Pytanie z innej beczki .
Da się na steamie gdzieś włączyć możliwość wklejania linka. np. chciałbym link do kolegi wkleic na platformie steam, żeby było szybciej niż wyszukiwanie go w zakładce: znajomi->dodaj znajomego.??
Znalazłem tylko adnotację, że można dodać na steama aby wyświetlało link aktualnej strony, ale tam tylko można skopiować i tyle. Nie da się swojego wkleić.
pzdr
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Wklejać się nie da.krzakol pisze: Pytanie z innej beczki .
Da się na steamie gdzieś włączyć możliwość wklejania linka. np. chciałbym link do kolegi wkleic na platformie steam, żeby było szybciej niż wyszukiwanie go w zakładce: znajomi->dodaj znajomego.??
Znalazłem tylko adnotację, że można dodać na steama aby wyświetlało link aktualnej strony, ale tam tylko można skopiować i tyle. Nie da się swojego wkleić.
pzdr
Możesz zrobić coś innego, żeby prościej ci się wyszukiwało najważniejszych znajomych:
- otwierasz opcje danego znajomego
- "Otaguj jako..."
- ustawiasz mu tag, na przykład +vip (wtedy zawsze będzie na górze listy znajomych)
- każdego ważnego znajomego możesz otagować tym samym tagiem
To wiem dzięki. ^Avaray pisze:Wklejać się nie da.krzakol pisze: Pytanie z innej beczki .
pzdr
Możesz zrobić coś innego, żeby prościej ci się wyszukiwało najważniejszych znajomych:
- otwierasz opcje danego znajomego
- dodaj tag
- ustawiasz mu tag, na przykład +vip (wtedy zawsze będzie na górze listy znajomych)
- każdego ważnego znajomego możesz otagować tym samym tagiem
bo bardziej mi chodzi o to, że zdarzają mi się często wymiany np. za karty z forum i muszę za każdym razem szukać użytkownika. A mam do niego linka i chciałbym szybko go dodać do znajomych

- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Przecież większość użytkowników na tym forum ma uzupełnione profile Steam. Kiedy jest się zalogowanym na Steam to w zwykłej przeglądarce są potrzebne dosłownie dwa kliknięcia myszką aby kogoś dodać do znajomych.
To tak ikonka Steama pod avatarem użytkownika.
O, właśnie widzę, że w PW nie ma tej ikonki.
Właśnie teraz to zauważyłem. siedzę na forum od pół roku i teraz dopiero na to zwróciłem uwagęAvaray pisze: Przecież większość użytkowników na tym forum ma uzupełnione profile Steam. Kiedy jest się zalogowanym na Steam to w zwykłej przeglądarce są potrzebne dosłownie dwa kliknięcia myszką aby kogoś dodać do znajomych.

- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Mam tak samo, teraz nawet nie mam za bardzo jak dokupić kart aby wytworzyć odznaki. A ile się namęczyłem w ostatnich dniach aby wymian dokonać, masakra. Trochę jednak wstyd dla takiej firmy i tak dużej platformy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Wydaje mi się, że to raczej wina ataku DDOS, na wielu stronach o tym piszą, łącznie z linkiem do twittera rzekomego sprawcy, choć przeciążenie serwerów przez osoby, które w ostatniej chwili sprzedają/kupują śnieżne kule też wchodzi w grę.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Przez to obciążenie ciężko się też zalogować na steamtrades, steamgifts czy inne tf2 outpost, dziś jeszcze mi się nie udało, a chciałem sobie kupić czapkę dla medyka
Mam nadzieję, że jak skończy się wyprzedaż wszystko wróci do normy....

- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Troszkę szkoda, bo mam kilkanaście wymian w trakcie, trzy kulkie brakują mi do ostatniej odznaki świątecznej i wygląda na to, że do 19.00 lipa 
Dobrze, że wczoraj zdążyłem zakupić to, co ominąłem w poprzednich dniach, bo dziś już bym nie dał rady
A tak w ogóle, to dość tych wyprzedaży, bo już powoli karta / PP zaczynają świecić pustkami :>

Dobrze, że wczoraj zdążyłem zakupić to, co ominąłem w poprzednich dniach, bo dziś już bym nie dał rady

A tak w ogóle, to dość tych wyprzedaży, bo już powoli karta / PP zaczynają świecić pustkami :>
- Podziękował: 1000 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
Ja natomiast bez problemu wystawiłem ostatnią kartę jaka pozostała po wytworzeniu odznaki i w ciągu kilku minut poszła. Fakt, że przez klienta nie idzie ale przez przeglądarkę jak najbardziej.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
u mnie praktycznie od 7 rano polaczenie sie z marketem jest niemozliwe, a brakuje mi tylko 1 globe'a (#6) do pełnego setu, jesli nie kupie go do 19 to na pewno bede o tym pisał na forum steama (ktore tez nie działa
),a jestem pewien ze nie jestem sam
...a moze ktos chce sie zamienic - jego #6 za moje #2?

...a moze ktos chce sie zamienic - jego #6 za moje #2?
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
ja zrobiłem 1 odznakę z głosowań i zakupów ale zostało mi 5 snow globów i miałem do wyboru albo kupić 5 brakujących albo sprzedać te 5 co mam - zakupić tam to cud, chyba że na 5 stronie ale tam jakoś nie umiem wejść więc pomyślałem o sprzedaży i udało się sprzedać przed chwilą praktycznie od razu po 0,15 (0,13 dla mnie)
Jaka afera? Ci, którzy chcieli się pozbyć, wystawiali taniej. 90% z tych 99% (nawiasem mówiąc mocno przesadziłeś z tak wysokim procentem) to osoby, którym w ogóle nie zależy na tych kilkudziesięciu centach.
Potrzebujesz jeszcze tej #6?...a moze ktos chce sie zamienic - jego #6 za moje #2?