Wszystkie gry w wersjach PC, z polską lokalizacją kinową i cyfrowymi dodatkami, dostępne będą za 69,90 zł.
Do powiedzenia mam tylko tyle - Techland to zwykli oszuści i chyba jedni z największych bydlaków, jaka ta ziemia zrodziła.
Żona chciała zrobić mi prezent i kupiła Xenonauts - całe pudełko uwalone po polsku, jaka to gra cudna nie jest i jak nie wzbogacona. Do tego materiały prasowe, że wszystkie gry z lokalizacją i w ogóle.
Nie zgadniecie, co się okazało - gra po
angielsku, a cała praca włożona w pudełko po polsku bez informacji, że nie ma PL wersji tylko po to, aby człowieka oszukać i wprowadzić w błąd.
Jestem w stanie uwierzyć, że żona mogła się pomylić i nie doczytać, ale kiedy gry-online czy cdp piszą, że gra jest PL

To wskazuje, że to nie było drobne doinformowanie żony, a masowe i celowe wprowadzenie w błąd, skoro nawet sprzedawcy nie wiedzieli, co sprzedają.
Najlepsze jest to, że muve dalej ma, że PL, a dopiero potem drobnym drukiem napisane, że pełna angielska, więc widać po wytknięciu zmienili, ale tak nie do końca.
Informuję w ramach przestrogi, aby od tej oszukanej serii trzymać się z daleka

Od firmy też, chociaż po "Fronczewskim" i Tormencie niektórzy już pewnie wiedzą lepiej