Rozmowy o steamgifts

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

na razie jest to zmiana koloru ramki i tła (do wyboru)
ma być więcej bzdetów kosmetycznych
przykład: https://www.steamgifts.com/user/DeltaBladeX (ale oglądać z wyłączonym Stylish)

edit:
obecnie czas po unblacklist jest zalezny od tego jak dlugo mielismy tego uzyszkodnika na bl -
maksymalnie do tygodnia

edit 2:
zostalem zdjety z 5 bl na chwile obecna, zobaczymy czy trend sie utrzyma :D

edit ps. dodatkowy filter na DLC - jak mamy ustawione, aby nie pokazywalo dlc do gier ktorych nie mamy,
to https://www.steamgifts.com/giveaways/search?dlc=true pokaze dlcki do naszych gier
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

mori pisze: zostalem zdjety z 5 bl na chwile obecna, zobaczymy czy trend sie utrzyma :D
To jest ciekawe, ludzie najpierw dodają kogoś do BL "bo tak", ale jak tylko okazuje się, że mają z tego powodu "reperkusje" to usuwają.

Ich "powód" jest mało ważny, lub potrzeba wchodzenia w GAs dla kart (czy czegokolwiek innego) jest ważniejsza xD
Awatar użytkownika
Hitman

dość krótko po wprowadzeniu:
Obrazek

teraz pewnie więcej. Mi w sumie spadło o 9 (a potem +1 :E)
sam zdjąłem 1, bo zostalem zapytany i nie pamietalem dlaczego mam go na bl, wiecej mutual spadl :gwizdany:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Orientuje się ktoś, czy mogę odblokować klucz w przypadku, gdy wygrywający mojego giba ma zawieszone konto na 2 tygodnie, będzie mógł go przyjąć?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

MadHunter pisze: Orientuje się ktoś, czy mogę odblokować klucz w przypadku, gdy wygrywający mojego giba ma zawieszone konto na 2 tygodnie, będzie mógł go przyjąć?
Odblokować możesz, ale nie ma to większego sensu, bo ten ktoś tego nie zobaczy przez te 2 tygodnie. Więc albo czekasz albo możesz poprosić o rerolla, wydaje mi się że support powinien dać, choć nie mam pewności.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

boskiapollo pisze:
MadHunter pisze: Orientuje się ktoś, czy mogę odblokować klucz w przypadku, gdy wygrywający mojego giba ma zawieszone konto na 2 tygodnie, będzie mógł go przyjąć?
Odblokować możesz, ale nie ma to większego sensu, bo ten ktoś tego nie zobaczy przez te 2 tygodnie. Więc albo czekasz albo możesz poprosić o rerolla, wydaje mi się że support powinien dać, choć nie mam pewności.
Ok, zrobiłem ticket. Ciekawe co odpowiedzą.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy

Jest możliwość wyłączenia gier, które posiadam, wyłączenia DLC do gier, których nie posiadam. A czy jest możliwość wyłączenia DLC, które posiadam?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Ratoshi pisze: Jest możliwość wyłączenia gier, które posiadam, wyłączenia DLC do gier, których nie posiadam. A czy jest możliwość wyłączenia DLC, które posiadam?
nie

ja przez przypadek wygralem dwa razy te samo dlc w ciagu roku i potem za to mialem zawieszone konto

musisz ręcznie odszukac takie dlc i je wylaczyc z pokazywania (o ile jest aktualnie z tym gib)
Awatar użytkownika
Hitman

