Ankieto-konkurs #1 - Horrory
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 70 razy
- Podziękowania: 67 razy
Może dużo osób tego nie uzna ale ciągle mam mini-zawały po dostaniu headshota w CS:GO ten dźwięk jest zwyczajnie za głośny i gdy nie spodziewam się (dostaję w plecy) to zawsze mam mini zawał serca i mini epilepsje 

- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Nie przepadam za horrorami, i właściwie w nie nie gram. Okazyjnie oczywiście zdarzy się zagrać w tytuł który w pewnym stopniu o horror zahacza. Np. Black Mesa nie ukończyłem bo było dla mnie zbyt straszne. Wielu pewnie uzna takie stwierdzenie za niepoważne, ale trudno.
Jeśli natomiast mam wybrać między tymi dwoma gatunkami, to zdecydowanie ten pierwszy. Chyba nie ma w grach nic gorszego niż rozwalanie całych hord/fal przeciwników. Co do gry która najbardziej napełniła mi stracha, obstaje właśnie przy Black Mesa, gdyż właściwie nie przypominam sobie gry w jakikolwiek inny horror w ciągu ostatnich 10 (?) lat.

Jeśli natomiast mam wybrać między tymi dwoma gatunkami, to zdecydowanie ten pierwszy. Chyba nie ma w grach nic gorszego niż rozwalanie całych hord/fal przeciwników. Co do gry która najbardziej napełniła mi stracha, obstaje właśnie przy Black Mesa, gdyż właściwie nie przypominam sobie gry w jakikolwiek inny horror w ciągu ostatnich 10 (?) lat.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Zdecydowanie wolę klasyczne horrory. Największe wrażenie zrobił na mnie chyba pierwszy Clock Tower - wtedy SNES kojarzył mi się tylko z (zazwyczaj kolorowymi) J-RPG, więc nagle zgony przyjaciół bohaterki czy maniak z wielkimi nożyczkami były dla mnie szokiem i niedowierzaniem;).
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Bardzo lubię się zrelaksować rozwalając hordy czy to zombie czy innego cholerstwa 
Nie mniej jakbym miał wybrać grę z gatunku horrorów to postawiłbym chyba na klasyki. Coś co wzbudza we mnie grozę, odrazę, powoduje niepewność. Jasne nawalanie z kałasza w zombie też daje dreszczyk ale...
Co do gry tu mam kilka pozycji ale postawię na coś co może dla niektórych nie do końca będzie horrorem, a może bardziej dramatem psychologicznym/thrillerem - Hellblade: Senua's Sacrifice. Gry wywarła na mnie niesamowite wrażenie i genialne przeżycie audio-wizualne.

Nie mniej jakbym miał wybrać grę z gatunku horrorów to postawiłbym chyba na klasyki. Coś co wzbudza we mnie grozę, odrazę, powoduje niepewność. Jasne nawalanie z kałasza w zombie też daje dreszczyk ale...
Co do gry tu mam kilka pozycji ale postawię na coś co może dla niektórych nie do końca będzie horrorem, a może bardziej dramatem psychologicznym/thrillerem - Hellblade: Senua's Sacrifice. Gry wywarła na mnie niesamowite wrażenie i genialne przeżycie audio-wizualne.
- Podziękował: 89 razy
- Podziękowania: 2258 razy
Wyniki
W ankiecie "Jakie horrory bardziej preferujesz?" wzięło udział łącznie 28 osób, z czego:
- 16 oddało głos na klasyczne horrory
- 12 wybrało horrory akcji
W temacie, jako wasze najlepsze horrory, najwięcej razy u was na pierwszym miejscu pojawiły się: Alien: Isolation oraz Outlast - po 3 razy.
Losowanie zwycięzcy: https://sendvid.com/5xvjzkvq
Wylosowany został numer 8, czyli JAROMIR [PL], gratuluję.
- Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 2):
- Armin • JAROMIR [PL]