Sklep Gram.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Sluchaj, tam jest jakis nieziemski balagan po prostu. Nie wiem ile lat juz temu zmieniali layout strony (3 to na pewno), potem dodatkowo layout sklepu. Gdzie sie nie kliknie to sie okazuje, ze jednak cos sie prezentuje w starym cms-ie. Juz samo to swiadczy o profesjonalizmie.
W sumie to juz mi jakos nie zalezy na tej Fifie, bo jak zagram tydzien pozniej i kupie w innym sklepie to swiat sie nie zawali. Bardziej bym chcial kase odzyskac bo jak sie okaze przesylka wpadla w niebyt to pewnie zwrot pieniedzy to bedzie dopiero pieklo.
Ech, a mozna bylo isc do jakiegos sklepu stacjonarnego, zaplacic drozej i zaoszczedzic nerwow.
Ech, a mozna bylo isc do jakiegos sklepu stacjonarnego, zaplacic drozej i zaoszczedzic nerwow.
Poczekam do poniedziałku - a nuż gra pojawi się w paczkomacie. Ewentualnie raz jeszcze zadzwonię do tego sklepu z prośbą? Nie, z żądaniem podania numeru przesyłki. Jak nie po dobroci, to szablą się będzie sprawę załatwiać 
A z chargeback to nawet nie głupi pomysł - dzięki za podsunięcie jakiegoś rozwiązania

A z chargeback to nawet nie głupi pomysł - dzięki za podsunięcie jakiegoś rozwiązania

Zamówiłem tę fifę, ale rzekomo była już "niedostępna", po czym wieczorem przyszedł mi mail że mam opłacić zamówienie, a przecież one mi nie przeszło (?). Chciałem zapłacić paypalem, ale jakiś błąd wyskakiwał i zostawiłem zamówienie z Media Expert i widze że dobrze zrobiłem. Fajna cena, ale przypłacona takim gnojem że to się w bani nie mieści.
Dorzwonilem sie na infolinie (hurra!) i ponoc paczka zostala odeslana do sklepu, bo zostala uszkodzona w drodze do paczkomatu. Ciekawe, bo nawet jesli paczka zostalaby uszkodzona to Inpost powinien miec to odnotowane i nadac jakikolwiek numer tej paczce, a Inpost nie mial nic. Obie firmy jada ostro po bandzie. Ostatnie zakupy na gram.pl.
Bezczelnosc ludzi w gram.pl siegnela dna (raczej szczytu). Po tygodniu uzerania sie z konsultantem, łaskawie zostal wygenerowany numer przesylki kurierskiej (choc pierwotnie gra miala byc wyslana do Paczkomatu), ktora nie wyszla z magazynu przez prawie 2 dni. Poprostu ciagle robienie klienta w bambuko - sklep prącia nie wart.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Hej. Chciałbym sobie zakupić pakiet Gothica na obecnej promocji. Jednak nie posiadam konta w żadnym z banków wyznaczonych na ich liście podczas wyboru metody płatności. Mogę jakoś inaczej przelać z mojego konta pieniądze - Bank Spółdzielczy? Na początku nie zmieniałem nic i pozostawiłem Inteligo, bo myślałem, że po prostu wyświetli mi dane do przelewu i tyle. Ale wyświetliło mi wszystko poza numerem konta, na który trzeba zrobić przelew... Przy wyborze innych banków też tak będzie? Bo nie chciałbym klikać losowo, robić i anulować kilkanaście zamówień. Czy pozostaje mi jedynie Paypal? A z niego wolałbym środków nie ruszać, bo brakuje mi dosłownie złotówki na zakup i znowu musiałbym czekać, aż mi pieniądze tam dotrą, itp.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Hmmm...ja tam kupuję dość często gry na gram.pl i jeszcze nigdy nie miałem takich kłopotów. Sami sobie strzelili w kolano taką promocją. Mogli dać ograniczoną ilość sztuk jako osobną pozycję w sklepie. Nie byłoby syfu z odwołanymi zamówieniami i zwodzeniem klienta. 
To nie pierwszy i nie ostatni sklep, w którym sprzedawcy nie myślą i robią sobie pod górkę...

To nie pierwszy i nie ostatni sklep, w którym sprzedawcy nie myślą i robią sobie pod górkę...
Pierwszy i ostatni zakup w sklepie gram. Kupilem Halo Wars Ultimate 2 na pc co miedzy innymi daje 4 dniowa premiera (mozna grac 17 a nie 21) mieli wyslac 16. Swietnie na weekend i co sie okazalo paczka nie wyszla. Zadnej informacji o opoznieniu nic. Czyli jak dobrze pojdzie zagram na premiere .ODRADZAM