Tom Stone pisze: I o to chodzi - admin grzebie w bebechach, w śmieciopostach, których "zwykły" user nie widzi a jak widzi, to na krótko i raczej nie wie za czyją sprawą nagle "zniknęły". A maszyna się kręci.
Czapki z głów.
Wielkie dzięki za ogrom pracy jaki wkładasz w działanie tego forum, a której istnienia nie byłem świadomy.
Tom Stone pisze: Tylko, że na forum nie możesz "zdjąć togi i stać się zwykłym obywatelem" a tworzenie 2 konta tylko po to, żeby móc się z niego wypowiadać prywatnie jest po pierwsze bez sensu (bo utrudnia korzystanie zarówno z jednego jak i drugiego acc).
Nie zgodzę się, że jest bez sensu, zgodzę się, że utrudniałoby to nieco korzystanie z forum, dokładnie tak samo jak zakładanie specyficznego munduru do pracy. Jednak ludzie decydują się na ten dyskomfort, bo przynosi to korzyści, których tak jak w przypadku twojej pracy na forum, nie widać na pierwszy rzut oka.
I chodzi tu tylko o wypowiedzi na forum, typu uzasadnienie bana, czy ogłoszenie zmian itp., więc patrząc na ilość tego typu aktywności nie byłoby to problemem.
reaper pisze:sam przedstawiłeś sprawę w dwóch kolorach, białym - kolega, czarnym - admin, przyjaciel/wróg.
Wiadomo, że jest kilka odcieni tych kolorów ale akurat to co proponujesz tak niestety wygląda.
W takim razie źle mnie zrozumiałeś. Nie chcę aby admin był przyjacielem albo wrogiem, chcę żeby był adminem czego dobrym przykładem jest Tom Stone - niby go nie widać, ale to on powoduje, że ta maszyna się kręci.