Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 65 razy
- Podziękowania: 40 razy
Witam serdecznie.
Mam następujące pytanie.
Po jakim czasie od dodania do koszyka dany produkt z niego wygasa?
Chciałbym z każdego dnia promocji dodać tam interesujące mnie produkty i poczekać na kolejny.
I czy w przypadku zmiany ceny przykładowo Na Skyrima (po wejściu nowych ofert) cena w koszyku utrzyma się na takim samym promocyjnym poziomie czy zostanie zaktualizowana do poziomu produktu w katalogu?
Mam następujące pytanie.
Chciałbym z każdego dnia promocji dodać tam interesujące mnie produkty i poczekać na kolejny.
I czy w przypadku zmiany ceny przykładowo Na Skyrima (po wejściu nowych ofert) cena w koszyku utrzyma się na takim samym promocyjnym poziomie czy zostanie zaktualizowana do poziomu produktu w katalogu?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Nie mogę zdradzać planów odnośnie kolejnych dni. Musisz sam sprawdzać.
Produkt w koszyku będzie siedział aż do wyczyszczenia ciastek w przeglądarce, ale dodanie produktu do koszyka NIE GWARANTUJE zachowania ceny. Czyli - jak gra znika z promocji, cena się zmieni przy zakończeniu płatności. Po dodaniu do koszyka musisz jeszcze zrobić jeszcze jeden krok, żeby mieć gwarancje ceny. Musisz kupić, chociaż na opłacenie zakupu masz kilka dni.trotyl2d pisze: Witam serdecznie.
Mam następujące pytanie.
Dlaczego na karcie (sposoby płatności) nie ma banku BGŻ, w jaki sposób mam zapłacić za zamówienie? (karta odpada)
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Hm, a w jaki sposób zakupić i "odwlec" płatność, skoro wszystkie opcje wykorzystują PayU, w którym brak opłacenia towaru skutkuje od razu anulowaniem zamówienia, a nie ma nigdzie opcji "opłać przelewem tradycyjnym"?
EDIT
Pardon, wycofuję głupie stwierdzenie
Wystarczy zajrzeć do swojej historii zamówień i tam znajdziemy opcję zapłaty za towar, który do tej pory nie został opłacony. Pytanie - te "kilka dni", które mamy na to opłacenie to dokładnie ile?
EDIT
Pardon, wycofuję głupie stwierdzenie

- Kontakt:
Jeżeli nie ma banku na liście, to znaczy, że PayU z nim nie współpracuje. Mamy włączone wszystkie możliwe banki.mscdgog pisze: Dlaczego na karcie (sposoby płatności) nie ma banku BGŻ, w jaki sposób mam zapłacić za zamówienie? (karta odpada)
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
14 dni.taniec_chochola pisze: Hm, a w jaki sposób zakupić i "odwlec" płatność, skoro wszystkie opcje wykorzystują PayU, w którym brak opłacenia towaru skutkuje od razu anulowaniem zamówienia, a nie ma nigdzie opcji "opłać przelewem tradycyjnym"?
EDIT
Pardon, wycofuję głupie stwierdzenieWystarczy zajrzeć do swojej historii zamówień i tam znajdziemy opcję zapłaty za towar, który do tej pory nie został opłacony. Pytanie - te "kilka dni", które mamy na to opłacenie to dokładnie ile?
http://muve.pl/digital/role-playing-rpg ... gital/6630
Jak wygląda DRM w tej grze, pobieram ją od was i aktywuję kluczem przez was dostarczonym?
Jak wygląda DRM w tej grze, pobieram ją od was i aktywuję kluczem przez was dostarczonym?
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
IMO coś jak takiego, jak było w przypadku Arcania: Gothic 4 i Two Worlds II od CD Projektu. Tu ściągasz, instalujesz i aktywujesz grę przez internet kluczem aktywacyjnym, który dostajesz przy zakupie. I tyle.delirein pisze: http://muve.pl/digital/role-playing-rpg ... gital/6630
Wiadomo, kiedy muve zamierza naprawić serwery? Przy próbie wczytania strony wyskakuje kod 500 error.
- Kontakt:
Ściągasz od nas, aktywujesz kluczem i działa.delirein pisze: http://muve.pl/digital/role-playing-rpg ... gital/6630
Opóźnień większych nie powinno być. Jeżeli jeszcze nie otrzymałeś gry - pisz proszę na pomoc@muve.pl.
Już powinno działać.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Pewnie chodzi o jakieś nowsze gry, które nie były czołgane jeszcze przez wyprzedaże/bundle np: Divinity Orginal Sin, Dark Soul II, Borderlands Pre Sequel, Civilization: Beyond Earth itp tytuły ?
Jest szansa, że wydacie takie gry jak Panzer Corps , Warhammer 40,000: Armageddon, Hell (wydawca-> Slitherine) i inne ich gry?
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Pewnie chodzi o to czy zaskoczycie nas jakimiś tytułami, których jeszcze nie było, tzn. ogólnie są dostępne tylko z jakąś fajną ceną. Co do samego Zimobrania czekam na 2 tytuły (Rage i Mars: War Logs). I mocno wierzę, że uda mi się je wyrwać w fajnej cenie

- Kontakt:
Kilka fajnych rzeczy pojawi się po raz pierwszy. Jednak większość tytułów (znacząca) już wcześniej była prezentowana.
Co do Slitherine - nie współpracujemy z nimi, ale może niedługo zaczniemy.
Co do Slitherine - nie współpracujemy z nimi, ale może niedługo zaczniemy.
- Kontakt:
Rage jest dzisiaj.grzeszabrze pisze:Pewnie chodzi o to czy zaskoczycie nas jakimiś tytułami, których jeszcze nie było, tzn. ogólnie są dostępne tylko z jakąś fajną ceną. Co do samego Zimobrania czekam na 2 tytuły (Rage i Mars: War Logs). I mocno wierzę, że uda mi się je wyrwać w fajnej cenieMam jeszcze pytanie, czy jeśli "zaśpię" i wszystkie klucze danego tytułu zostaną szybko wyprzedane to, czy klucze ponownie pojawią się w ostatnim dniu wyprzedaży? W promocyjnej cenie oczywiście.

Co do wyprzedania kluczy - nie ma zasady. Jeżeli wydawca jest w stanie dosłać kolejną transzę, to pewnie że wrócą. Ale tutaj nie ma ani zasady, ani pewności.