Cdp.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Czy wśród nowych produktów dodawanych jutro czy w kolejnych dniach będą też gry planszowe?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

To ja wam zadam pytanie odnośnie: https://cdp.pl/nintendo-3ds-xl-hyrule-g ... przet.html
zdjęcie sugeruje, że w środku konsola też jest złota, a jakiego filmiku z otwarcie nie obejrzę na necie to w środku czarna, więc kto ma rację? Nazwa produktu też powinna mieć "NEW", bo sugeruje to opis.
---edytka---
Poznałem już odpowiedź, to oddzielna nakładka do kupienia.

Wiesz niby 10 zł to fajna zniżka, ale ja dobrze obserwuje co mam na oku i pamiętam ceny z ostatnich promocji ;)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 0
Kontakt:

Hemiq pisze: A nowe gry w Giermaszu o której dorzucicie? :) Koło południa czy wcześniej, później?

Tak dokładnej informacji niestety nie mogę podać, giermasz cieszył się takim powodzeniem, że jeszcze rano będziemy dodawać jak najwięcej produktów do listy i dodamy je jak skończymy. Trochę jak z Cyberpunkiem - będzie jak będzie gotowy, ale w obu przypadkach jest na co czekać. :). Odpowiadając trochę bardziej na poważnie - mam nadzieję, że koło południa (12-13).

Co do nowych produktów - zgodnie z duchem tego giermaszu, będą to nie tylko gry, ale także planszówki i różne takie. Trochę cierpliwości ! :D.

buri pisze: To ja wam zadam pytanie odnośnie: https://cdp.pl/nintendo-3ds-xl-hyrule-g ... przet.html
zdjęcie sugeruje, że w środku konsola też jest złota, a jakiego filmiku z otwarcie nie obejrzę na necie to w środku czarna, więc kto ma rację? Nazwa produktu też powinna mieć "NEW", bo sugeruje to opis.

Wiesz niby 10 zł to fajna zniżka, ale ja dobrze obserwuje co mam na oku i pamiętam ceny z ostatnich promocji ;)
.

Ah przepraszam najmocniej w imieniu cdp.pl! Rzeczywiście trafił nam się błąd. Jedyna konsola, która jest złota w środku to ta od Link Between Worlds https://www.youtube.com/watch?v=RCrjj9O1LrY. Jest tak jak na unboxingach - złota na zewnątrz (góra i dół), a czarno-grafitowo-szara (wiesz, o co chodzi ;P ) w środku.

Domyślam się, że mówisz o pamiętnej promocji PayPal 20%. Ta promocja była istnym szaleństwem i chyba najlepszą okazją na gry, ksiązki, muzykę i sprzęt w 2015 roku ;). Cóż mogę powiedzieć, prosimy o docenienie i zaufanie, że staramy się zawsze udzielić największej możliwej zniżki. Takie szaleństwa, jak te z 20% są fajne i czytelniejsze w komunikacji, niestety dają duże pole do popisu dla wspomnianych już handlarzy i nie pozwalają nam kontrolować prawie nic. Teraz za to zniżka jest kwotowa, ale do tego są też niektóre (niektóre = 1000 :D ) bardzo głęboko przecenione produkty, co w kombinacji znowu daj baardzo dużo fajnych perełek :).
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

A będzie coś na Xboxa 360 dodane? :)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Wiesz po tym co kupiłem tylko w samej promocji (bez zniżki z paypala), nie wiem czy dam radę jeszcze z reszty skorzystać. Szkoda, że nie wszystkie gry na 3ds się łapią na promocję paypala.
Ciągle korci mnie Trylogia Wiedźmina 1-8 (bo to jedna z lepszych cen), ale całość psują opinie o korekcie i formatowaniu w środku.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Buri, ja przeczytałem tylko wieże jaskółki z tego wydania (kolega ma właśnie to całe wydanie) i błędów formatowania nie widziałem, ale fakt. Korekta często nawala, czasami się trzeba zastanowić czy to faktycznie o to miało chodzić w zdaniu :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

