Tani pad pc
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Również polecam Eneloopy, są bardzo trwałe, duża żywotność.
Najlepsza była gościówa z małego sklepu RTV co bratu powiedziała że to jakieś mało znane i kupił dużo taniej niż inne no name'y xD
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 25 razy
IMO to zdecydowanie tym od X360, sprawia wrażenie znacznie solidniejszego, i lepiej wykonanego. Oryginalny, standardowy od XOne sprawia gorsze wrażenie, bardziej tandetnego, i taniego. W sumie to możesz zawsze podjechać(no chyba, że nie masz w pobliżu nic, to wtedy nie

Bez urazy, ale korzystałeś z obu? Bo ja tak, i mam zupełnie odmienne zdanie. Pad od XOne sprawia wrażenie strasznie tandetnego w porównaniu do tego od trzysta-sześćdziesiątki.
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Szczerze mówiąc nie korzystałem z pada od XONE, oparłem się tylko na opiniach innych użytkowników/znajomych, którzy twierdzili że jest to po prostu ulepszona wersja pada od X360 i byłem przekonany że tak jest.
Zaskoczyłeś mnie trochę, aż muszę to sprawdzić dokładniej

Ostatnio zmieniony 2 gru 2016, o 19:14 przez GhostHound, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 25 razy
Jak to mówią, każdy chwali to co ma

Szczerze zdziwię się gdy, po sprawdzeniu samemu, nie potwierdzisz mojej opinii

W pełni się z Tobą zgadzam, pad od Xone tragiczny nie jest, ale z pewnością jest znacznie gorszy od tego od x360, znacznie gorzej wykonany, i z gorszych materiałów. Sprawia wrażenie tańszego produktu od pada od x360. Odnośnie pada od PS3, również się zgadzam, w szczególności ten pierwszy bez wibracji(sixaxisbodajże się on nazywał) sprawiał wrażenie wyjątkowo tandetnego, chociaż wykonanie było nawet znośne z tego co pamiętam.
Także IMO Pad od X360>Pad od XOne>dowolny pad od PS3.