Dlatego takie ironizowanie naprawdę możesz sobie darować. A jak dużym hejtem taka polityka może się skończyć to pokazuje przypadek Darksiders 2

Tutaj sytuacja jest o tyle inna, że zmienił się wydawca.
Może dlatego by klient z większą satysfakcją wydał $ na kolejną pełnoprawną część tej gry lub inną produkcję tego producenta? Co tu jest nielogiczne? Gdyby to było nielogiczne to większość wydawców nie oferowałaby takich akcji. I tak, my gracze jesteśmy w ten sposób rozpieszczani, więc mamy wyższe oczekiwania, ale tak, to my gracze potem wydajemy $ by kupić kolejne gry. A dbanie o klienta jest ważne, nie bez powodu Microsoft wprowadza teraz swoje exklusivy na steama, mimo zastrzegania się, że nigdy do tego nie dojdzie. Ale to gracze zadecydowali portfelem, co o tym sądzą.upperi pisze: Wydawca zainwestował kasę w odświeżenie jakiegoś tytułu (bo poprzedni miał na to wyłożone - już się nachapał) i dlaczego miałby rozdawać go dla tych, od których nie zobaczył dotąd nawet złamanego centa? To jest nielogiczne. Nie wiem, jakim trzeba być rozpieszczonym smarkiem, żeby wyjeżdżać z takimi pomysłami.
CMA pisze: Hi, mam takie pytanko czy ktoś nie chcę kupić czegoś aktualnie ze sklepu steam (osoba z odpowiednią reputacją)?
niestety mam konto z ograniczeniami co mnie już irytuje tak sobie myślę że jakby ktoś miał potrzebę kupić coś w okolicach 5euro ze steam to mógłbym mu to kupić i przesłać jako gift (bo rozumie że się tak da?) a ta osoba zwróciła by mi kasę i zarąbiście mi pomogła..
p.s. nie odpisujcie czemu sobie po prostu nie doładuję itd, bo nie kupuje tam nic i nie chce żeby tam kasa leżała bo ostatnio mam pustki a chce zdjąć te cholerne limity..