buri pisze: Wiesz po tym co kupiłem tylko w samej promocji (bez zniżki z paypala), nie wiem czy dam radę jeszcze z reszty skorzystać. Szkoda, że nie wszystkie gry na 3ds się łapią na promocję paypala.
Ciągle korci mnie Trylogia Wiedźmina 1-8 (bo to jedna z lepszych cen), ale całość psują opinie o korekcie i formatowaniu w środku.
Ja mam to wydanie, na razie po dwóch tomach jakiś rażących błędów nie napotkałem. Ale i tak już nie ma, jak zresztą większości sensownych tytułów książkowych. Ciekawi mnie jaką mieli liczbę sztuk... Geniusz marketingu to to nie jest...
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Czyli jeden z problemów mi się rozwiązał. Liczę jeszcze na jakieś dobre promocje, ale będąc w pracy mogę się spóźnić.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

buri pisze: Wiesz po tym co kupiłem tylko w samej promocji (bez zniżki z paypala), nie wiem czy dam radę jeszcze z reszty skorzystać. Szkoda, że nie wszystkie gry na 3ds się łapią na promocję paypala.
Co do tego zestawu Wiedźmina 1-8 to sam jestem szczęśliwym posiadaczem i jestem na 3 tomie i nie widzę żadnych błędów. Szczerze mówiąc temat jest mi obcy, żeby były tam błędy.

BTW: Co do zniżek. Jest późno, a mam dobry humor, więc mogę zdradzić pewien sekret :dziadek: . Wystarczy jeden produkt z giermaszu, żeby się naliczała zniżka na cały koszyk. Także kupujesz coś za 2 zł, dorzucasz za 60 i płacisz 52. :macha: .

Co do zarzutu o książki i ich ilości. Przecena była bardzo głęboka, więc rozeszły się szybko, ale nie jakoś błyskawicznie (nie było to kilka godzin, czy minut a 1-2 dni). Czy było ich mało? Przy normalnych cenach absolutnie nie. Przy tych cenach i PayPalu... No cóż, książki były w zabójczo niskich cenach i rozeszły się jak ciepłe bułeczki, chyba każdą ilość byśmy sprzedali. Ale warto sprawdzać, może jutro dojdą z nieopłaconych zamówień! Szczerze mówiąc przykro mi, że się nie załapałeś, ale nie do końca wiemy, czy powinniśmy przepraszać za to, że daliśmy za niskie ceny. ;)
Zresztą dalej można dorwać fajne perełki. np. komiks Wiedźmina https://cdp.pl/wiedzmin-dom-ze-szkla-tom-i-twarda.html czy https://cdp.pl/blackout-miekka.html (blackout-a sam kupiłem.. :P ).

Hemiq pisze: A będzie coś na Xboxa 360 dodane? :)
Na xbox-a 360 produkty masz tutaj: https://cdp.pl/wielki-giermasz?platforma_game=103 (jedyna kategoria, która nie ma odnośnika z landingu). Nie wiem czy to Ci odpowiada na twoje pytanie, czy czekasz na jeszcze dodatkowe produkty :).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

cdp.pl pisze: Przy tych cenach i PayPalu... No cóż, książki były w zabójczo niskich cenach i rozeszły się jak ciepłe bułeczki, chyba każdą ilość byśmy sprzedali. Ale warto sprawdzać, może jutro dojdą z nieopłaconych zamówień! Szczerze mówiąc przykro mi, że się nie załapałeś, ale nie do końca wiemy, czy powinniśmy przepraszać za to, że daliśmy za niskie ceny. ;)
Jeśli nie dajecie 3 sztuk, to dajcie licznik pozostałych kopii... A jeśli nie ma, to chociaż zdejmijcie z listy. Kiepsko przedzierać się przez 5 stron, gdzie połowy pozycji już nie ma...
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

