[PS3] GTA Online
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 121 razy
- Podziękowania: 2 razy
Yep, ja też wbijam platynę, a w singlu zrobiłem już wszystko. Niestety wczoraj gra mi nie działała, a po powrocie z roboty nie miałem już siły próbować. Spróbuję przysiąść się zaraz i zobaczyć, co jest dostępne.
Okej, multi działa i większych problemów niż przez pierwsze dwa dni po premierze chyba nie będzie. Co sądzicie o pograniu np. w piątek o 18? Wolicie jakieś misje czy coś kompetytywnego? Pewnie sporo będzie zależało od ilości osób. Jeśli będzie np. 3-4 osoby, to fajne mogą być np. wyścigi albo jakieś fabularyzowane zadania. Jeśli będzie więcej, to można pobawić się w deathmatch albo wojnę gangów.
Edit: Nikogo?
Edit: Nikogo?
Może dziś po 22 będę mógł, ale jeszcze singla nie przeszedłem więc ciężko 

Też mi się coś sypie/zawiesza. Próbowałem dołączyć do dowolnego lobby i zwiesiło menusy. Dobrze, że przynajmniej udało mi się przejść samouczek i zdobyć pierwszą trofkę. Jutro jak najbardziej możemy pograć, chyba, że dzisiaj będzie jeszcze okazja.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Ja niestety mam ograniczony dostęp do konsoli. Brak własnej
Dopiero 20% mam ukończenia. Gdyby GTA V było na PC to dawno bym skończył. Muszę polować jak siostry nie ma. Może jutro uda mi się zerknąć na Online.

Ktoś jest jutro chętny na odstrzeliwanie kolejnych fal policjantów? Misja jest zaprojektowana od 1 do 4 osób, ale już dziś przekonałem się, że lepiej mieć max
. Miło by też było, gdyby ktoś zabrał ze sobą o RPG, bo dzisiaj załatwiał mnie helikopter na czwartej fali. Teoretycznie wymagany jest 15 lvl, ale chyba tylko do uruchomienia zadania, bo potem dołączali do mnie ludzie z 5 czy 7 poziomem.
Proponuję jutro o 19.

Proponuję jutro o 19.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... -this.html zapomoga od Rockstara dla graczy w ramach przeprosin za problemy.
Wysłałem zaproszenie do grupy choć nie wiem jak często będę grał online.
Wysłałem zaproszenie do grupy choć nie wiem jak często będę grał online.
Wysłałem ci zaproszenie, ale jak widać, nikt tutaj nie chce grać. Poza tym sam zrobiłem sobie przerwę, bo nie miałem siły do tego GTA Online i tego, że nie da się znaleźć prawie nikogo do misji, bo wszystko sprowadza się do tego, że białe kropki na mapie tylko się nap*********.
Też sobie póki co darowałem grę w Online, ponieważ denerwują mnie czasy oczekiwania na graczy i ogólna ociężałość kodu. Czarno widzę tą szumnie zapowiadaną platynę, może za parę lat wpadnie LOL! Niemniej jeśli mamy grać wspólnie to musimy ustalić sobie sztywny termin i rzeczywiście czerpać benefity z gry zespołowej w kumatym gronie.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... posit.html w końcu forsę dadzą.