Ten temat nie jest miejscem na kłótnie. Wszelkie niezdrowe zachowania zostaną odpowiednio nagrodzone

1. Wstaje zawsze prawa, bo z lewej mam okno.papermonster pisze: "Chyba, ze wtedy jeszcze nosiliscie pieluchy to wybaczam."
Narazie jedyną osobą noszącą pieluchy w tym wątku jesteś ty,jeśli wstałeś lewą nóżką z rana to idż powyrywaj lewackie drzewa na marszu niepodległosci może ci trochę pary zejdzie.Dlaczego cię boli że ludzie są ciekawi co stanie się z ich pieniędzmi na steamie?.
Wiec laskawie odpowiedz mi, czego nie rozumiesz w tym krotkim i prostym mailu? Odkad padla informacja o pojawieniu sie PLN, spekulujecie. Wreszcie jest jasna deklaracja. Powinno sie skonczyc gdybanie a tutaj kolejne.Drogi użytkowniku Steam,
Za niedługo Steam zacznie określać ceny w złotych polskich!
Jeżeli 13 listopada 2017 w twoim Portfelu Steam będą znajdować się jakiekolwiek środki, twoje saldo w euro zostanie przeliczone na złote polskie według kursu obowiązującego w tym dniu.
kto korzystał ten korzystał. Jednym jeszcze internetu nie podpięli (modemy 56kbps czy neostrada lub inne łąćza poniżej 512Kb się nie liczą) a inni potrzebowali czasu na przekonanie się do niego (mnie się to udało w połowie 2011roku).Kwa, 10 lat temu nie bylo zadnych kart, nie bylo zlotowek a steam istnial i jakos z niego korzystaliscie
Ile lat ma twój końputr/laptok? Może dysk umiera i dlatego tak spada do 0 nagle.DiscussedAxe3 pisze: Odbiegając trochę od tematu:
Wczoraj formatowałem windowsa, dziś chciałem zainstalować gry i gdy pobieram że steam to wolno się pobiera.
w ciągu ostatniej godziny pobrało mi tylko około 300mb, pobiera się 7.5mb/s ale ciągle spada do 0b/s i nic się nie dzieje, wykorzystanie sieci i dysku przez steam wynosi 0%.
Jest jakiś sposób aby to naprawić ?
Ponownie piszesz o umiejętności czytania ze zrozumieniem, której sam nie posiadłeś. Zanim zaczniesz obrażać innych, zastanów się, czy sam przy tym nie ... wypadniesz blado, żeby napisać łagodnie.
Przeczytaj kilka razy i zastanów się jeszcze raz, czy na pewno ktoś tu pisze o przeliczaniu wg kursu z ubiegłego piątku.
Laptop ma 2 lata, zaczęło przerywać po przeinstalowaniu windowsa.bolesna prawda pisze:Ile lat ma twój końputr/laptok? Może dysk umiera i dlatego tak spada do 0 nagle.DiscussedAxe3 pisze: Odbiegając trochę od tematu:
Wczoraj formatowałem windowsa, dziś chciałem zainstalować gry i gdy pobieram że steam to wolno się pobiera.
w ciągu ostatniej godziny pobrało mi tylko około 300mb, pobiera się 7.5mb/s ale ciągle spada do 0b/s i nic się nie dzieje, wykorzystanie sieci i dysku przez steam wynosi 0%.
Jest jakiś sposób aby to naprawić ?
Mi normalnie pobierało aktualizacje wczoraj.
Z payday 2 to ja wiem że tak jest, ale inne gry też tak miały u mnie :/JasonTodd pisze: @DiscussedAxe3:
widzę, że zmieniałeś regiony, ale spróbuj jeszcze zmienić na Szwecję, jeśli tego nie spróbowałeś. Mnie nigdy nie zawodzi i zawsze jadę na tym serwerze, full prędkość bez spadków.
Przy okazji, pobieranie Payday 2 to jakiś dramat. Tam tak zawsze było, że ciągnie trochę, nagle nic się nie dzieje jakiś czas. Szukałem i czytałem, ta gra jest dziwnie jakoś zrobiona, pobiera trochę, rozpakowuje na dysku i pobiera dalej. Dlatego tyle trwa. Ale to tylko w przypadku tej gry.
Nie żeby coś, ale download 12MB/s to nie jest dużo
Ban za tracert i ping?
Windows Update do końca i powinna być ok.