Gry które najwięcej razy przeszliście

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Oczywiście Skyrim przerobiony na 1000 możliwości, do tego Portal i Gta San Andreas.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Trochę mi szkoda czasu na ponowne przechodzenie gier w których poznałem już fabułę. Tyle nowych gier czeka, a czas nie jest z gumy, więc staram się nie wracać do tych "przeszedniętych". Dlatego jeśli już coś powtarzam to te strategie w których kampanię można przejść na losowo generowanej mapie, a więc wychodzi na to że Civilization IV.

Z dawnych czasów pamiętam że Fallouta 2 przechodziłem chyba 3 razy, ale to było naprawdę dawno ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dying Light <- z 4 przejścia co najmniej, świetny co-op, jeśli ktoś jeszcze nie rozegrał to najlepiej ze znajomymi :P
Awatar użytkownika
Łowca

Zdecydowanie Fable Zapomniane Opowieści,skonczone po pare razy. Nawet przy remasterze nie bawilem sie tak dobrze jak przy oryginalnej jedynce.
Awatar użytkownika
Łowca

Red Faction Guerilla, trzy razy do niej wracałem. Niesamowity silnik fizyki - zniszczenie, zniszczenie, zniszczenie. Nie spotkałem drugiej takiej gry.
Mafia II - dwa razy. Niesamowity klimat, do którego zawsze chce się wrócić. Zajrzę jeszcze nie raz.
Awatar użytkownika
Łowca

Wiedźmin 1,2
Bioshock 1
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

homik81 pisze: Oczywiście Skyrim przerobiony na 1000 możliwości, do tego Portal i Gta San Andreas.
Dość niewielka ilość godzin jak na "przerobienie Skyrima na 1000 możliwości". Kolega nawet nie ukończył wątku głównego, nie otworzył 50 zamków, nie zdobył 50 poziomu...
Żeby nie było, że się tylko czepiam: Gothic 1 (3 razy), Gothic 2 (2 razy), Fallout 1 (3 razy), Fallout 3 + dodatki (3 razy + niezliczona ilość podejść do gry), Fallout NV (2 razy).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Trochę to dziwne ale z oryginalnej trylogii Stalkera najwięcej przejść miałem w Czyste Niebo, które jest słabsze, gorsze i bardziej liniowe. Za to Zew Prypeci przeszedłem trochę razy na różnych modach.
Cień Czarnobyla? Chyba przeszedłem 2-3 razy a podejść z modami ile zrobiłem? huhuhuhu...
Gothic2 NK też parę razy ukończyłem, do czasu aż zagrałem magiem bitewnym (magia+łuk) z rozpisanymi lokacjami przedmiotów podnoszących staty i wyciskałem co się da z gry. Po tym nie tknąłem gry na wiele lat...

Obecnie, od kilku lat, nie przeszedłem żadnej gry więcej niż raz. Biblioteka Steam i GOG+emulacja = czas wolny zajęty.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

Fallouty po kilka razy, Shelter x 3, Gothic 3 x 5 - podobnie jedynkę, dwójkę trochę mniej, ze 3 razy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Mafia 2 Kupiłem tą grę 4 razy i 4 razy ją przeszedłem D:
The Walking Dead 1 przeszedłem 3 razy
The Walking Dead 2 przeszedłem 2 razy
Game of Thrones 2 razy
BioShock Infinite 2 razy
Hotline Miami 2: Wrong Number 3 razy
Hotline Miami 1 przeszedłem 2 razy
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Przechodzenie chociaż 2 razy gier Telltale to robienie sobie krzywdy, serio! :dziadek:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Wiedźmin 1 to co najmniej ze 3 razy. Prince of Persia Warrior Within i Splinter Cell 1,2,3 zbyt wiele, aby zliczyć. God of War 3 co najmniej raz w roku (z czego w 2010 akurat przeszedłem co najmniej 3 razy... pod rząd. Oczywiście remastered na ps4 za 59zł w empie został kupiony i katowany na ps4 obecnie). Bayonetta 1 i 2 to samo, tytuły w kółko ogrywane na Wii U od kiedy się pojawiły (i 1 na U zdetronizowała wersję PS3). Super Mario Bros 3 to gra, do której również wracam raz, dwa razy do roku od niemal 20 lat. I 3D World ogrywam też parę razy w roku. Do Fantastic Adventures of Dizzy też wracam od lat, tak samo Ninja Gaiden z NES (dla nas to był Pegazus, family game jak to było mówione na kasetach video), Castlevania 1 i 3...

Pewnie i tak o czymś zapomniałem (teraz na przykład przypomniałem sobie Max Payne 1 i 2, w które tak się zagrywałem, aż płyty zostały niemal kompletnie zajechane).

Miłe wspomnienia :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Crash Team Racing. Ukończyłem chyba 5-krotnie ten tytuł. I ubolewałem później, że jeszcze wtedy nie było DLC, dzięki czemu dostalibyśmy więcej tras :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Na pewno Saints row the third - z jakieś 10 razy, Lego marvel super heroes - 15+ razy, Lego Star Wars The Complete Saga - 20+ razy, Tomb Raider - 2 razy, Lego Batman 2 - 3 razy i oczywiście Minecraft - 50+ razy
Awatar użytkownika
Łowca

Gothic 2 NK :) każdym obozem co najmniej raz i idąc pod miecz 1 lub 2 ręczny.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dragon Age Początek, GTA San Andreas, Vice City i IV, Gothic I i II. Wszystkie po minimum 3 razy.
Awatar użytkownika
Łowca

Bulletstorm 2 razy, Gta 4 3 razy, the walking dead 2 razy
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Gothic 1 - 6 razy, za każdym razem szukając nowych NPC i ukrytych rzeczy :)
Disciples 1 i 2 - dużo razy grając każdą dostępną rasą na wszystkie sposoby.
Diablo 2 - kilka razy, każdą dostępną postacią, no i potem dodatek jeszcze.
No i na koniec gra, której nie da się przejść, ale w FM 12 miałem rok bodajże 2042...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ze staroci przychodzi mi na myśl Rick Dangerous II na Commodore 64. Bardzo lubiłem tę grę i ciepło wspominam. Przeszedłem pewnie kilkanaście razy. Oprócz tego Turrican II też na Commodore 64. Ubogi port w porównaniu z oryginałem, ale uwielbiałem tę grę. Pewnie lekką ręką 30 razy ukończyłem. Z nowszych to God of War na PS2 z 5 razy (w tym na najwyższym poziomie trudności). Na GBA jeszcze Castlevania Aria of Sorrow ze 3 razy. Na mnie to sporo bo notorycznie nie kończę nowszych gier.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Po 3 razy na pewno GTA 3, Mafia, GTA VC, Gears Of War 1.
Po 2 razy to pamiętam Bulletstorma, Call Of Juarez Gunslinger, Half-Life 2, Devil May Cry 4.

No i Pokemony pierwszej generacji na emulatorze - Red, Yellow, Blue i Green. Co prawda je zrobiłem po razie, ale to tak na prawdę ta sama gra i znałem ją tak dobrze, że ostatnią przeszedłem po bodajże japońsku czy co to za język był - w każdym razie z krzaczkami zamiast napisów :)

Dzisiaj podobnie jak kolega wyżej wolałbym jednak sprawdzić inną grę, czekającą w kolejce.
ODPOWIEDZ