G2A.com - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Również kupowałem kody do WoWa jak i klucze do dodatków, nigdy nic się z nimi nie stało.
Awatar użytkownika
Łowca

Czy po wystawieniu oferty sprzedaży klucza na G2A jest możliwość edycji ceny? Czy przez te 2 tygodnie które ważna jest aukcja cena cały czas będzie taka sama i nie ma możliwości jej zmiany?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

BubelCK pisze: Czy po wystawieniu oferty sprzedaży klucza na G2A jest możliwość edycji ceny? Czy przez te 2 tygodnie które ważna jest aukcja cena cały czas będzie taka sama i nie ma możliwości jej zmiany?
Jest ale zapłacisz prowizje.
Awatar użytkownika
Łowca

Dlaczego pozawalacie na sprzedaz kradzionych kluczy? lub kluczy kupionych kradzionymi kartami a po takich incydentach sprzedawcy nie sa banowani?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

pokermonik200 pisze: Witam, jak wygląda sprawa z kluczami do battle netu? Chociażby taki giftcard doładujący saldo, czy starcraft II: Legacy of the Void. Blizzard pousuwał już komuś?
Spoko, spoko :). Blizz to nie Uplay, oni nie usuwają. W razie problemów możesz się z supportem Blizza skontaktować i im przedstawić, że kupiłaś klucz, przychylni są i bardzo pomocni.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

ja juz nie moge kupowac w tym serwisie a szkoda bo tu mozna bylo wplacac bez prowizji, zostalo 5 metod platnosci: skrill, alipay (chinski) - nie bezpieczne; sms, bitcoin, paysafecard - nie oplacalne

przeciw uzywaniu skrill pisalo niedawno samo g2a zanim wycofalo mozliwosc platnosci paypalem (ktorym zawsze placilem) i karta: https://www.reddit.com/r/g2a/comments/4 ... my_skrill/
i ja mam podpinac ja pod kolejny serwis i meczyc sie z nimi zeby kupic jakas drobna rzecz? wiec dalem sobie spokoj chyba ze ktos ma jakis pomysl.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

pewnie PP wycofali bo tam za duża ochrona dla klientów i zawsze łatwo odzyskać kasę od oszustów
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca

Witam

A ja mam inny problem. Kupiłem parę zestawów Bioshock w promocji na GMG. Część sprzedałem na G2A. Jeden z kupujących zgłosił klucz jako użyty. Pierwszy raz będę przechodził procedurę z RC. Nie wiem jak wygląda weryfikacja, ale ja po wystawieniu 10 kluczy (robiłem porządek w bundlach) musiałem podać dowody zakupu na wszystkie z tych gier, które sprzedałem.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

minityrael pisze: Dlaczego pozawalacie na sprzedaz kradzionych kluczy? lub kluczy kupionych kradzionymi kartami a po takich incydentach sprzedawcy nie sa banowani?
Bo mają z tego kasę.

Przeczytajcie sobie artykuły, które wkleił Blackart.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

A mnie trochę denerwuje wciskanie G2A Shield na chama. Kupowałem 10 Random Keys przez PayPala i bez żadnego powiadomienia (wyłączałem wcześniej!) aktywowało mi subskrypcję miesięczną. Najlepsze jest to czekanie na 2 dni przed końcem triala. Beznadzieja.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Witam,
sprzedawał ktos gifty na g2a? Dlaczego po wklejeniu linka nie widać całego, tzn ucina końcowkę linka po znaku rownosci? Czy link nie będzie wtedy nieprawidłowy? Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Po równości jest Twój email, jak dobrze pamiętam. Dlatego nic tam nie ma. Jest ok.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

GameHunter pisze: Witam,
sprzedawał ktos gifty na g2a? Dlaczego po wklejeniu linka nie widać całego, tzn ucina końcowkę linka po znaku rownosci? Czy link nie będzie wtedy nieprawidłowy? Pozdrawiam.
bój się o swoją maturę chłopie
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

apfr9l pisze:

Pisałem to na szybko, więc nie ogarniam o co się czepiasz. Polonistą jesteś czy co...
I dziękuję za szybką odpowiedź odnośnie tych linków. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

GameHunter pisze:
apfr9l pisze:

Pisałem to na szybko, więc nie ogarniam o co się czepiasz. Polonistą jesteś czy co...
I dziękuję za szybką odpowiedź odnośnie tych linków. Pozdrawiam.
logiczne myślenie a raczej jego brak
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Widzę, że czepianie się ludzi bez sensownego powodu to Twoje hobby. Mam nadzieję, że jesteś w tym perfekcjonistą, tak jak we wszystkim.
Awatar użytkownika
Łowca

https://www.youtube.com/watch?v=3odoqtc3leY co na ten temat g2a? znowu jakieś kopiuj wklej?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 29 razy
Kontakt:

trejn1 pisze: https://www.youtube.com/watch?v=3odoqtc3leY co na ten temat g2a? znowu jakieś kopiuj wklej?
Jako, że przedstawiciel G2A już się na łowcach nie udziela, to podejrzewam, że nic. Póki płacą wszystkim za reklamę i ludzie zgadzają się ich promować, to jakiekolwiek oskarżenia ze strony czy to graczy, czy twórców mało ich pewnie obchodzą.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

trejn1 pisze: https://www.youtube.com/watch?v=3odoqtc3leY co na ten temat g2a? znowu jakieś kopiuj wklej?
Ciekawe czy autor nagrania zarejestrował DG. Pewnie nie bo wtedy by Allegro nie unikał. :trollface:
ODPOWIEDZ