Ankieto-konkurs #1 - Horrory

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.

Jakie horrory bardziej preferujesz?

Czas głosowania minął 28 paź 2022, o 21:34

klasyczne
16
57%
akcji
12
43%

Liczba głosów: 28
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 67 razy

Może dużo osób tego nie uzna ale ciągle mam mini-zawały po dostaniu headshota w CS:GO ten dźwięk jest zwyczajnie za głośny i gdy nie spodziewam się (dostaję w plecy) to zawsze mam mini zawał serca i mini epilepsje :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Nie przepadam za horrorami, i właściwie w nie nie gram. Okazyjnie oczywiście zdarzy się zagrać w tytuł który w pewnym stopniu o horror zahacza. Np. Black Mesa nie ukończyłem bo było dla mnie zbyt straszne. Wielu pewnie uzna takie stwierdzenie za niepoważne, ale trudno. :E

Jeśli natomiast mam wybrać między tymi dwoma gatunkami, to zdecydowanie ten pierwszy. Chyba nie ma w grach nic gorszego niż rozwalanie całych hord/fal przeciwników. Co do gry która najbardziej napełniła mi stracha, obstaje właśnie przy Black Mesa, gdyż właściwie nie przypominam sobie gry w jakikolwiek inny horror w ciągu ostatnich 10 (?) lat.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Zdecydowanie wolę klasyczne horrory. Największe wrażenie zrobił na mnie chyba pierwszy Clock Tower - wtedy SNES kojarzył mi się tylko z (zazwyczaj kolorowymi) J-RPG, więc nagle zgony przyjaciół bohaterki czy maniak z wielkimi nożyczkami były dla mnie szokiem i niedowierzaniem;).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 86 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Bardzo lubię się zrelaksować rozwalając hordy czy to zombie czy innego cholerstwa :)

Nie mniej jakbym miał wybrać grę z gatunku horrorów to postawiłbym chyba na klasyki. Coś co wzbudza we mnie grozę, odrazę, powoduje niepewność. Jasne nawalanie z kałasza w zombie też daje dreszczyk ale...

Co do gry tu mam kilka pozycji ale postawię na coś co może dla niektórych nie do końca będzie horrorem, a może bardziej dramatem psychologicznym/thrillerem - Hellblade: Senua's Sacrifice. Gry wywarła na mnie niesamowite wrażenie i genialne przeżycie audio-wizualne.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 89 razy
Podziękowania: 2258 razy

Wyniki

W ankiecie "Jakie horrory bardziej preferujesz?" wzięło udział łącznie 28 osób, z czego:
- 16 oddało głos na klasyczne horrory
- 12 wybrało horrory akcji

W temacie, jako wasze najlepsze horrory, najwięcej razy u was na pierwszym miejscu pojawiły się: Alien: Isolation oraz Outlast - po 3 razy.

Losowanie zwycięzcy: https://sendvid.com/5xvjzkvq
Wylosowany został numer 8, czyli JAROMIR [PL], gratuluję.
Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 2):
ArminJAROMIR [PL]
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 86 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Gratki :)
ODPOWIEDZ