Byle po polsku.
w sumie to chciałem zapytać, które z nich będą u nas dostępne, ale... Co to zmienia? Nie dam 50zł za 15.letnią grę, bo wygląda to koszmarnie na nowych tv. Co innego, gdyby można byłoby to kupić gdzie indziej...
Na pepperze podają , że ten z CD Action zadziała na każdym koncie, na którym nie ma aktywnego passa. Więc przedłużyć nie można, ale można po prostu aktywować po tym za 1 zł. Czyli ty akurat masz pecha, bo musisz poczekać aż wygaśnie Twój pass i dopiero aktywować ten za 1zł (jak się wyrobisz do tego 9 maja czy jakoś tak). Nie wiem jak długo ważne są kody z CD Action (jeśli będzie coś takiego) bo teoretycznie można kupić 10 egz i mieć ciągle za 16.99Niriles pisze: Game Pass jest w tej chwili za 1 pln na stronie Microsoftu, to jest stała promocja czy czasowa? Po zalogowaniu się w sklepie cena wraca do 29,99, ale mam aktywnego Passa, więc to przez to. Ale orientuje się ktoś czy to działa tylko dla nowych kont, czy może dla akurat nieaktywnych też (jak np. ten kod z CD-Action)? I czy kupno w formie upominku i wysłanie na konto z aktywnym Passem zadziała?