x-box 360

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

no to mam walentynki mloda wrocila z pracy z 500 gb x 360 e :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Wohohoho pozdrawiam i gratuluje takiej mlodej ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

teraz tylko fakt tej forzy 2 i poszukiwanie gier chyb ze cos darmowego jest mozliwość jakieś porady rady na start ? bo to że jade w miasto po 2 tytuly to inna sprawa nowe w foli halo 4 za 40 zl mam okazje (i tylko czy to na pewno okazja) i zobaczyć need for speeda tylko pytanie czy warto kupować używki czy nówek lepiej szukać?

Aha w zestawie miałem to gold live na miesiac ale jak patrze na to monkey island i za 2 dni star warsy dopiero ...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jeśli masz golda aktywnego, to możesz zawsze rzucić okiem tu: http://www.xbox.com/pl-PL/live/deals-with-gold .
Akurat teraz trochę biednie, zarówno pod względem cen, jak i samej oferty, ale czasem trafiają się perełki w niskich cenach, zwłaszcza teraz, gdy ms mocniej stawia jednak na One.
Co do używek - kwestia osobistych preferencji. Ja kupowałem, często różnica w cenie między nową a używaną to przepaść, poza tym niektórych gier praktycznie nie da się dorwać w folii. No ale co kto lubi.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

a jak masz golda na rok, to lepiej omijaj wyprzedaże. Bo kupisz coś, co za miesiąc będzie za darmo.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

buck pisze: a jak masz golda na rok, to lepiej omijaj wyprzedaże. Bo kupisz coś, co za miesiąc będzie za darmo.
narazie forza 2 i kupilem wczoraj halo 4(39 zl za nowe w foli jest ok ?)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Pyrus pisze: narazie forza 2 i kupilem wczoraj halo 4(39 zl za nowe w foli jest ok ?)
na x360 - chyba tak. Na xone za <50zł (cdkeys) masz Halo Masterchief Collection - Halo1, Halo2, Halo3, Halo4 ze wszystkimi dodatkowymi mapami
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Jak za nowa dobra cena, jesli oczywiscie wersja PL :D Gra jest najlepsza, dobry wybor, tak samo Forza 2!
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Atton29 pisze: Jak za nowa dobra cena, jesli oczywiscie wersja PL :D Gra jest najlepsza, dobry wybor, tak samo Forza 2!

forza 2 pl czyli nawigacja,radio cala gra , cut scenki napisy ...
halo 4 napisy pl jak i caly interfejs

mam pytanie odnosnie nowej konsoli gdzie naped pierwszy raz urzyty czy tylko u mnie wystepuje taki niby problem ze troche glosniej chodzi jak by obudowa byla luzna bo jak poloze na niej na tej "pelnej czesci" tam gdzie naped to juz jest czy moze wina ze lezy poziomo a nie stoi pionowo ?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

To normalna rzecz, ze naped glosno chodzi ;) dlatego warto kazda gre najpierw instalowas na dysk, wtedy odtwarza z dysku cichusienko :D a plyte czyta tylko podczas uruchamiania gry :)
U mnie tez lezy poziomo, tak chyba wygodniej i bezpieczniej :)
ODPOWIEDZ