Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

PostScript pisze: Wreszcie wyszło nowe Cook, Serve, Delicious! Dwójka kosztuje 13 euro (nim trafi do bundli hehehe) i zaskoczyła mnie tylko pięcioma osiągnięciami. Tak czy siak biorę na premierę:
http://store.steampowered.com/app/38662 ... licious_2/

do końca tygodnia mają dodać więcej acziwków i naprawić obecne, także chwilo bym się wstrzymał z grą u Ciebie
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Gdzie kupić Divinity Original Sin2 poza Steam? Nie ma ŻADNEJ alternatywnej dystrybucji?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Platformówka Wells z bardzo dobrymi ocenami za 50 centów:
http://store.steampowered.com/app/528430/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

Arkadziej pisze: Gdzie kupić Divinity Original Sin2 poza Steam? Nie ma ŻADNEJ alternatywnej dystrybucji?
Na GoG'u :P
A tak na serio to sam szukałem i wygląda na to, że nie ma, wersji pudełkowych też nie będzie (poza EK).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ale padaka, 45 euro a dla mnie ta gra to totalny must have :(
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Arkadziej pisze: Ale padaka, 45 euro a dla mnie ta gra to totalny must have :(
Tia, jeszcze jakby to polskie napisy miało :p

Ja za to bym chciał pierwszą część w jakiejś fajnej cenie. Pudełek już nigdzie nie ma, a miałem nadzieję, że przy premierze Original Sin 2 przecenią jedynkę. Bardzo sie przeliczyłem :gwizdany:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

Revan pisze: Platformówka Wells z bardzo dobrymi ocenami za 50 centów:
jak komus zalezy na eurogabencentach to sa kupony z 90% off
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Greg pisze:
Arkadziej pisze: Ale padaka, 45 euro a dla mnie ta gra to totalny must have :(
Tia, jeszcze jakby to polskie napisy miało :p
https://steamdb.info/app/435150/depots/
Tutaj język polski jest uwzględniony, aczkolwiek oficjalnie nie jest zapowiedziany. Sam nie wiem co o tym myśleć. Ja kupiłem na Steamie za kasę z CS'a (też przeszukałem internet w poszukiwaniu jakiejś tańszej alternatywy, niestety bezskutecznie). Za 20 minut się dociągnie i zaczynam przygodę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

To tylko nie zapomnij dać znać, czy jest PL :trollface: :tak: Pewnie nie ma a tylko tam wisi jako obietnica, która może zostanie spełniona, ale kto ich tam wie
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Na chwilę obecną jest tylko język angielski (negatywne opinie od zawiedzionych rusków).
Oficjalne info:
"We had to delay translations one week unfortunately due to changes in the text!"
Ale mimo wszystko polskiego języka się nie spodziewam. Mam nadzieję, że dodadzą go z "lekkim" poślizgiem, jak to miało miejsce w pierwszej części.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

mori pisze:
Ale aktywne w momencie promocji? Nie mogę znaleźć nikogo z aktywną ofertą na wymianę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Szukałem w tym samym sklepie co pierwsza część gry w dobrej cenie ale nie było tam ani jej ani sequela :(

Co do innych języków:
There has been no change; they will be available at release. The other localizations could not be started until the text was in a relatively final state, and there were not going to be a lot of additions or changes to dialogue, quests, etc.
także jest jeszcze szansa, trzeba poczekać dzień, dwa, może trochę więcej
Awatar użytkownika
Hitman

Revan pisze:
mori pisze:
Ale aktywne w momencie promocji? Nie mogę znaleźć nikogo z aktywną ofertą na wymianę.
zalezy od Deva (wiekszosc niestety ustawia brak wyboru wiekszej znizki)
widzialem ostatnio u kogos na dumpsterze request -> wyslany (dla mnie juz nie bylo :trollface: )
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1292 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Macie zdrowie, żeby cabulować 4% zniżki, co daje 0,11 eurogabena mniej :D Propsuje, bo dobrze się wpisujecie w ideę serwisu :D Inna sprawa, że, jak ktoś wyżej pytał/pisał, kupony nie działają kiedy cena bazowa ma promkę, więc trzeba czekać.
Awatar użytkownika
Hitman

jo :) cebula w narodzie silna :P
ja akurat wiedzialem, bo chcialem ten kupon przed obecna promka :P
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Quoyque pisze: Macie zdrowie, żeby cabulować 4% zniżki, co daje 0,11 eurogabena mniej :D Propsuje, bo dobrze się wpisujecie w ideę serwisu :D Inna sprawa, że, jak ktoś wyżej pytał/pisał, kupony nie działają kiedy cena bazowa ma promkę, więc trzeba czekać.
4% zniżki? Przecież kupony się kumulują wraz z promkami i zamiast 50 centów gra kosztowałaby 5 centów. Przynajmniej tak bywało w przypadkach gdy była aktywna promka i kupon, dobry przykład to niedawny przypadek Distrusta, gdzie zniżki się kumulowały. A 45 centów różnicy to już zawsze gra warta świeczki jakby można było łatwo zdobyć kupon, ale że się nie da to kupię za 50 centów :P .
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Revan pisze:
Quoyque pisze: Macie zdrowie, żeby cabulować 4% zniżki, co daje 0,11 eurogabena mniej :D Propsuje, bo dobrze się wpisujecie w ideę serwisu :D Inna sprawa, że, jak ktoś wyżej pytał/pisał, kupony nie działają kiedy cena bazowa ma promkę, więc trzeba czekać.
4% zniżki? Przecież kupony się kumulują wraz z promkami i zamiast 50 centów gra kosztowałaby 5 centów. Przynajmniej tak bywało w przypadkach gdy była aktywna promka i kupon, dobry przykład to niedawny przypadek Distrusta, gdzie zniżki się kumulowały. A 45 centów różnicy to już zawsze gra warta świeczki jakby można było łatwo zdobyć kupon, ale że się nie da to kupię za 50 centów :P .
Nie kumulują się.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

raistand pisze:
Revan pisze:
Nie kumulują się.
To jak mi wytłumaczysz przypadek Distrusta? Albo kiedyś Shadow Warriora i innych gier? Sam skorzystałem przynajmniej kilkukrotnie z kumulowanych zniżek.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Niektóre się kumulują, inne nie. Gdy się nie dodają jest podpis "Nie można łączyć z innymi zniżkami".
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Revan pisze: To jak mi wytłumaczysz przypadek Distrusta? Albo kiedyś Shadow Warriora i innych gier? Sam skorzystałem przynajmniej kilkukrotnie z kumulowanych zniżek.
Tak, że ZDECYDOWANA większość się nie kumuluje. W tej chwili jedyne jakie można ewentualnie łączyć to 33% zniżki na "Space Tyrant" i "Tacoma". Pozostałe 450 się nie sumują. To zapewne zależy od developera.
(Liczby nie są z sufity)
ODPOWIEDZ