Cdp.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
To ja wam zadam pytanie odnośnie: https://cdp.pl/nintendo-3ds-xl-hyrule-g ... przet.html
zdjęcie sugeruje, że w środku konsola też jest złota, a jakiego filmiku z otwarcie nie obejrzę na necie to w środku czarna, więc kto ma rację? Nazwa produktu też powinna mieć "NEW", bo sugeruje to opis.
---edytka---
Poznałem już odpowiedź, to oddzielna nakładka do kupienia.
Wiesz niby 10 zł to fajna zniżka, ale ja dobrze obserwuje co mam na oku i pamiętam ceny z ostatnich promocji
zdjęcie sugeruje, że w środku konsola też jest złota, a jakiego filmiku z otwarcie nie obejrzę na necie to w środku czarna, więc kto ma rację? Nazwa produktu też powinna mieć "NEW", bo sugeruje to opis.
---edytka---
Poznałem już odpowiedź, to oddzielna nakładka do kupienia.
Wiesz niby 10 zł to fajna zniżka, ale ja dobrze obserwuje co mam na oku i pamiętam ceny z ostatnich promocji

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Tak dokładnej informacji niestety nie mogę podać, giermasz cieszył się takim powodzeniem, że jeszcze rano będziemy dodawać jak najwięcej produktów do listy i dodamy je jak skończymy. Trochę jak z Cyberpunkiem - będzie jak będzie gotowy, ale w obu przypadkach jest na co czekać.

Co do nowych produktów - zgodnie z duchem tego giermaszu, będą to nie tylko gry, ale także planszówki i różne takie. Trochę cierpliwości !

.buri pisze: To ja wam zadam pytanie odnośnie: https://cdp.pl/nintendo-3ds-xl-hyrule-g ... przet.html
Ah przepraszam najmocniej w imieniu cdp.pl! Rzeczywiście trafił nam się błąd. Jedyna konsola, która jest złota w środku to ta od Link Between Worlds https://www.youtube.com/watch?v=RCrjj9O1LrY. Jest tak jak na unboxingach - złota na zewnątrz (góra i dół), a czarno-grafitowo-szara (wiesz, o co chodzi ;P ) w środku.
Domyślam się, że mówisz o pamiętnej promocji PayPal 20%. Ta promocja była istnym szaleństwem i chyba najlepszą okazją na gry, ksiązki, muzykę i sprzęt w 2015 roku

- Kontakt:
Wiesz po tym co kupiłem tylko w samej promocji (bez zniżki z paypala), nie wiem czy dam radę jeszcze z reszty skorzystać. Szkoda, że nie wszystkie gry na 3ds się łapią na promocję paypala.
Ciągle korci mnie Trylogia Wiedźmina 1-8 (bo to jedna z lepszych cen), ale całość psują opinie o korekcie i formatowaniu w środku.
Ciągle korci mnie Trylogia Wiedźmina 1-8 (bo to jedna z lepszych cen), ale całość psują opinie o korekcie i formatowaniu w środku.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Buri, ja przeczytałem tylko wieże jaskółki z tego wydania (kolega ma właśnie to całe wydanie) i błędów formatowania nie widziałem, ale fakt. Korekta często nawala, czasami się trzeba zastanowić czy to faktycznie o to miało chodzić w zdaniu 

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Ja mam to wydanie, na razie po dwóch tomach jakiś rażących błędów nie napotkałem. Ale i tak już nie ma, jak zresztą większości sensownych tytułów książkowych. Ciekawi mnie jaką mieli liczbę sztuk... Geniusz marketingu to to nie jest...buri pisze: Wiesz po tym co kupiłem tylko w samej promocji (bez zniżki z paypala), nie wiem czy dam radę jeszcze z reszty skorzystać. Szkoda, że nie wszystkie gry na 3ds się łapią na promocję paypala.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Co do tego zestawu Wiedźmina 1-8 to sam jestem szczęśliwym posiadaczem i jestem na 3 tomie i nie widzę żadnych błędów. Szczerze mówiąc temat jest mi obcy, żeby były tam błędy.buri pisze: Wiesz po tym co kupiłem tylko w samej promocji (bez zniżki z paypala), nie wiem czy dam radę jeszcze z reszty skorzystać. Szkoda, że nie wszystkie gry na 3ds się łapią na promocję paypala.
BTW: Co do zniżek. Jest późno, a mam dobry humor, więc mogę zdradzić pewien sekret

