Cdkeys.com - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Ostatnio do Dying Lighta 2 były kilka godzin przed premierą, coś koło osiemnastej.
Ci użytkownicy podziękowali Frytq za ten post:
Kudu
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Frytq pisze: 22 lut 2022, o 14:58 Ostatnio do Dying Lighta 2 były kilka godzin przed premierą, coś koło osiemnastej.
Mam nadzieję że tak będzie, planuję zagrywać się nocą czego bardzo już dawno nie robiłem :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Tetriando pisze: 23 lut 2022, o 14:57
Frytq pisze: 22 lut 2022, o 14:58 Ostatnio do Dying Lighta 2 były kilka godzin przed premierą, coś koło osiemnastej.
Mam nadzieję że tak będzie, planuję zagrywać się nocą czego bardzo już dawno nie robiłem :P
O, mega. Zazdroszczę. Jak "przetrzymujesz noc"? Energetyki? kawa? yerba? czy duuużo snu przed? :-)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Klucze do Elden Ringa są już na koncie, trzeba się zalogować i wejść w zakładkę my orders, bo maili jeszcze nie rozsyłali.
Ci użytkownicy podziękowali Frytq za ten post:
Tetriando
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Bekaztypa pisze: 23 lut 2022, o 15:07
Tetriando pisze: 23 lut 2022, o 14:57
O, mega. Zazdroszczę. Jak "przetrzymujesz noc"? Energetyki? kawa? yerba? czy duuużo snu przed? :-)
Pewnie wejdzie kawa/energetyki i drzemka przed :D
Ci użytkownicy podziękowali Tetriando za ten post:
Bekaztypa
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 0

Też dostaliście zła wersje elden ringa? W opisie pisało region europy a okazało się regionem USA...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Jak ci aktywowało, to i tak powinno być bez różnicy. Gra będzie chodzić.
Awatar użytkownika
Łowca

Nie aktywowało i w tym problem
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Kudu pisze: 24 lut 2022, o 01:39 Nie aktywowało i w tym problem
To pisz do supportu, dadzą ci działający albo oddadzą hajs.
To nie pierwszy raz, kiedy się tak pomylili i wydawca ich wykolegował z niespodziewanym lockiem na USA.
Awatar użytkownika
Łowca

Pisałem, ale dostałem wiadomość od chyba automata, bo swierdzili ze klucz jest worldwide... Sprostowałem od nowa i póki co bez odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Łowca

36h bez odpowiedzi. Nigdy więcej cdkeys...
Awatar użytkownika
Łowca

Cdkeys nie odpisuje, a roszczenie przez PayPal na korzyść cdkeys. Nigdy wiecej scammerów. Zostałem z kluczykiem na amerykę, gdzie nawet nie wystawie na bazarku...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Spróbuj napisać jeszcze raz, ja raz kupiłem przypadkowo tam klucz z region lockiem i mieli mi zrefundować, czekałem parę dni, zero odpowiedzi, a po kolejnym mailu w jakieś 10 min zwrócili kasę na konto.
A jeśli rzeczywiście się nie uda zrefundować (w co wątpię) to zawsze możesz gdzieś (np. Barter albo Steamtrades) wymienić się na klucze TF2 albo jakąś interesującą Cię gierkę. Pewnie wyjdzie mało opłacalnie, ale to i tak lepiej niż ma się klucz marnować.
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
Kudu
Awatar użytkownika
Łowca

Napisałem po raz kolejny do nich, juz im słowo po słowo tłumaczę. Może się uda, ale będe ich omijał szerokim łukiem. Nie wiem jak w sumie wypada refund po stronie banku, ale z paypalem to już się przeliczyłem.
Awatar użytkownika
Łowca

Dopiero dzisiaj udało mi się odzyskać pieniądze za zły region. Sprawa trwała od 23 lutego do 6 kwietnia. Unikają odpowiedzi na supporcie. Kontakt praktycznie żadny. Roszczenie na paypal było na niekorzyść kupującego. Po telefonicznym kontakcie zostałem poinformowany, że produkty cyfrowe nie podlegają pod roszczenie. Po nieudanym roszczeniu, cdkeys odpisuje na support, ze kasa jest zablokowana. I Dzwonie jeszcze raz do paypala, a oni informują że jednak nie jest. Po czym piszę do cdkeys, że sprawa trafi na policje ( wiadomo że i tak by nic to nie dalo, a jednak na nich zadziałało). Po tej odpowiedzi dostałem pełny zwrot pieniedzy na paypal. Keysellera jakim jest cdkeys nie polecam nikomu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Discord: simonstillwater
Podziękował: 292 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

Od paru miesięcy mam problem z logowaniem i kupowaniem czegokolwiek.
Dodane do koszyka, loguje się, gra z koszyka znika, znowu trzeba logować i tak w kółko.
O co chodzi?
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Kudu pisze: 6 kwie 2022, o 03:16 Dopiero dzisiaj udało mi się odzyskać pieniądze za zły region. Sprawa trwała od 23 lutego do 6 kwietnia. Unikają odpowiedzi na supporcie. Kontakt praktycznie żadny. Roszczenie na paypal było na niekorzyść kupującego. Po telefonicznym kontakcie zostałem poinformowany, że produkty cyfrowe nie podlegają pod roszczenie. Po nieudanym roszczeniu, cdkeys odpisuje na support, ze kasa jest zablokowana. I Dzwonie jeszcze raz do paypala, a oni informują że jednak nie jest. Po czym piszę do cdkeys, że sprawa trafi na policje ( wiadomo że i tak by nic to nie dalo, a jednak na nich zadziałało). Po tej odpowiedzi dostałem pełny zwrot pieniedzy na paypal. Keysellera jakim jest cdkeys nie polecam nikomu.
To po co kupujsze gry ze zlym regionem? Ja pare razy kupowalem w cdkeys i zero poblemow :)
Ci użytkownicy podziękowali pelikulas za ten post:
Patryk.PL
Awatar użytkownika
Zbanowany

xarlo12 pisze: 29 maja 2022, o 14:06 Od paru miesięcy mam problem z logowaniem i kupowaniem czegokolwiek.
Dodane do koszyka, loguje się, gra z koszyka znika, znowu trzeba logować i tak w kółko.
O co chodzi?
Sproboj w innej przegladarce moze...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: 29 maja 2022, o 14:23 To po co kupujsze gry ze zlym regionem? Ja pare razy kupowalem w cdkeys i zero poblemow :)
Jakbyś tak spojrzał parę postów wyżej to byś doczytał że kupował klucz który miał być na europę a okazał się być na USA (a wg cdkeys miał być worldwide)
Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post:
Kudu
Awatar użytkownika
Zbanowany

lewriczin pisze: 29 maja 2022, o 16:24
pelikulas pisze: 29 maja 2022, o 14:23 To po co kupujsze gry ze zlym regionem? Ja pare razy kupowalem w cdkeys i zero poblemow :)
Jakbyś tak spojrzał parę postów wyżej to byś doczytał że kupował klucz który miał być na europę a okazał się być na USA (a wg cdkeys miał być worldwide)
To wtedy sie trejduje taki klucz z hamerykanaem jakims lub cos :)
ODPOWIEDZ