MadHunter pisze:
boskiapollo pisze:
Ok, zrobiłem ticket. Ciekawe co odpowiedzą.
osoby zawieszone (albo ktore byly zawieszone w ciag ostatnich 30 dni) - w przypadku ich wygranej, reroll bezproblemowy
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

skąd na sg była ostatnio gra Bestarium w wielu kopiach na gib głównie po 5 kopii?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Armin pisze: skąd na sg była ostatnio gra Bestarium w wielu kopiach na gib głównie po 5 kopii?
Steamground - ale widzę, że klucze już się skończyły (tzn. na stronie brak karty produktu).
Awatar użytkownika
Hitman

inne rskie strony, gdzie jeden z dev'ow twierdzi ze klucze kradzione 0_o
https://www.steamgifts.com/discussion/C ... be-revoked
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Armin pisze:
nie

ja przez przypadek wygralem dwa razy te samo dlc w ciagu roku i potem za to mialem zawieszone konto

musisz ręcznie odszukac takie dlc i je wylaczyc z pokazywania (o ile jest aktualnie z tym gib)
Jakieś rozwiązanie to jest, ale mam inne pytanie wygrałem ostatnio arma2 w indiegali, nie wiem czy to wina jakieś lipnej wersji ale w kliencie jest, ale w sklepie nie ma czy to w przeglądarce czy kliencie steam. Gra się uruchamia normalnie. I oczywiście pokazuje mi steamgifts mimo synchronizacji konta.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Z Armą to standardowy temat, gry mają inne ID po prostu -> w sensie w zależności od regionu i to co się aktywuje na Europę inaczej niż zakupione bezpośrednio na steamie, nie będzie pokazywać, że już posiadasz, mimo pozycji w bibliotece. Przynajmniej jakoś tak to leciało. Podobnie jest z np. z Falloutami.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Revan pisze: Z Armą to standardowy temat, gry mają inne ID po prostu -> w sensie w zależności od regionu i to co się aktywuje na Europę inaczej niż zakupione bezpośrednio na steamie, nie będzie pokazywać, że już posiadasz, mimo pozycji w bibliotece. Przynajmniej jakoś tak to leciało. Podobnie jest z np. z Falloutami.
To mam pytanie jak sobie dokupie Arma 2: Operation Arrowhead na wyprzedaży czy gdzie indziej będę mógł zainstalować Arma II: DayZ Mod,chyba że już mogę magiczną sztuczką?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

bolek pisze:
Revan pisze: Z Armą to standardowy temat, gry mają inne ID po prostu -> w sensie w zależności od regionu i to co się aktywuje na Europę inaczej niż zakupione bezpośrednio na steamie, nie będzie pokazywać, że już posiadasz, mimo pozycji w bibliotece. Przynajmniej jakoś tak to leciało. Podobnie jest z np. z Falloutami.
To mam pytanie jak sobie dokupie Arma 2: Operation Arrowhead na wyprzedaży czy gdzie indziej będę mógł zainstalować Arma II: DayZ Mod,chyba że już mogę magiczną sztuczką?
Na chillu, to że steam store nie widzi gry to nie znaczy że jej nie masz.
Miałem podstawkę, której też sklep steama nie widzi, dokupiłem wszystkie dodatki i normalnie dodało do biblioteki.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Wiesz kupić a mieć możliwość skorzystania to dwie sprawy, ufam na słowo takiemu wyjadaczowi że będzie działać.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Czy zgodne z regulaminem steamgifts jest branie udziału w losowaniu gry której jedyną kopie posiadamy w ekwipunku w formie prezentu (niedodana do konta)?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

krzykr pisze: Czy zgodne z regulaminem steamgifts jest branie udziału w losowaniu gry której jedyną kopie posiadamy w ekwipunku w formie prezentu (niedodana do konta)?
Nikt nie zagląda do ekwipunku steam wygrywającego, tak samo nikt nie pyta, "czy wcześniej kupiłeś tego bundla z losowaną grą, bo teraz nie godzi ci się wchodzić w tego giveawaya", dopóki nie masz gry na koncie, to jak są możliwości wzięcia udziału w losowaniu to śmiało :D
W regulaminie nic o tym nie ma.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Ktoś wygrał lub wystawiał Life is strange jaka jest real cv dla tego produktu?
ODPOWIEDZ