepcji - o ile trwala 2h 
Sciezka dzwiekowa swietna, Gosling na duzy plus i niesamowite "cos" co pozwolilo na czas seansu zapomniec o bozym swiecie. Wiecej takich "prostych" i urzekajacych swoja prostota filmow zycze sobie i wszystkim.

Sciezka dzwiekowa swietna, Gosling na duzy plus i niesamowite "cos" co pozwolilo na czas seansu zapomniec o bozym swiecie. Wiecej takich "prostych" i urzekajacych swoja prostota filmow zycze sobie i wszystkim.
- Podziękował: 138 razy
- Podziękowania: 290 razy
- Kontakt:
Hey. Byłam w kinie. Jak ktoślubi filmy przygodowe/akcji to raczej nie powinien się zawieść. Są sztampowe momenty ale ogolnie dla relaksu jest ok .

Ostatnio również oglądałam "Ukryte piękno" (Will Smith, Kiera Nightly, Kate Winslet). Świetny film. Nawet mnie wzruszył (co nie jest łatwe