Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Ja robię dokładnie tak jak przedmówcy i poczekam na piątek czy nie wyjdzie w monthly bundlu
Zawiedziesz się. Początek jest fajny jak poznajesz świat, ale po godzinie się opatrzy i nudzi, przerost formy nad treścią.
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Pojawiły się nowe informacje w sprawie portu pecetowego Nioh-Nioha.
Do wyboru będą dwa ustawienia graficzne.
Action - 1080p@60FPS
Cinematic - 2160p@30FPS
nie da się nic przestawiać, rozdzielczości, detali ani nic.
Jedyna nadzieja w Durante albo jego następcy, odpowiedzialnego za port pecetowy Nier Automata.
Do wyboru będą dwa ustawienia graficzne.
Action - 1080p@60FPS
Cinematic - 2160p@30FPS
nie da się nic przestawiać, rozdzielczości, detali ani nic.
Jedyna nadzieja w Durante albo jego następcy, odpowiedzialnego za port pecetowy Nier Automata.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Żeby to raz. Standardowa wiadomość, gdy ktoś wciśnie przycisk Odzyskaj konto. Pewnie brałeś jakiś kod z rozdawnictwa i inna osoba później też próbowała go przypisać. Nie ma się czego obawiać.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Hmm... Nawet jeśli dobrze się bawiłem przy Toren, Brothers - A Tale of Two Sons, Never Alone i Beyond Eyes? Jest gorzej czy raczej podobnie?
Aha. Ale przynajmniej mam drugi tytuł do zgadywanki ;D
Ciut lepsze od Toren, ale kompletnie nie jest to gra w stylu Brothers. Tam miałeś jakieś mechanizmy do przestawienia, puzzle, a w tej grze wchodzisz na najwyższy budynek, gdzie otwierasz pudło i tak wygląda całe popychanie fabuły do przodu.
A to nie było tak, że gra w Monthly może mieć maks 2 lata od premiery? Coś na początku była jakaś taka zasada, przynajmniej w teorii. A w takim przypadku Submerged nie ma szans się pojawić. Poprawcie mnie jeśli się mylę.Furrak pisze:Revan pisze: Submerged 90% zniżki, 1,99 gabena, supercena :O
http://store.steampowered.com/app/301860/Submerged/
Od 2 dni się przymierzam, ale istnieje mała szansa że gra pojawi się w piątek w monthly. Więc warto poczekać, biorąc pod uwagę że oferta na steam jest do poniedziałku
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
mnie najwyraźniej także, rozwiniesz temat? przewinąłem kilka stron wstecz i ... nic, tylko PLNy na stimie
edit:
nvm, pierwszy raz chyba użyłem szukajki na tym forum, poszło sprawnie
posty z okolicy 20.09 i temat dotyczy uprawnień (zauważyłem prośbę, ale nie potrzebowałem używać, więc odwlekłem zgodę
)
edit:
nvm, pierwszy raz chyba użyłem szukajki na tym forum, poszło sprawnie
posty z okolicy 20.09 i temat dotyczy uprawnień (zauważyłem prośbę, ale nie potrzebowałem używać, więc odwlekłem zgodę

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Hir ju goł
nigihayami pisze: Mała ciekawostka dla osób używających Steam Inventory Helper:
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensiv ... w/dn6r6hu/
Povi^ pisze: Taka jeszcze ciekawostka, krótszy wpis podsumowujący sprawę, gdyby ktoś zastanawiał się co robić. Myślę, że dobrze byłoby wspomnieć o tym na stronie głównej Łowców Gier.https://www.ghacks.net/2017/09/19/steam ... -activity/If you are using the extension, it is recommended that you uninstall it right away as you may not want your entire browsing history to be transferred to a third-party server.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Polecam survival horror Narcosis obniżka 50%
Najniższa cena jaka była ;P
http://store.steampowered.com/app/366870/Narcosis/

- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Kamell pisze: Polecam survival horror Narcosis obniżka 50%Najniższa cena jaka była ;P
Mam od dawna na Wiszliście, ale poczekam, to gra idealna do HB Monthly

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Prey ma tylko 5 miesięcy i już cena spadła 60 na 40€. Ciekawe czy cena GOTY z DLC też spadnie szybko i za rok będzie można dostać całość za 20€ na steam.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Dziwna sprawa, bo Prey jest naprawdę świetną grą, tymczasem SP do średniawego technicznie Fallouta 4 trzyma cenę powyżej granicy rozsądku - niemniej chwała Bethesdzie, że w ogóle przeceniają swoje gry, bo jeszcze kilka lat temu o takich promkach na ich tytuły można było co najwyżej pomarzyć
Jak się ktoś zastanawia nad kolejnym rokiem oczekiwania na lepsze promo na Preya, to dodam tylko, że gra naprawdę daje radę i warta jest swojej aktualnej ceny, ew. można poczekać na świąteczne promki i potem już tylko ciorać do upadłego - liczę, że w 2018 zapowiedzą jakieś konkretne dlc fabularne, albo chociaż ciąg dalszy (to pewnie na 2020
niestety) bo zakończenie tez dawało radę i dawało nadzieję na konkretny sikłel 

Jak się ktoś zastanawia nad kolejnym rokiem oczekiwania na lepsze promo na Preya, to dodam tylko, że gra naprawdę daje radę i warta jest swojej aktualnej ceny, ew. można poczekać na świąteczne promki i potem już tylko ciorać do upadłego - liczę, że w 2018 zapowiedzą jakieś konkretne dlc fabularne, albo chociaż ciąg dalszy (to pewnie na 2020