Bywa, było brać SP na poprzednim sejlu.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
dostaliście bioshocki remastered? Ja mam tylko 2ke, a powinienem dostać też pierwszą część.
Edit: już nie ważne, dostałem z opóźnieniem xD
Edit: już nie ważne, dostałem z opóźnieniem xD
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 12 razy
Najpierw rzucili dwójkę.
Trochę dziwnie, bo Bioshock 2 Remastered elegancko wszedł na listę za Bioshockiem 2 (oryginalnym).
Natomiast Bioshock Remastered wskoczył za Infinite'a i na liście gier wygląda to tak:
- BioShock
- BioShock 2
- BioShock 2 Remastered
- BioShock Infinite
- BioShock Remastered
Ale najważniejsze że są
.
Jeszcze rzuciłem szybko okiem na wielkość instalki:
- BioShock Remastered: 21115 MB
- BioShock 2 Reamstered : 20439 MB (nie wiem czy to już z Minerva's Den czy bez).
Trochę dziwnie, bo Bioshock 2 Remastered elegancko wszedł na listę za Bioshockiem 2 (oryginalnym).
Natomiast Bioshock Remastered wskoczył za Infinite'a i na liście gier wygląda to tak:
- BioShock
- BioShock 2
- BioShock 2 Remastered
- BioShock Infinite
- BioShock Remastered
Ale najważniejsze że są

Jeszcze rzuciłem szybko okiem na wielkość instalki:
- BioShock Remastered: 21115 MB
- BioShock 2 Reamstered : 20439 MB (nie wiem czy to już z Minerva's Den czy bez).
Nikt nie pisał, ale posiadacze Stronghold Legends otrzymali darmowy remaster w postaci update'u o nazwie Stronghold Legends: Steam Edition. Aktualka zastępuje starą pozycję. Zapewne przy uruchamianiu mamy możliwość wyboru wersji gry. Btw. dziwią same pozytywne opinie O.o . To pewnie ze względu na darmowy update
No ale stare opinie oczywiście marketingowo skasowali
.
http://store.steampowered.com/app/40980/

- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
A może to kolejny pomysł na obejście systemu recek? Jestem ciekawy, czy gra aktywowana kluczem która dostanie taki upgrade jest dalej liczona w ten sam sposób, czy już jako zakup na Steamie.Revan pisze: Nikt nie pisał, ale posiadacze Stronghold Legends otrzymali darmowy remaster w postaci update'u o nazwie Stronghold Legends: Steam Edition. Aktualka zastępuje starą pozycję. Zapewne przy uruchamianiu mamy możliwość wyboru wersji gry. Btw. dziwią same pozytywne opinie O.o . To pewnie ze względu na darmowy updateNo ale stare opinie oczywiście marketingowo skasowali
.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Czy te nowe/zremasterowane Bioshocki to (tylko) max full HD, czy obsługują wyższe rozdzielczości? Btw. fajnie, że dodali aczivki do jedynki - kolejny powód, żeby poza sprawdzeniem nowej grafiki w grze przejść ją kolejny raz 

- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Do tego nowe Bioshocki mają gorszy dźwięk, bo jest stereo, nie ma opcji 5.1, eax itd, można poczytać na forum steama, do tego jest filmik porównawczy, pokazuje, że oryginał ma lepszy dźwięk.