Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Czy kiedykolwiek będzie że w starszych grach tak poniżej 2010 że będzie dodany język polski? Czy to graniczy z cudem ?
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon

Zależy od Developerów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

mars28 pisze:
MSKOTOR pisze: Ja używam tego link (od użytkownika z SG)

Dodaje takie 2 tabelki w prawej kolumnie pod "sprzedaj":

Obrazek
A te dodatkowe przyciski z różnymi cenami sprzedaży to z jakiej wtyczki pochodzą?
Tak jak napisał aRo to sa sama wtyczka. Po naciśnięciu wybiera daną kwotę i auto-akceptuje warunki sprzedaży.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Kolejna aktualizacja dla Steam Controllera:
http://steamcommunity.com/games/353370/ ... 5762421130
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon

gnoll

Pytałeś dzisiaj o nowe pozwolenie od Steam Inventory Helper (SIH). Tutaj masz oficjalne wyjaśnienie :

http://steamcommunity.com/gid/103582791 ... 6575974351
mru
Awatar użytkownika
mru
Robin Hood
Podziękował: 79 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Zebrałem trochę zestawów kart żeby porobić odznaki. Są już jakieś bonusy dodawane z okazji SS?
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon

Tylko karty Summer Sale 2016.
mru
Awatar użytkownika
mru
Robin Hood
Podziękował: 79 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

FlashGordon pisze: Tylko karty Summer Sale 2016.
A to może być coś jeszcze? :)
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon

Raczej nie ale pytałeś w liczbie mnogiej. :D
mru pisze: Są już jakieś bonusy
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Jedyne co to może być jakaś zabawa z wyrabianiem odznak, tak jak było np. dwa lata temu z tymi obozami. Nie wydaje mi się, żeby mieli dawać coś ekstra. Ludzie którzy wyrabiają odznaki wcześniej, czyli duża liczba osób, obraziłaby się :E
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon

Tak sobie przeglądałem sklepik i trafiłem na bardzo ciekawą ofertę wszystkich DLC.

http://store.steampowered.com/app/24010/

Obrazek
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Wiedziałem, że będzie to Train Simulator :D Gdzieś na forum, czy nawet na reckach, ludzie i tak bronią takiej ilości dodatków, bo to przecież nie wyszło od razu tylko sprzed X lat i powoli dodawali te super nowości :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Kontakt:

Arcy-fani wybronią wszystko xD

Takie coś by miało jeszcze sens, jakby te DLC kosztowały parę € za sztukę. Nie 30€ za kilka wagonów i gotowych scenariuszy do rozegrania.

Ale widać że ludzie to kupują po tak absurdalnych cenach, skoro wydawca ich nie obniża :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

http://store.steampowered.com/app/221680/

Tu tez jest troche absurdalna cena za wszystkie DLC.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Z piosenkami to chyba jest trudniejsza i droższa sprawa. Zresztą, nie wiem jak w Train Simulator, ale DLC do Rocksmith są podzielone na pojedyncze piosenki i pakiety, więc trochę niższa cena tego wszystkiego jest :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Kontakt:

Tylko ze, w przeciwienstwie do F1 czy - no nie wiem - FIFY, Train Simulator aktualizuje sie co roku sam. Ja pamietam, ze dostalem jakies pudelkowe wydanie, chyba TS2011 lub 2012 i co roku sam sie aktualizowal. Nie chce gry specjalnie bronic, bo to w ogole nie moje klimaty, ale nawet w tym starym wydaniu bylo mnostwo zawartosci i bez DLC mozna w to grac miesiacami.
A z drugiej strony to poznalem kiedys srodowisko modelarzy i kolekcjonerow, w szczegolnosci kolejek elektrycznych. To, jakie ceny potrafia wydac na brakujacy wagonik lub semafor do makiety, to sa duze pieniadze. Te DLC do TS to przy tym pikus.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

W DLC do ciuchci nie chodzi o to, żeby mieć je wszystkie a o to, żeby był wybór i można było wybrać kilka do kupienia, z którymi chce się grać.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Z piosenkami to chyba jest trudniejsza i droższa sprawa. Zresztą, nie wiem jak w Train Simulator, ale DLC do Rocksmith są podzielone na pojedyncze piosenki i pakiety, więc trochę niższa cena tego wszystkiego jest :E
Tak, tu masz racje. Kupujac same paczki wyjdzie taniej, nawet polowy z tego sie nie wyda. Co nie zmienia faktu ze rzucic 1K euro na dodatkowe piosenki to lekki absurd. Ale tutaj dochodza tez pewnie prawa autorskie i tym podobne zaiksy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Dejw pisze:
FotelSkrzypi pisze: Z piosenkami to chyba jest trudniejsza i droższa sprawa. Zresztą, nie wiem jak w Train Simulator, ale DLC do Rocksmith są podzielone na pojedyncze piosenki i pakiety, więc trochę niższa cena tego wszystkiego jest :E
Tak, tu masz racje. Kupujac same paczki wyjdzie taniej, nawet polowy z tego sie nie wyda. Co nie zmienia faktu ze rzucic 1K euro na dodatkowe piosenki to lekki absurd. Ale tutaj dochodza tez pewnie prawa autorskie i tym podobne zaiksy.
W dodatku, podobnie jak zauważył sergeron przy TS, chodzi tu o wybór. Lubisz Fleetwood Mac i Def Leppard ale przy Oasis masz odruchy wymiotne? Kupujesz tylko to co chcesz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Kontakt:

sergeron pisze: W DLC do ciuchci nie chodzi o to, żeby mieć je wszystkie a o to, żeby był wybór i można było wybrać kilka do kupienia, z którymi chce się grać.
Dokladnie, ale jest cos jeszcze - nie zdolalbys tego ograc NIGDY. To po prostu niemozliwe.
ODPOWIEDZ