Czy ktoś jeszcze zwrócił uwagę na listy zwycięzców w z poszczególnych planet? W większości konta które wygrywają to losowe ciągli liczb i liter, a najlepsze jak można znaleźć 3 konta o praktycznie identycznej nazwie typu "SUpervolvo G.a.b.e.n.s.t.o.r.e.". Nie chce, żeby mi zależało bo aż tak biedny nie jestem żeby żebrać, ale fajnie by było gdyby zaaplikowane RNG jednak rzeczywiście było RNG a nie podatnym na oszustwa na prędce na kolanie skreślonym skryptem typu - daj pierwszym 400 którzy zagrają na planecie/najdłużej bocili na planecie xd
Ps. Nie mam nic do używania skryptu w tej gównogierce ale do ch******o skryptu samej gry i lenistwa parówki Gybena xd
Saliens - 2018 Summer Sale Event
- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
najlepsi juz mają 12 lvl wbity https://steamdb.info/badges/?badgeid=29boskiapollo pisze: Myślicie, że w ogóle jest szansa by nabić 6 poziom odznaki? W tej chwili mam 3 (9 level w grze), ale do kolejnego poziomu w grze trzeba 9h i to przy założeniu tylko grania na level hard. Do kolejnego pewnie będzie z 18h albo więcej, a do jeszcze następnego pewnie już ze 2 dni gry non stop. A to dopiero będzie 12 level. A gdzie jeszcze 6? Czy kogoś tam lekko pogięło? I to przy używaniu bota. A jak niby ktoś miałby to nabić normalnie?
i 6 rank oznaki bedzie chyba na 15 lvl (tak niektorzy wnioskują gdyż 4 rank odznaki masz na 11 lvl
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Problem w tym, że i tak nie opłaca się z tym męczyć do +25 xp za level do odznaki. Szkoda czasu. Ja spróbuje dobić do 9 lvl i starczy.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2018, o 15:07 przez Qaikwow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
No to z 15 może się wyrobią do końca eventu. Niemniej nie wiem jaki sens ma odznaka, w której trzeba bota używać 24h/dobę przez kilkanaście dni. To chyba nie tak powinno być.Hildunio pisze:najlepsi juz mają 12 lvl wbity https://steamdb.info/badges/?badgeid=29boskiapollo pisze: Myślicie, że w ogóle jest szansa by nabić 6 poziom odznaki? W tej chwili mam 3 (9 level w grze), ale do kolejnego poziomu w grze trzeba 9h i to przy założeniu tylko grania na level hard. Do kolejnego pewnie będzie z 18h albo więcej, a do jeszcze następnego pewnie już ze 2 dni gry non stop. A to dopiero będzie 12 level. A gdzie jeszcze 6? Czy kogoś tam lekko pogięło? I to przy używaniu bota. A jak niby ktoś miałby to nabić normalnie?
i 6 rank oznaki bedzie chyba na 15 lvl (tak niektorzy wnioskują gdyż 4 rank odznaki masz na 11 lvl
- Podziękował: 1293 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
12 poziom już mają
? Nabili coś koło 4,8 miliona expa? Nie no, ciekawe jak nic
Wychodzi na to, że używają już bota jakieś 73h. I tyle używali już o 8 rano? No strasznie ciekawe, bo jeszcze się Sale wtedy nie zaczął 

Ma to taki sam sens jak wydawanie masy hajsów na levelowanie swojego profilu na steamie.boskiapollo pisze:No to z 15 może się wyrobią do końca eventu. Niemniej nie wiem jaki sens ma odznaka, w której trzeba bota używać 24h/dobę przez kilkanaście dni. To chyba nie tak powinno być.Hildunio pisze:najlepsi juz mają 12 lvl wbity https://steamdb.info/badges/?badgeid=29boskiapollo pisze: Myślicie, że w ogóle jest szansa by nabić 6 poziom odznaki? W tej chwili mam 3 (9 level w grze), ale do kolejnego poziomu w grze trzeba 9h i to przy założeniu tylko grania na level hard. Do kolejnego pewnie będzie z 18h albo więcej, a do jeszcze następnego pewnie już ze 2 dni gry non stop. A to dopiero będzie 12 level. A gdzie jeszcze 6? Czy kogoś tam lekko pogięło? I to przy używaniu bota. A jak niby ktoś miałby to nabić normalnie?
E-penis to ważny atrybut 21 wieku.
Myślisz, że jak się teraz wyrywa laski w internetach? Pokazuje swój poziom profilu na steamie.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Noe chodzi o sens odznak w ogóle, tylko tej konkretnej. Wiadomo, że normalną grą nie da się jej wbić. Nawet z botami trzeba jechać pewnie z tydzień 24h/dobę. Normalnie karty trzeba chociaż kupić, a to tylko obciąża serwer a korzyści raczej nikomu żadnych nie przynosi (oprócz tej grupki szczęśliwców którzy wygrają losowania). Już lepiej jakby gra była lepiej zabezpieczona za to levele faktycznie sensowne i możliwe do osiągnięcia bez botów.
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
O jakich Ty "szczesliwcach" mówisz? Pisałem o tym wcześniej ale zostałem olanyboskiapollo pisze:Noe chodzi o sens odznak w ogóle, tylko tej konkretnej. Wiadomo, że normalną grą nie da się jej wbić. Nawet z botami trzeba jechać pewnie z tydzień 24h/dobę. Normalnie karty trzeba chociaż kupić, a to tylko obciąża serwer a korzyści raczej nikomu żadnych nie przynosi (oprócz tej grupki szczęśliwców którzy wygrają losowania). Już lepiej jakby gra była lepiej zabezpieczona za to levele faktycznie sensowne i możliwe do osiągnięcia bez botów.

- Podziękował: 1293 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Dla mnie napisanie wiadomości typu : "Przebywanie na planecie zwiększa Twoją szansę na wygraną" to bełkot. Żadnego konkretu. Jak ktoś z Was coś wygra wśród wielomilionowego narodu Parowników to będę pod mega wrażeniem 

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Zakładam, że ten w pythonie jest jeszcze lepszy
(chodzi mi tylko o wydajność względem kompa, nie o efektywność w zdobywaniu expa) Tylko na windowsie więcej zachodu chyba z instalacją środowiska ...

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 3 razy
Mam 3 pytania odnośnie tego skryptu w php.
1. Skąd skrpyt wie, ze moje konto to to konto. Wiem, że po dodaniu do grupy, ale: Czy muszę mieć odpalonego steama jako program i być zalogowanym, czy być zalogowanym w przeglądarce, czy jak?
2. Czy jak odpalę kilka skryptów na jednym komputerze to to zadziała?
3. Czy jak odpalę kilka skryptów na kilku komputerach (po jednym na sztukę), to czy będzie wbijać x razy szybciej?
1. Skąd skrpyt wie, ze moje konto to to konto. Wiem, że po dodaniu do grupy, ale: Czy muszę mieć odpalonego steama jako program i być zalogowanym, czy być zalogowanym w przeglądarce, czy jak?
2. Czy jak odpalę kilka skryptów na jednym komputerze to to zadziała?
3. Czy jak odpalę kilka skryptów na kilku komputerach (po jednym na sztukę), to czy będzie wbijać x razy szybciej?
- Podziękował: 91 razy
- Podziękowania: 259 razy
- Kontakt:
Taa, bo w PHP wolniej requesty HTTP lecą

Instrukcję czytałeś? Musisz podać swój token, na podstawie którego jesteś autoryzowany.