Tani pad pc

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Pomijając kwestie finansów i przewodu/braku przewodu. Którym padem lepiej się zainteresować - X1 czy X360?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

No wiadomo że X1, bo to ulepszona wersja x360.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Frytq pisze:
Możesz podrzucić info nt tych akumulatorów? Jakaś nazwa sprzedawcy albo inne koordynaty?
Akumulatory Sanyo Eneloop są bardzo dobre i długo trzymają. Jak kupowałem swego czasu 4-pak to płaciłem chyba po 7 złotych za sztukę. Razem z ładowarką wychodziło coś 59 złotych.
Również polecam Eneloopy, są bardzo trwałe, duża żywotność.

Najlepsza była gościówa z małego sklepu RTV co bratu powiedziała że to jakieś mało znane i kupił dużo taniej niż inne no name'y xD
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

otis_d pisze: Pomijając kwestie finansów i przewodu/braku przewodu. Którym padem lepiej się zainteresować - X1 czy X360?
IMO to zdecydowanie tym od X360, sprawia wrażenie znacznie solidniejszego, i lepiej wykonanego. Oryginalny, standardowy od XOne sprawia gorsze wrażenie, bardziej tandetnego, i taniego. W sumie to możesz zawsze podjechać(no chyba, że nie masz w pobliżu nic, to wtedy nie :E ) sobie do jakiejś galerii, tudzież MM/Saturna, i wypróbować oba pady, bardzo często w tych sklepach wystawione są do grania obydwie konsole, nawet jeśli będą wyłączone, to i tak pada możesz sobie pomacać, i zobaczyć który Ci lepiej pasuje. Podsumowując moim zdaniem Pad X360>Pad XOne.
GhostHound pisze: No wiadomo że X1, bo to ulepszona wersja x360.
Bez urazy, ale korzystałeś z obu? Bo ja tak, i mam zupełnie odmienne zdanie. Pad od XOne sprawia wrażenie strasznie tandetnego w porównaniu do tego od trzysta-sześćdziesiątki.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

RaiL pisze:
GhostHound pisze: No wiadomo że X1, bo to ulepszona wersja x360.
Bez urazy, ale korzystałeś z obu? Bo ja tak, i mam zupełnie odmienne zdanie. Pad od XOne sprawia wrażenie strasznie tandetnego w porównaniu do tego od trzysta-sześćdziesiątki.
Szczerze mówiąc nie korzystałem z pada od XONE, oparłem się tylko na opiniach innych użytkowników/znajomych, którzy twierdzili że jest to po prostu ulepszona wersja pada od X360 i byłem przekonany że tak jest.
Zaskoczyłeś mnie trochę, aż muszę to sprawdzić dokładniej :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2 gru 2016, o 19:14 przez GhostHound, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Tandetne wrażenie sprawia pad od ps3 :E, od x1 nie jest taki zły, ale i tak x360 najlepszy
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

GhostHound pisze: Szczerze mówiąc nie korzystałem z pada od XONE, oparłem się tylko na opiniach innych użytkowników/znajomych, którzy twierdzili że jest to po prostu ulepszona wersja pada od X360 i byłem przekonany że tak jest.
Jak to mówią, każdy chwali to co ma ;) Sam pad od Xone może jakiś znowu tragiczny nie jest, ale z pewnością sprawia znacznie gorsze wrażenie od tego od X360.
GhostHound pisze: Zaskoczyłeś mnie trochę, aż muszę to sprawdzić dokładniej :mrgreen:
Szczerze zdziwię się gdy, po sprawdzeniu samemu, nie potwierdzisz mojej opinii ;)

dudu66 pisze: Tandetne wrażenie sprawia pad od ps3 :E, od x1 nie jest taki zły, ale i tak x360 najlepszy
W pełni się z Tobą zgadzam, pad od Xone tragiczny nie jest, ale z pewnością jest znacznie gorszy od tego od x360, znacznie gorzej wykonany, i z gorszych materiałów. Sprawia wrażenie tańszego produktu od pada od x360. Odnośnie pada od PS3, również się zgadzam, w szczególności ten pierwszy bez wibracji(sixaxisbodajże się on nazywał) sprawiał wrażenie wyjątkowo tandetnego, chociaż wykonanie było nawet znośne z tego co pamiętam.
Także IMO Pad od X360>Pad od XOne>dowolny pad od PS3.
ODPOWIEDZ