Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
nieee nigdy nikt nie za to nie ukara
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
A ja tak z ciekawości zobaczyłem w jakiej cenie jest S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl i aż się przeraziłem. Pamiętam że pod koniec lipca był za 1,74€ w przecenie bodaj -75, a może -80%. Cena detaliczna wynosiła więc około 8€ a dzisiaj cena detaliczna wynosi 16€. A kuźwa chciałem kupić tym razem sobie, a nie komuś. ehhh
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ja znam przypadek, gdzie dziesiątki idlowych alt-kont zostały zbanowane jednemu użytkownikowi tylko dlatego, że były ulepszanie do premium przez rosjanina za drobną opłatą - wtedy główną walutą były Ruble. Główne konto tej osoby zostało nietknięte bo wszystko na nim było legalne.
Co do samego tematu banowania - nie ma szans na bana jeśli nie zacznie się robić jakichś prawdziwych przekrętów. Dropienie kart ani zdobywanie przedmiotów w grach nie jest przekrętem.
Natomiast jeśli zaczęłoby się oszukiwać (scammować) innych użytkowników, wtedy ban obejmuje wszystkie konta.