cdp.pl tak się zastanawiam... Jakim cudem filtrując produkty, mając wybraną platformę "Xbox 360" można wybrać aż 4 kategorie:
  • Gry PS4
  • Gry Xbox One
  • Gry PS3
  • Gry Xbox 360
Nie jest to przypadkiem błąd? :P A do wyboru w takim przypadku powinna być tylko kategoria "Gry Xbox 360"? :D
To taki przykład i działa to tak chyba ze wszystkim... I to samo jest jeśli najpierw wybierzemy kategorię...

Fajnie byłoby to ogarnąć tak, żeby dobrze pokazywało. Wiem, czepiam się, ale tak już mam ^^
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

cdp.pl pisze: BTW: Co do zniżek. Jest późno, a mam dobry humor, więc mogę zdradzić pewien sekret :dziadek: . Wystarczy jeden produkt z giermaszu, żeby się naliczała zniżka na cały koszyk. Także kupujesz coś za 2 zł, dorzucasz za 60 i płacisz 52. :macha: .
Teraz piszesz kiedy wydałem już tyle hajsu? :lol: Miałem to sprawdzić, ale jakoś przez to rozdzielanie koszyka, bo nie można nic łączyć z pre-orderami całkiem zapomniałem. Trudno jeszcze tylko połowa miesiąca do wypłaty, damy radę :tak:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Lui pisze: cdp.pl tak się zastanawiam... Jakim cudem filtrując produkty, mając wybraną platformę "Xbox 360" można wybrać aż 4 kategorie: (...)
Przy wyborze kategorii z pudełkowymi grami PC/MAC wyświetlane są też niektóre gry XBOX (np. ABC Murders na Xboksa).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Czy jest planowane nowe pudełkowe wydanie DIVINITY: ORIGINAL SIN - ENHANCED EDITION PC ? Czy będzie to po prostu doprodukcja pudełek w wersji premierowej?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 242 razy
Kontakt:

Czemu nie dodajecie nic do Overwatch poza skinem dla Czarnej Wdowy? W innych sklepach można znaleźć blaszkę z bohaterami, odznakę lub monetę z logiem gry.
Awatar użytkownika
Łowca

Czy można sie spodziewac jeszcze jakis nowych gier pudelkowych na PC, jesli tak to ewentualnie w jaki dzien ?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

rosimus pisze: Czy można sie spodziewac jeszcze jakis nowych gier pudelkowych na PC, jesli tak to ewentualnie w jaki dzien ?
Dołączam się do pytania, ale w kwestii gier planszowych. Będą jeszcze jakieś nowe w ciągu kolejnych dni?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

cdp.pl pisze:
BTW: Co do zniżek. Jest późno, a mam dobry humor, więc mogę zdradzić pewien sekret :dziadek: . Wystarczy jeden produkt z giermaszu, żeby się naliczała zniżka na cały koszyk. Także kupujesz coś za 2 zł, dorzucasz za 60 i płacisz 52. :macha: .
Dodałem produkt do koszyka z giermaszu za 2 zł oraz nie z giermaszu za 59 zł. Cena promocyjna z paypal: 59 zł. Czy ja coś robię źle, czy jednak to był "błąd" i już go sobie naprawiliście? :gwizdany:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Może wyczerpała się ilość zniżek lub osiągnięto limit - w regulaminie promocji jest stosowny zapis.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

@up
To teraz nie rozumiem skąd ta zniżka 2 zł się wzięła przy płatności Paypal. :E Przy innych metodach jest już cena normalna 61 zł. Bo jak 2000 ludzi kupi coś za 60+ zł i dostanie 10 zł zniżki to: 2000*10=20 000. Więc sądzę, że nigdy kwoty 25 000 zł nie przekroczą (odpada opcja z limitem).
ODPOWIEDZ