Rozmowy o steamgifts

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

zajacz3kk pisze: Czyli musze doladowac $$ 100 na steam i kupic gry ? :C
Możesz kupić jedno Humble Monthly Bundle, najprawdopodobniej uzyskasz te 100 dolarów z gier niebundlowych.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Jak utworzyć gift...

Edit:

Trochę szukania i znalazłem a i tak nie można dodać Head Shot bo nie wyświetla się na liście...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

krzykr pisze: Jak utworzyć gift...

Edit:

Trochę szukania i znalazłem a i tak nie można dodać Head Shot bo nie wyświetla się na liście...
Bo była rozdawana za darmo. Nie można tworzyć giveawayów do gier, które były masowo dostępne za free, choćby to nawet gift steam był.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

zajacz3kk pisze:
Hambanga pisze:

Czyli musze doladowac $$ 100 na steam i kupic gry ? :C
Lepszy darmowy weekend i rejestrujesz się bez problemu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 142 razy
Podziękowania: 291 razy
Kontakt:

Revan pisze: Zrobiłem 2 giveawaye z Humbla Bundla z levelami 9 i 10, wysłałem giftlinki zamiast kluczy i dostałem info o 2 zużytych giftach ...
Jakaś klątwa z tymi giftlinkami, chyba blisko 10 przypadków tego typu miałem przez ostatni rok.
I teraz czekać 10 lat na odpowiedź supportu ... A głupi się nie nauczyłem by wymusić odkrycie klucze i wysyłać klucze zamiast giftlinków.
Ja zawsze robiac giveaway daje klucze z bundli zamiast linkow. Jakos tak lepiej jest..
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Czy na sg danie darmowej gry w sumie jeszcze można ufo enemy ... naprawdę grozi banem?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

krzykr pisze: Czy na sg danie darmowej gry w sumie jeszcze można ufo enemy ... naprawdę grozi banem?
Od jednego razu raczej nie, pewnie po prostu giveaway zostanie usunięty. Ale gdybyś próbował zrobić to ponownie, to pewnie ryzykujesz kilkudniowe zawieszenie, a przy kolejnych próbach dopiero ban.
Jadnak zwyczajnie nie opłaca się tego robić. Taka gra i tak zostanie usunięta z listy, więc nawet gdyby udało Ci się zakończyć giba to CV z tego nie będzie. Nie mówiąc już o tonie blacklist i zgłoszeń do supportu. Także nawet nie próbuj, dla własnego dobra.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Zrobiłem i po 5 minutach dostałem info z groźbą bana i usunąłem nie myśląc. Ale widząc inne sg które się kończyły wolałem zapytać tu. Dzięki za info.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

krzykr pisze: Zrobiłem i po 5 minutach dostałem info z groźbą bana i usunąłem nie myśląc. Ale widząc inne sg które się kończyły wolałem zapytać tu. Dzięki za info.
Dostałam taką samą informację i też od razu usunęłam. :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Siemanko, jestem świeży na steamgifts i mam takie szybkie pytanko. Wygrałem dzisiaj jakieś dwa klucze, jeden jest widoczny, przy drugiej grze nie mam kodu jak widać na screenie. O co chodzi i jak go otrzymać?

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

albo klucz znajdziesz na mailu podpietym do steamgifts albo autor giba jeszcze nie załączył klucza, może to potrwać masz czas do 7dni na otrzymanie klucza
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Armin pisze: albo klucz znajdziesz na mailu podpietym do steamgifts albo autor giba jeszcze nie załączył klucza, może to potrwać masz czas do 7dni na otrzymanie klucza
Dobra dzięki za szybką odpowiedź :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Niektórzy nim dadzą klucz czy link, wpierw sprawdzają czy rzeczywiście nie masz na stanie danej pozycji. Albo jeszcze wygranej kolejnej tej pozycji... Spowodowane jest tym, że niektórzy nie synchronizują swojego konta na SG po dodaniu na Steamie gier.
A część na to nie patrzy i od razu daje kod przy wygranej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Pierwsza wygrana po kilku dniach użytkowania sg. I nasuwa się pytanie czy gdy jest losowanie ma znaczenie czy jesteś online na stronie sg?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

krzykr pisze: Pierwsza wygrana po kilku dniach użytkowania sg. I nasuwa się pytanie czy gdy jest losowanie ma znaczenie czy jesteś online na stronie sg?
ja zazwyczaj wygrywam jak jestem nieaktywny.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

patryk00999 pisze: Siemanko, jestem świeży na steamgifts i mam takie szybkie pytanko. Wygrałem dzisiaj jakieś dwa klucze, jeden jest widoczny, przy drugiej grze nie mam kodu jak widać na screenie. O co chodzi i jak go otrzymać?

Obrazek
wygralem dzis evoland 2 i tez nie bylo klucza, pojawil sie po kilku godzinach
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

krzykr pisze: Pierwsza wygrana po kilku dniach użytkowania sg. I nasuwa się pytanie czy gdy jest losowanie ma znaczenie czy jesteś online na stronie sg?
nie ma znaczenia
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

fre1zel pisze:
krzykr pisze: Zrobiłem i po 5 minutach dostałem info z groźbą bana i usunąłem nie myśląc. Ale widząc inne sg które się kończyły wolałem zapytać tu. Dzięki za info.
Dostałam taką samą informację i też od razu usunęłam. :D
U mnie skończyło się 4 zgłoszeniami do black list. Jak u Ciebie?

Edit.

W jaki sposób strona wycenia ile kosztuje szansa zagrania o daną grę? Widzę np. gry z hb z pierwszego przedziału cenowego jedna jest wyceniona na 20p inna na 10p a jeszcze inna na 5p. Cena odpada bo kosztują tyle samo opinie w steam o danej grze? Rok wydania?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

cena w dolarach ze sklepu sztimowego, nie danego bundla :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

mori pisze: cena w dolarach ze sklepu sztimowego, nie danego bundla :)
Stronka widzę konsekwentna jest (sarkazm). Ceny za szansę bierze ze stima ale punkty dla lvla już z bundli...
ODPOWIEDZ