Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Zen vs Zombie (Achievment Hunter)
10274 osiągnięcia.
http://store.steampowered.com/app/62849 ... nt_Hunter/
10274 osiągnięcia.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
1,5euro mi szkoda, ale może by raz przycebulić i zrobić refundraistand pisze: Zen vs Zombie (Achievment Hunter)
10274 osiągnięcia.

EDIT>. Chyba jednak 2h nie wystarczy na 100%
Cześć,
chcę dzisiaj kupić Dooma, TWD: The New Frontier i może coś jeszcze, ale chciałbym pierw dowiedzieć się, czy jeśli gry będą przechodzone bez połączenia z internetem (cały czas tryb offline!), to czy dostanę osiągnięcia i czy podliczą się godziny w profilu, gdy już się połączę z internetem?
chcę dzisiaj kupić Dooma, TWD: The New Frontier i może coś jeszcze, ale chciałbym pierw dowiedzieć się, czy jeśli gry będą przechodzone bez połączenia z internetem (cały czas tryb offline!), to czy dostanę osiągnięcia i czy podliczą się godziny w profilu, gdy już się połączę z internetem?
Uzbierane 10 ojrogejbenów... Miało być więcej ale po drodze były fajne promocje :v
Najbardziej liczyłem na -75/-90 na Darkest Dungeon, ale jest obecnie w promocji przy -60%... Więc poczekam na inną okazję, zobaczymy co się trafi, coś wezmę na pewno. W razie czego mam jeszcze odłożone na tą okazję inne pieniążki :v
Najbardziej liczyłem na -75/-90 na Darkest Dungeon, ale jest obecnie w promocji przy -60%... Więc poczekam na inną okazję, zobaczymy co się trafi, coś wezmę na pewno. W razie czego mam jeszcze odłożone na tą okazję inne pieniążki :v
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy

Z tym -90 to w ogóle pojechałeś

Nie lepiej było brać 2za1 w extra klasyce? Wychodziło 15 zł

Nadzieja matką głupich.

No właśnie chyba ostatecznie poczekam jak będzie 2za1

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Z tym glownym tytulem to troche sie rozpedzilesdrzewo_z_gompki pisze:
Nadzieja matką głupich.![]()
No właśnie chyba ostatecznie poczekam jak będzie 2za1Inna sprawa że DD na marcową promocję 2za1 się nie załapało...

No to mam dla was panowie smutną wieść, bo Darkest Dungeon się łapało na 2za1 jak najbardziej 
Empiki honorowały to bez problemu, ale trzeba było mieć fart, aby w ogóle to tam znaleźć, bo janusze i tak za te 3 dychy to brały, aby na pingwinach sprzedawać za drugie tyle
Emag też miał, i to zaraz po ogłoszeniu promocji, ale był błąd na stronie i DD nie było na liście - wystarczyło po prostu wrzucić grę do koszyka i naliczało rabat
@up dlaczego
Gierka normalnie kosztuje 23 ojro, a należy pamiętać, że główną było takie witness i inside, więc wszystko możliwe 

Empiki honorowały to bez problemu, ale trzeba było mieć fart, aby w ogóle to tam znaleźć, bo janusze i tak za te 3 dychy to brały, aby na pingwinach sprzedawać za drugie tyle

Emag też miał, i to zaraz po ogłoszeniu promocji, ale był błąd na stronie i DD nie było na liście - wystarczyło po prostu wrzucić grę do koszyka i naliczało rabat

@up dlaczego

Ja chyba w tym roku poszaleję i sobie specjalnie doładuję steamowe konto za jakieś 20 euro czy cos... zobaczę co będzie ciekawego 

Ja przeczuwam, że na sejlu niestety nic nie będzie ciekawego i lepiej będzie poczekać na hb store albo gmg.
Czasami sztim ma fajną promocję... aby niedługo potem te dwa sklepy wyjechały z lepszą
Czasami sztim ma fajną promocję... aby niedługo potem te dwa sklepy wyjechały z lepszą