Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Czy Ryse oraz Final Fantasy III i IV pojawią się w promocji w trakcie Zimobrania?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 65 razy
Podziękowania: 40 razy

Witam serdecznie.

Mam następujące pytanie.
Po jakim czasie od dodania do koszyka dany produkt z niego wygasa?
Chciałbym z każdego dnia promocji dodać tam interesujące mnie produkty i poczekać na kolejny.
I czy w przypadku zmiany ceny przykładowo Na Skyrima (po wejściu nowych ofert) cena w koszyku utrzyma się na takim samym promocyjnym poziomie czy zostanie zaktualizowana do poziomu produktu w katalogu?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze: Czy Ryse oraz Final Fantasy III i IV pojawią się w promocji w trakcie Zimobrania?
Nie mogę zdradzać planów odnośnie kolejnych dni. Musisz sam sprawdzać.
trotyl2d pisze: Witam serdecznie.
Mam następujące pytanie.
Po jakim czasie od dodania do koszyka dany produkt z niego wygasa?
Chciałbym z każdego dnia promocji dodać tam interesujące mnie produkty i poczekać na kolejny.
I czy w przypadku zmiany ceny przykładowo Na Skyrima (po wejściu nowych ofert) cena w koszyku utrzyma się na takim samym promocyjnym poziomie czy zostanie zaktualizowana do poziomu produktu w katalogu?
Produkt w koszyku będzie siedział aż do wyczyszczenia ciastek w przeglądarce, ale dodanie produktu do koszyka NIE GWARANTUJE zachowania ceny. Czyli - jak gra znika z promocji, cena się zmieni przy zakończeniu płatności. Po dodaniu do koszyka musisz jeszcze zrobić jeszcze jeden krok, żeby mieć gwarancje ceny. Musisz kupić, chociaż na opłacenie zakupu masz kilka dni.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Dlaczego na karcie (sposoby płatności) nie ma banku BGŻ, w jaki sposób mam zapłacić za zamówienie? (karta odpada)
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

@mscdgog
Zamów sobie kartę w swoim banku #solution
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Hm, a w jaki sposób zakupić i "odwlec" płatność, skoro wszystkie opcje wykorzystują PayU, w którym brak opłacenia towaru skutkuje od razu anulowaniem zamówienia, a nie ma nigdzie opcji "opłać przelewem tradycyjnym"?

EDIT

Pardon, wycofuję głupie stwierdzenie ;) Wystarczy zajrzeć do swojej historii zamówień i tam znajdziemy opcję zapłaty za towar, który do tej pory nie został opłacony. Pytanie - te "kilka dni", które mamy na to opłacenie to dokładnie ile?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

mscdgog pisze: Dlaczego na karcie (sposoby płatności) nie ma banku BGŻ, w jaki sposób mam zapłacić za zamówienie? (karta odpada)
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Jeżeli nie ma banku na liście, to znaczy, że PayU z nim nie współpracuje. Mamy włączone wszystkie możliwe banki.
taniec_chochola pisze: Hm, a w jaki sposób zakupić i "odwlec" płatność, skoro wszystkie opcje wykorzystują PayU, w którym brak opłacenia towaru skutkuje od razu anulowaniem zamówienia, a nie ma nigdzie opcji "opłać przelewem tradycyjnym"?

EDIT

Pardon, wycofuję głupie stwierdzenie ;) Wystarczy zajrzeć do swojej historii zamówień i tam znajdziemy opcję zapłaty za towar, który do tej pory nie został opłacony. Pytanie - te "kilka dni", które mamy na to opłacenie to dokładnie ile?
14 dni.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Muve - to jak bedzie z ta opcja z logowaniem w payu?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

keiran pisze: Muve - to jak bedzie z ta opcja z logowaniem w payu?
No badamy, badamy. :/
delirein
Awatar użytkownika
delirein

http://muve.pl/digital/role-playing-rpg ... gital/6630
Jak wygląda DRM w tej grze, pobieram ją od was i aktywuję kluczem przez was dostarczonym?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

delirein pisze: http://muve.pl/digital/role-playing-rpg ... gital/6630
Jak wygląda DRM w tej grze, pobieram ją od was i aktywuję kluczem przez was dostarczonym?
IMO coś jak takiego, jak było w przypadku Arcania: Gothic 4 i Two Worlds II od CD Projektu. Tu ściągasz, instalujesz i aktywujesz grę przez internet kluczem aktywacyjnym, który dostajesz przy zakupie. I tyle.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Drogie muve - macie jakieś opóźnienie w księgowaniu transakcji z payu? zapłaciłem - zamówienie mam dalej jako "zamówienie złożone" i klucza nie dostałem...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wiadomo, kiedy muve zamierza naprawić serwery? Przy próbie wczytania strony wyskakuje kod 500 error.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

delirein pisze: http://muve.pl/digital/role-playing-rpg ... gital/6630
Ściągasz od nas, aktywujesz kluczem i działa.
Liga pisze: nie w księgowaniu transakcji z payu? zapłaciłem
Opóźnień większych nie powinno być. Jeżeli jeszcze nie otrzymałeś gry - pisz proszę na pomoc@muve.pl.
de_herblay pisze: ve zamierza naprawić serwery? Przy próbie wczytania strony wyskak
Już powinno działać.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Będą jakieś ciekawsze promocje niż dotychczas?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

qqmor3 pisze: Będą jakieś ciekawsze promocje niż dotychczas?
A co rozumiesz przez ciekawsze?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
Pewnie chodzi o jakieś nowsze gry, które nie były czołgane jeszcze przez wyprzedaże/bundle np: Divinity Orginal Sin, Dark Soul II, Borderlands Pre Sequel, Civilization: Beyond Earth itp tytuły ?

Jest szansa, że wydacie takie gry jak Panzer Corps , Warhammer 40,000: Armageddon, Hell (wydawca-> Slitherine) i inne ich gry?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
Pewnie chodzi o to czy zaskoczycie nas jakimiś tytułami, których jeszcze nie było, tzn. ogólnie są dostępne tylko z jakąś fajną ceną. Co do samego Zimobrania czekam na 2 tytuły (Rage i Mars: War Logs). I mocno wierzę, że uda mi się je wyrwać w fajnej cenie :) Mam jeszcze pytanie, czy jeśli "zaśpię" i wszystkie klucze danego tytułu zostaną szybko wyprzedane to, czy klucze ponownie pojawią się w ostatnim dniu wyprzedaży? W promocyjnej cenie oczywiście.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Kilka fajnych rzeczy pojawi się po raz pierwszy. Jednak większość tytułów (znacząca) już wcześniej była prezentowana.

Co do Slitherine - nie współpracujemy z nimi, ale może niedługo zaczniemy.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

grzeszabrze pisze:
muve.pl pisze:
Pewnie chodzi o to czy zaskoczycie nas jakimiś tytułami, których jeszcze nie było, tzn. ogólnie są dostępne tylko z jakąś fajną ceną. Co do samego Zimobrania czekam na 2 tytuły (Rage i Mars: War Logs). I mocno wierzę, że uda mi się je wyrwać w fajnej cenie :) Mam jeszcze pytanie, czy jeśli "zaśpię" i wszystkie klucze danego tytułu zostaną szybko wyprzedane to, czy klucze ponownie pojawią się w ostatnim dniu wyprzedaży? W promocyjnej cenie oczywiście.
Rage jest dzisiaj. :)
Co do wyprzedania kluczy - nie ma zasady. Jeżeli wydawca jest w stanie dosłać kolejną transzę, to pewnie że wrócą. Ale tutaj nie ma ani zasady, ani pewności.
ODPOWIEDZ