Możesz kupić jedno Humble Monthly Bundle, najprawdopodobniej uzyskasz te 100 dolarów z gier niebundlowych.
Rozmowy o steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 142 razy
- Podziękowania: 291 razy
- Kontakt:
Ja zawsze robiac giveaway daje klucze z bundli zamiast linkow. Jakos tak lepiej jest..Revan pisze: Zrobiłem 2 giveawaye z Humbla Bundla z levelami 9 i 10, wysłałem giftlinki zamiast kluczy i dostałem info o 2 zużytych giftach ...
Jakaś klątwa z tymi giftlinkami, chyba blisko 10 przypadków tego typu miałem przez ostatni rok.
I teraz czekać 10 lat na odpowiedź supportu ... A głupi się nie nauczyłem by wymusić odkrycie klucze i wysyłać klucze zamiast giftlinków.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Od jednego razu raczej nie, pewnie po prostu giveaway zostanie usunięty. Ale gdybyś próbował zrobić to ponownie, to pewnie ryzykujesz kilkudniowe zawieszenie, a przy kolejnych próbach dopiero ban.
Jadnak zwyczajnie nie opłaca się tego robić. Taka gra i tak zostanie usunięta z listy, więc nawet gdyby udało Ci się zakończyć giba to CV z tego nie będzie. Nie mówiąc już o tonie blacklist i zgłoszeń do supportu. Także nawet nie próbuj, dla własnego dobra.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Siemanko, jestem świeży na steamgifts i mam takie szybkie pytanko. Wygrałem dzisiaj jakieś dwa klucze, jeden jest widoczny, przy drugiej grze nie mam kodu jak widać na screenie. O co chodzi i jak go otrzymać?

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
albo klucz znajdziesz na mailu podpietym do steamgifts albo autor giba jeszcze nie załączył klucza, może to potrwać masz czas do 7dni na otrzymanie klucza
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Niektórzy nim dadzą klucz czy link, wpierw sprawdzają czy rzeczywiście nie masz na stanie danej pozycji. Albo jeszcze wygranej kolejnej tej pozycji... Spowodowane jest tym, że niektórzy nie synchronizują swojego konta na SG po dodaniu na Steamie gier.
A część na to nie patrzy i od razu daje kod przy wygranej.
A część na to nie patrzy i od razu daje kod przy wygranej.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
U mnie skończyło się 4 zgłoszeniami do black list. Jak u Ciebie?
Edit.
W jaki sposób strona wycenia ile kosztuje szansa zagrania o daną grę? Widzę np. gry z hb z pierwszego przedziału cenowego jedna jest wyceniona na 20p inna na 10p a jeszcze inna na 5p. Cena odpada bo kosztują tyle samo opinie w steam o danej grze? Rok wydania?