x-box 360
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
teraz tylko fakt tej forzy 2 i poszukiwanie gier chyb ze cos darmowego jest mozliwość jakieś porady rady na start ? bo to że jade w miasto po 2 tytuly to inna sprawa nowe w foli halo 4 za 40 zl mam okazje (i tylko czy to na pewno okazja) i zobaczyć need for speeda tylko pytanie czy warto kupować używki czy nówek lepiej szukać?
Aha w zestawie miałem to gold live na miesiac ale jak patrze na to monkey island i za 2 dni star warsy dopiero ...
Aha w zestawie miałem to gold live na miesiac ale jak patrze na to monkey island i za 2 dni star warsy dopiero ...
- Kontakt:
Jeśli masz golda aktywnego, to możesz zawsze rzucić okiem tu: http://www.xbox.com/pl-PL/live/deals-with-gold .
Akurat teraz trochę biednie, zarówno pod względem cen, jak i samej oferty, ale czasem trafiają się perełki w niskich cenach, zwłaszcza teraz, gdy ms mocniej stawia jednak na One.
Co do używek - kwestia osobistych preferencji. Ja kupowałem, często różnica w cenie między nową a używaną to przepaść, poza tym niektórych gier praktycznie nie da się dorwać w folii. No ale co kto lubi.
Akurat teraz trochę biednie, zarówno pod względem cen, jak i samej oferty, ale czasem trafiają się perełki w niskich cenach, zwłaszcza teraz, gdy ms mocniej stawia jednak na One.
Co do używek - kwestia osobistych preferencji. Ja kupowałem, często różnica w cenie między nową a używaną to przepaść, poza tym niektórych gier praktycznie nie da się dorwać w folii. No ale co kto lubi.
- Kontakt:
forza 2 pl czyli nawigacja,radio cala gra , cut scenki napisy ...
halo 4 napisy pl jak i caly interfejs
mam pytanie odnosnie nowej konsoli gdzie naped pierwszy raz urzyty czy tylko u mnie wystepuje taki niby problem ze troche glosniej chodzi jak by obudowa byla luzna bo jak poloze na niej na tej "pelnej czesci" tam gdzie naped to juz jest czy moze wina ze lezy poziomo a nie stoi pionowo ?
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
To normalna rzecz, ze naped glosno chodzi
dlatego warto kazda gre najpierw instalowas na dysk, wtedy odtwarza z dysku cichusienko
a plyte czyta tylko podczas uruchamiania gry 
U mnie tez lezy poziomo, tak chyba wygodniej i bezpieczniej

U mnie tez lezy poziomo, tak chyba wygodniej i bezpieczniej