Co do zarzutu o książki i ich ilości. Przecena była bardzo głęboka, więc rozeszły się szybko, ale nie jakoś błyskawicznie (nie było to kilka godzin, czy minut a 1-2 dni). Czy było ich mało? Przy normalnych cenach absolutnie nie. Przy tych cenach i PayPalu... No cóż, książki były w zabójczo niskich cenach i rozeszły się jak ciepłe bułeczki, chyba każdą ilość byśmy sprzedali. Ale warto sprawdzać, może jutro dojdą z nieopłaconych zamówień! Szczerze mówiąc przykro mi, że się nie załapałeś, ale nie do końca wiemy, czy powinniśmy przepraszać za to, że daliśmy za niskie ceny.

Zresztą dalej można dorwać fajne perełki. np. komiks Wiedźmina https://cdp.pl/wiedzmin-dom-ze-szkla-tom-i-twarda.html czy https://cdp.pl/blackout-miekka.html (blackout-a sam kupiłem..

Na xbox-a 360 produkty masz tutaj: https://cdp.pl/wielki-giermasz?platforma_game=103 (jedyna kategoria, która nie ma odnośnika z landingu). Nie wiem czy to Ci odpowiada na twoje pytanie, czy czekasz na jeszcze dodatkowe produkty

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Jeśli nie dajecie 3 sztuk, to dajcie licznik pozostałych kopii... A jeśli nie ma, to chociaż zdejmijcie z listy. Kiepsko przedzierać się przez 5 stron, gdzie połowy pozycji już nie ma...cdp.pl pisze: Przy tych cenach i PayPalu... No cóż, książki były w zabójczo niskich cenach i rozeszły się jak ciepłe bułeczki, chyba każdą ilość byśmy sprzedali. Ale warto sprawdzać, może jutro dojdą z nieopłaconych zamówień! Szczerze mówiąc przykro mi, że się nie załapałeś, ale nie do końca wiemy, czy powinniśmy przepraszać za to, że daliśmy za niskie ceny.![]()
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
cdp.pl tak się zastanawiam... Jakim cudem filtrując produkty, mając wybraną platformę "Xbox 360" można wybrać aż 4 kategorie:
A do wyboru w takim przypadku powinna być tylko kategoria "Gry Xbox 360"? 
To taki przykład i działa to tak chyba ze wszystkim... I to samo jest jeśli najpierw wybierzemy kategorię...
Fajnie byłoby to ogarnąć tak, żeby dobrze pokazywało. Wiem, czepiam się, ale tak już mam ^^
- Gry PS4
- Gry Xbox One
- Gry PS3
- Gry Xbox 360

To taki przykład i działa to tak chyba ze wszystkim... I to samo jest jeśli najpierw wybierzemy kategorię...
Fajnie byłoby to ogarnąć tak, żeby dobrze pokazywało. Wiem, czepiam się, ale tak już mam ^^
- Kontakt:
Teraz piszesz kiedy wydałem już tyle hajsu?

Może wyczerpała się ilość zniżek lub osiągnięto limit - w regulaminie promocji jest stosowny zapis.
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
@up
To teraz nie rozumiem skąd ta zniżka 2 zł się wzięła przy płatności Paypal.
Przy innych metodach jest już cena normalna 61 zł. Bo jak 2000 ludzi kupi coś za 60+ zł i dostanie 10 zł zniżki to: 2000*10=20 000. Więc sądzę, że nigdy kwoty 25 000 zł nie przekroczą (odpada opcja z limitem).
To teraz nie rozumiem skąd ta zniżka 2 zł się wzięła przy płatności Paypal.