Cdkeys.com - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Mam nadzieję że tak będzie, planuję zagrywać się nocą czego bardzo już dawno nie robiłemFrytq pisze: 22 lut 2022, o 14:58 Ostatnio do Dying Lighta 2 były kilka godzin przed premierą, coś koło osiemnastej.

O, mega. Zazdroszczę. Jak "przetrzymujesz noc"? Energetyki? kawa? yerba? czy duuużo snu przed?

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Pewnie wejdzie kawa/energetyki i drzemka przedBekaztypa pisze: 23 lut 2022, o 15:07O, mega. Zazdroszczę. Jak "przetrzymujesz noc"? Energetyki? kawa? yerba? czy duuużo snu przed?![]()

Spróbuj napisać jeszcze raz, ja raz kupiłem przypadkowo tam klucz z region lockiem i mieli mi zrefundować, czekałem parę dni, zero odpowiedzi, a po kolejnym mailu w jakieś 10 min zwrócili kasę na konto.
A jeśli rzeczywiście się nie uda zrefundować (w co wątpię) to zawsze możesz gdzieś (np. Barter albo Steamtrades) wymienić się na klucze TF2 albo jakąś interesującą Cię gierkę. Pewnie wyjdzie mało opłacalnie, ale to i tak lepiej niż ma się klucz marnować.
A jeśli rzeczywiście się nie uda zrefundować (w co wątpię) to zawsze możesz gdzieś (np. Barter albo Steamtrades) wymienić się na klucze TF2 albo jakąś interesującą Cię gierkę. Pewnie wyjdzie mało opłacalnie, ale to i tak lepiej niż ma się klucz marnować.
Napisałem po raz kolejny do nich, juz im słowo po słowo tłumaczę. Może się uda, ale będe ich omijał szerokim łukiem. Nie wiem jak w sumie wypada refund po stronie banku, ale z paypalem to już się przeliczyłem.
Dopiero dzisiaj udało mi się odzyskać pieniądze za zły region. Sprawa trwała od 23 lutego do 6 kwietnia. Unikają odpowiedzi na supporcie. Kontakt praktycznie żadny. Roszczenie na paypal było na niekorzyść kupującego. Po telefonicznym kontakcie zostałem poinformowany, że produkty cyfrowe nie podlegają pod roszczenie. Po nieudanym roszczeniu, cdkeys odpisuje na support, ze kasa jest zablokowana. I Dzwonie jeszcze raz do paypala, a oni informują że jednak nie jest. Po czym piszę do cdkeys, że sprawa trafi na policje ( wiadomo że i tak by nic to nie dalo, a jednak na nich zadziałało). Po tej odpowiedzi dostałem pełny zwrot pieniedzy na paypal. Keysellera jakim jest cdkeys nie polecam nikomu.
To po co kupujsze gry ze zlym regionem? Ja pare razy kupowalem w cdkeys i zero poblemowKudu pisze: 6 kwie 2022, o 03:16 Dopiero dzisiaj udało mi się odzyskać pieniądze za zły region. Sprawa trwała od 23 lutego do 6 kwietnia. Unikają odpowiedzi na supporcie. Kontakt praktycznie żadny. Roszczenie na paypal było na niekorzyść kupującego. Po telefonicznym kontakcie zostałem poinformowany, że produkty cyfrowe nie podlegają pod roszczenie. Po nieudanym roszczeniu, cdkeys odpisuje na support, ze kasa jest zablokowana. I Dzwonie jeszcze raz do paypala, a oni informują że jednak nie jest. Po czym piszę do cdkeys, że sprawa trafi na policje ( wiadomo że i tak by nic to nie dalo, a jednak na nich zadziałało). Po tej odpowiedzi dostałem pełny zwrot pieniedzy na paypal. Keysellera jakim jest cdkeys nie polecam nikomu.

Sproboj w innej przegladarce moze...xarlo12 pisze: 29 maja 2022, o 14:06 Od paru miesięcy mam problem z logowaniem i kupowaniem czegokolwiek.
Dodane do koszyka, loguje się, gra z koszyka znika, znowu trzeba logować i tak w kółko.
O co chodzi?
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Jakbyś tak spojrzał parę postów wyżej to byś doczytał że kupował klucz który miał być na europę a okazał się być na USA (a wg cdkeys miał być worldwide)pelikulas pisze: 29 maja 2022, o 14:23 To po co kupujsze gry ze zlym regionem? Ja pare razy kupowalem w cdkeys i zero poblemow![]()
To wtedy sie trejduje taki klucz z hamerykanaem jakims lub coslewriczin pisze: 29 maja 2022, o 16:24Jakbyś tak spojrzał parę postów wyżej to byś doczytał że kupował klucz który miał być na europę a okazał się być na USA (a wg cdkeys miał być worldwide)pelikulas pisze: 29 maja 2022, o 14:23 To po co kupujsze gry ze zlym regionem? Ja pare razy kupowalem w cdkeys i zero poblemow![]()