Seria Final Fantasy

FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

To teraz FF12 i Tactics poproszę:D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Nie zapominaj o FF XV :lol:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Tak btw. skoro dostaniemy FF X/X-2 HD, który był ekskluzywny dla konsol Sony to może SE się przełamie i dostaniemy remastery Kingdom Hearts? Kiedy byłem we francji i zobaczyłem 30€ za używaną KH 2.5 to mi się słabo zrobiło...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

warhameron pisze: To teraz ..... Tactics poproszę:D
O! Tactics TAK! :) Ileż ja godzin przegrałem w to na Szaraku! ;-) I drugie tyle we wojsku, na przemian z Tekkenem :dziadek:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Ale że niby co Tactics? Na PC czy od razu remaster? Remaster jest imo zbędny, wersja z PSP daje radę, takie gry raczej dobrze się starzeją. Jeżeli chodzi o wydanie na Steam to spoko, zawsze to jakaś szansa że seria odżyje, choć jak dla mnie tego typu gry są stworzone na konsolki przenośne, ale jeżeli ktoś chce to przecież od dawna może grać komfortowo na emulatorze PSP który śmiga aż miło.

https://www.youtube.com/watch?v=9VtX4DpzmMQ :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

FFXII rewelacyjny, niedawno gralem na PS2. Owszem pixele spore ale grywalnosc wciaz znakomita i gra spokojnie daje rade. Remasterek byloby cudnie ujrzec :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

PolaczekCebulaczek pisze: Ale że niby co Tactics? Na PC czy od razu remaster? Remaster jest imo zbędny, wersja z PSP daje radę, takie gry raczej dobrze się starzeją. Jeżeli chodzi o wydanie na Steam to spoko, zawsze to jakaś szansa że seria odżyje, choć jak dla mnie tego typu gry są stworzone na konsolki przenośne, ale jeżeli ktoś chce to przecież od dawna może grać komfortowo na emulatorze PSP który śmiga aż miło.

https://www.youtube.com/watch?v=9VtX4DpzmMQ :E
Jesli o mnie chodzi to mogą wydać wszystkie możliwe FF T + remastry HD + inne cuda. FF Tactics na PC z workshop em... i bym się chyba #$%#$5 za szczęscia :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

A jest chociaż jeden Final który wspiera workshop? Coś nie wydaje mi się. Imo to nierealne, raz że rzadko kiedy jest to łatwa sprawa i raczej nikt nie będzie się babrał w archaicznym kodzie, dwa - SE jest chyba najgorszym deweloperem jeżeli chodzi o porty. Głównie opieram się tutaj na tytułach w Play Store, ale chyba nie ma tam żadnego który nie był by leniwym portem z iOS, które przecież też raczej nie powalają.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Mam dla was oświadczenie, wyznanie prawdy. Final Fantasy Tactics to najlepszy Final Fantasy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

PolaczekCebulaczek pisze: A jest chociaż jeden Final który wspiera workshop? Coś nie wydaje mi się. Imo to nierealne, raz że rzadko kiedy jest to łatwa sprawa i raczej nikt nie będzie się babrał w archaicznym kodzie, dwa - SE jest chyba najgorszym deweloperem jeżeli chodzi o porty. Głównie opieram się tutaj na tytułach w Play Store, ale chyba nie ma tam żadnego który nie był by leniwym portem z iOS, które przecież też raczej nie powalają.
Jeśli wydadzą na PC i dadzą zielone światło dla modyfikacji to na bank zostaną przeniesione:
http://www.moddb.com/games/final-fantasy-tactics/mods

Z portem gry (jako ,że śmiga na emulatorach) dużego zachodu by nie mieli. Easy $$$.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

To jak już tak się rozkręcili to niech wypuszczą remastery Vagrant Story, Front Mission 3-5 i Parasite Eve.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Wcale się nie rozkręcili tylko sukcesywnie wydaja FF na PC.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

http://store.steampowered.com/app/359870
Jest i cena: 25 euro (-20% na start), czyli nie jest tak źle :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Nie no ceny bazowe tych fajnali są bardzo fajne. Tyle ile oni chcą na starcie to ja na promocji płaciłem by dostać kopie na konsolę. Tylko skoro już mam na PS-ach to poczekam na jakiś bundel od Square albo na steamie pakiet wszystkich FF.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Ja kupiłem. Promocji nie będzie przez dłuższy czas, kasa z kart a wersję na ps3 wystawię na allegro :).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Jeśli ktoś nie ma kasy z kart, to badziej na GMG się opłaca zakupić.

Na GMG jest Final z -25% z kodem:
FINAL25

Cena z kuponem: 11.99GBP = 67.23PLN
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

a na moim paypalu - 69,1PLN
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

mam nadzieję, że wydadzą FF XII. Nie ma nigdzie remastera, tylko na PS2. Jeden z najlepszych finali. X i X-2 przeszedłem swego czasu na PS2 i razcej nie mam ochoty wracać.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Liarus pisze: mam nadzieję, że wydadzą FF XII. Nie ma nigdzie remastera, tylko na PS2. Jeden z najlepszych finali. X i X-2 przeszedłem swego czasu na PS2 i razcej nie mam ochoty wracać.
Ja miałem przechodzić na emulatorze, ale widząc jak chętnie uzupełniają serię na PC powstrzymałem się i też liczę, że w końcu wydadzą.
ODPOWIEDZ