Cdp.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Gaberus pisze: 26 lis 2022, o 18:08
Wroobelek pisze: 24 lis 2022, o 14:21
Gaberus pisze: 23 lis 2022, o 15:08 Ale co z treściami DRM free? Część z nich kupiłem za realna kasę.
Była informacja opublikowana dość długo przed zamknięciem strony. Na spokojnie można było sobie pościągać wszystkie instalki, książki i inne materiały - z czego nie omieszkałem skorzystać. Ja nic nie straciłem, a jedyna niedogodność, to konieczność trzymania tego wszystkiego na własnym nośniku.
No właśnie, że nie było takiej informacji. Jedynie o tej likwidacji wirtualnej półki, co potem zostało odwołane.
Dokładnie. Informacja była dawno, dawno, daaawno temu... ale ludzie się oburzyli i to cofnięto. Produkty utraciliśmy dopiero po całkowitym przebudowaniu strony, gdzie prawdopodobnie zlikwidowano całą bazę kont. Nie było przy tym żadnej informacji, nawet na maila, zrobiono to po cichu, nie informując nikogo. Szkoda, bo ja też nie zdążyłem pobrać stamtąd wszystkich swoich gier, a miałem tam kilka gierek DRM-Free (głównie Disneya), których swego czasu nie było dostępnych nigdzie indziej.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 859 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Jeszcze tam filmy sprzedawali.
ODPOWIEDZ