Bundle losowych 5 gier Square Enix

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Ciekawe, czy ten klucz zadziałałby jako wersja PS4 :V
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Ludzie próbowali dokonać zwrotu (refund). Oto odpowiedź Square Enix:
We are sorry to hear you are unhappy with the product you received.

Unfortunately we will not be able to offer you a refund for the Holiday Surprise Box. Once received the sale is final.

We apologise for any inconvenience, please contact us again if you need any further assistance.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Jaki zwrot kasy? Kupując paczke każdy był świadomy tego że może dostać niezadowalające gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Wiadomo, że zakup w ciemno i niespodzianka. Pretensje są głównie o to, że powtórzyli tytuły z paczki wielkanocnej i zeszłorocznej bożonarodzeniowej.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

wookie pisze: Wiadomo, że zakup w ciemno i niespodzianka. Pretensje są głównie o to, że powtórzyli tytuły z paczki wielkanocnej i zeszłorocznej bożonarodzeniowej.
I o to, że:
* Thief jest bez DLC a w poprzedniej paczce był z DLC,
* Life is Strange to tylko jeden odcinek z pięciu (coś na kształt demo),
* FF XIV to MMO wymagające comiesięcznej płatności
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Ale poprzednio Thief MTE był głównym tytułem, teraz jest nim FFXIII. LiS sprzedawane jest na epizody, więc jeden starcza, ale mogli dać kolejny, albo chociaż do wyboru 1/2 dla nowych i starszych klientów. W kolejnej paczce pewnie brakująca stara część Deus Exa, Tomb Raider albo pojedynczy Just Cause ;>
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ktoś dokonał udanego zwrotu? Jestem bardzo ciekaw jak SE zareagowało na taką falę zgłoszeń o zwrot kasy.

Też myślałem, żeby wypełniać ten wniosek ale udało mi się pozamieniać gry na takie które mnie interesują więc jestem całkiem zadowolony z ostatecznej formy bundla :)

EDIT: Według komentarzy na blogu Square Enix wychodzi na to, że zwroty przeszły i ludzie dostali kasę za tę paczkę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

gringos2010 pisze: Jaki zwrot kasy? Kupując paczke każdy był świadomy tego że może dostać niezadowalające gry.
Dokładnie. Sam też kupiłem paczkę i ani myślałem o 'zwrocie', bo to przecież paczka w ciemno kupowana..i jak któryś raz na różnych forach czytam, że powinien być w paczce LIS pełny sezon, to się zastanawiam czy to trolling. Przecież to nowiuśka gra, ledwo -33% na Steam się doczekała i kosztuje więcej nawet w najlepszej promocji niż paczka z...5 grami, to skąd się miał tu LIS cały wziąć. :X
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Fj00b pisze:
gringos2010 pisze: Jaki zwrot kasy? Kupując paczke każdy był świadomy tego że może dostać niezadowalające gry.
Dokładnie. Sam też kupiłem paczkę i ani myślałem o 'zwrocie', bo to przecież paczka w ciemno kupowana..i jak któryś raz na różnych forach czytam, że powinien być w paczce LIS pełny sezon, to się zastanawiam czy to trolling. Przecież to nowiuśka gra, ledwo -33% na Steam się doczekała i kosztuje więcej nawet w najlepszej promocji niż paczka z...5 grami, to skąd się miał tu LIS cały wziąć. :X
Właśnie stąd że kupuje się w ciemno i zawartość takiej paczki powinna być nagrodą dla tych co zaryzykowali i zaufali Square Enix. Tak samo działa HB Monthly i ostatnią grudniową paczką pokazali, że można docenić ten zakup w ciemno.

Dodatkowo, Square Enix w tydzień po ujawnieniu paczki sprzedaje lepszy zestaw taniej na Humble Bundle bez żadnego zamawiania w ciemno co jeszcze bardziej pogarsza Square Enix w oczach kupujących ich Surprise Box.

Ja tam wnioski wyciągnąłem, żadnej paczki już od nich nie kupię.
ODPOWIEDZ