Saliens - 2018 Summer Sale Event

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 29 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Czy ktoś jeszcze zwrócił uwagę na listy zwycięzców w z poszczególnych planet? W większości konta które wygrywają to losowe ciągli liczb i liter, a najlepsze jak można znaleźć 3 konta o praktycznie identycznej nazwie typu "SUpervolvo G.a.b.e.n.s.t.o.r.e.". Nie chce, żeby mi zależało bo aż tak biedny nie jestem żeby żebrać, ale fajnie by było gdyby zaaplikowane RNG jednak rzeczywiście było RNG a nie podatnym na oszustwa na prędce na kolanie skreślonym skryptem typu - daj pierwszym 400 którzy zagrają na planecie/najdłużej bocili na planecie xd

Ps. Nie mam nic do używania skryptu w tej gównogierce ale do ch******o skryptu samej gry i lenistwa parówki Gybena xd
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

boskiapollo pisze: Myślicie, że w ogóle jest szansa by nabić 6 poziom odznaki? W tej chwili mam 3 (9 level w grze), ale do kolejnego poziomu w grze trzeba 9h i to przy założeniu tylko grania na level hard. Do kolejnego pewnie będzie z 18h albo więcej, a do jeszcze następnego pewnie już ze 2 dni gry non stop. A to dopiero będzie 12 level. A gdzie jeszcze 6? Czy kogoś tam lekko pogięło? I to przy używaniu bota. A jak niby ktoś miałby to nabić normalnie?
najlepsi juz mają 12 lvl wbity https://steamdb.info/badges/?badgeid=29
i 6 rank oznaki bedzie chyba na 15 lvl (tak niektorzy wnioskują gdyż 4 rank odznaki masz na 11 lvl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 30 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Problem w tym, że i tak nie opłaca się z tym męczyć do +25 xp za level do odznaki. Szkoda czasu. Ja spróbuje dobić do 9 lvl i starczy.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2018, o 15:07 przez Qaikwow, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Hildunio pisze:
boskiapollo pisze: Myślicie, że w ogóle jest szansa by nabić 6 poziom odznaki? W tej chwili mam 3 (9 level w grze), ale do kolejnego poziomu w grze trzeba 9h i to przy założeniu tylko grania na level hard. Do kolejnego pewnie będzie z 18h albo więcej, a do jeszcze następnego pewnie już ze 2 dni gry non stop. A to dopiero będzie 12 level. A gdzie jeszcze 6? Czy kogoś tam lekko pogięło? I to przy używaniu bota. A jak niby ktoś miałby to nabić normalnie?
i 6 rank oznaki bedzie chyba na 15 lvl (tak niektorzy wnioskują gdyż 4 rank odznaki masz na 11 lvl
No to z 15 może się wyrobią do końca eventu. Niemniej nie wiem jaki sens ma odznaka, w której trzeba bota używać 24h/dobę przez kilkanaście dni. To chyba nie tak powinno być.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1293 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

12 poziom już mają :D? Nabili coś koło 4,8 miliona expa? Nie no, ciekawe jak nic :D Wychodzi na to, że używają już bota jakieś 73h. I tyle używali już o 8 rano? No strasznie ciekawe, bo jeszcze się Sale wtedy nie zaczął :D
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

boskiapollo pisze:
Hildunio pisze:
No to z 15 może się wyrobią do końca eventu. Niemniej nie wiem jaki sens ma odznaka, w której trzeba bota używać 24h/dobę przez kilkanaście dni. To chyba nie tak powinno być.
Ma to taki sam sens jak wydawanie masy hajsów na levelowanie swojego profilu na steamie.
E-penis to ważny atrybut 21 wieku.
Myślisz, że jak się teraz wyrywa laski w internetach? Pokazuje swój poziom profilu na steamie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

no ciekawe ciekawe , ja co prawda nie farmie 24h ale dochodze do marnych 1,9 miliona expa
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Jednak mi działa, musiałem dłużej poczekać i 10 lv wbity ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Revan pisze: Ma to taki sam sens jak wydawanie masy hajsów na levelowanie swojego profilu na steamie.
Myślisz, że jak się teraz wyrywa laski w internetach? Pokazuje swój poziom profilu na steamie.
Noe chodzi o sens odznak w ogóle, tylko tej konkretnej. Wiadomo, że normalną grą nie da się jej wbić. Nawet z botami trzeba jechać pewnie z tydzień 24h/dobę. Normalnie karty trzeba chociaż kupić, a to tylko obciąża serwer a korzyści raczej nikomu żadnych nie przynosi (oprócz tej grupki szczęśliwców którzy wygrają losowania). Już lepiej jakby gra była lepiej zabezpieczona za to levele faktycznie sensowne i możliwe do osiągnięcia bez botów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 29 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

boskiapollo pisze:
Revan pisze: Ma to taki sam sens jak wydawanie masy hajsów na levelowanie swojego profilu na steamie.
Noe chodzi o sens odznak w ogóle, tylko tej konkretnej. Wiadomo, że normalną grą nie da się jej wbić. Nawet z botami trzeba jechać pewnie z tydzień 24h/dobę. Normalnie karty trzeba chociaż kupić, a to tylko obciąża serwer a korzyści raczej nikomu żadnych nie przynosi (oprócz tej grupki szczęśliwców którzy wygrają losowania). Już lepiej jakby gra była lepiej zabezpieczona za to levele faktycznie sensowne i możliwe do osiągnięcia bez botów.
O jakich Ty "szczesliwcach" mówisz? Pisałem o tym wcześniej ale zostałem olany :P W większości konta które wygrywają to losowe ciągli liczb i liter, a najlepsze jak można znaleźć 3 konta o praktycznie identycznej nazwie typu "SUpervolvo G.a.b.e.n.s.t.o.r.e.". Nie chce, żeby mi zależało bo aż tak biedny nie jestem żeby żebrać, ale fajnie by było gdyby zaaplikowane RNG jednak rzeczywiście było RNG a nie podatnym na oszustwa na prędce na kolanie skreślonym skryptem typu - daj pierwszym 400 którzy zagrają na planecie/najdłużej bocili na planecie xd
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Dla mnie napisanie wiadomości typu : "Przebywanie na planecie zwiększa Twoją szansę na wygraną" to bełkot. Żadnego konkretu. Jak ktoś z Was coś wygra wśród wielomilionowego narodu Parowników to będę pod mega wrażeniem :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 30 razy
Kontakt:

3 poziom odznaki jest od 9 levelu, tak?

Edit: Dobra mam :)
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Ale ten skrypt w PHP to cudo jest... ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Zakładam, że ten w pythonie jest jeszcze lepszy :P (chodzi mi tylko o wydajność względem kompa, nie o efektywność w zdobywaniu expa) Tylko na windowsie więcej zachodu chyba z instalacją środowiska ...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

zauważyliście że strasznie powoli robią się hardy na planecie egzystencjalnych "horrów"? Pewnie na wszystkich planetach tak jest, spowolnili proces podbijania planety
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy

Mam 3 pytania odnośnie tego skryptu w php.
1. Skąd skrpyt wie, ze moje konto to to konto. Wiem, że po dodaniu do grupy, ale: Czy muszę mieć odpalonego steama jako program i być zalogowanym, czy być zalogowanym w przeglądarce, czy jak?
2. Czy jak odpalę kilka skryptów na jednym komputerze to to zadziała?
3. Czy jak odpalę kilka skryptów na kilku komputerach (po jednym na sztukę), to czy będzie wbijać x razy szybciej?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze: Zakładam, że ten w pythonie jest jeszcze lepszy :P (chodzi mi tylko o wydajność względem kompa, nie o efektywność w zdobywaniu expa) Tylko na windowsie więcej zachodu chyba z instalacją środowiska ...
Taa, bo w PHP wolniej requesty HTTP lecą :trollface: Instalacja w obu przypadkach taka sama - dalej, dalej, dalej, ok, dalej, ok, zamknij.
Ratoshi pisze: Mam 3 pytania odnośnie tego skryptu w php.
1. Skąd skrpyt wie, ze moje konto to to konto. Wiem, że po dodaniu do grupy, ale: Czy muszę mieć odpalonego steama jako program i być zalogowanym, czy być zalogowanym w przeglądarce, czy jak?
Instrukcję czytałeś? Musisz podać swój token, na podstawie którego jesteś autoryzowany.
Awatar użytkownika
Łowca

Takie pytanie odnośnie tego bota w php - da radę go odpalić, jeśli nie mam zainstalowanego steama na kompie?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Z tego co zauważyłem to z 12 na 13 level przechodzą w lekko ponad 17 godzin
ODPOWIEDZ