Hakuōki (wersja na PSP, choć większość osób pewnie nawet nie będzie kojarzyć, co to za gra:): 7 razy (czyli wszystkie dostępne ścieżki);
Shadow of Memories (w wersji na PS2): 6 razy (chyba jedyna pełnoprawna gra, w której postanowiłam odblokować wszystkie zakończenia);
Tales of the Abyss (moja ulubiona część z serii "Tales of"): 4 razy (2 razy na PS2 i 2 razy na 3DS);
Neverwinter Nights 2: 3 razy (niedługo po premierze, zaraz po premierze Maski Zdrajcy oraz jakieś pół roku temu z kilkoma modami).
... Ach, no tak, jak mogłam zapomnieć o klasyku zwanym Chrono Trigger: przejść było 4 lub 5 (już zbyt dobrze nie pamiętam, ale wiem, że eksperymentowałam z różnymi zakończeniami).
Gry które najwięcej razy przeszliście
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Deus Ex. Chyba cztery czy pięć razy. Swego czasu chyba co dwa lata do niej siadałem, a i tak uważam, że do tej pory nie zrobiono niczego lepszego. Za każdym razem znajduję w niej coś nowego.
Ja do Diablo II podszedłem tylko raz i znudziło mi się po zabiciu Andariel.
W Borderlands nigdy nie grałem, jakoś fabuła mnie odrzuca, i ta komiksowa grafika też zbytnio nie pomaga.
Mirror's Edge ktoś wspominał - również w to nie grałem, nie mogłem się zmusić (również nie podoba mi się fabuła).
Z kolei ukończyłem:
- The Elder Scrolls II: Daggerfall - 3 razy
- Morrowind (z dodatkami) - 3 razy
- Oblivion - 2 razy
- Gothic 1 - 2 razy
- Gothic 2 (z dodatkiem) - 2 razy
- Dragon Age Origins (z DLC)- 2 razy
- Mass Effect - 5 razy
- Mass Effect 2 - 4 razy
- Mass Effect 3 - 4 razy
- Wiedźmin - 2 razy
Mimo, że na dobrą sprawę nie da się jej "przejść", to w Europę Universalis II przegrałem najwięcej godzin - lekko licząc kilkaset (mam ją odkąd wyszła, a gram - z przerwami - do teraz), zaraz za nią jest Civilization III i Hearts of Iron. A, no i jeszcze Panzer General stary, ale w niego już ze sto lat nie grałem. Obecnie czekam, aż cena Supreme Ruler 1936 na steamie spadnie trochę z 28€, chociaż z 10€ mniej i biorę

Gothic 1 - 3 razy
Gothic 2 - 3 razy
Gothic 3 - było z 10 podejsc co kilka miesięcy ale ani razy nie ukończylem
Nie wiem jak mogli tak zniszczyc najlepszą serie RPG .
Gothic 2 - 3 razy
Gothic 3 - było z 10 podejsc co kilka miesięcy ale ani razy nie ukończylem

- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Najwięcej razy, to chyba Silent Hill na PSX-a, nie pamiętam czy chodziło o wszystkie rodzaje zakończeń, czy po prostu o zaliczenie wszelkich smaczków, no ale minęło od tego czasu kilkanaście lat, więc mam prawo nie pamiętać 
Poza tym Residenty - tam chodziło o odpowiednie oceny kończące grę, a także o ilość przejść, tak by (bez kodów) zaliczyć potem krótkie misje z pobocznymi postaciami (Hunk ..... Hank..... ten koleś w masce xD i chyba Adzia Wong też się tam pojawiała) no cóż, na punkcie RE do dziś jestem walnięty, w końcu tylko dla niego kupiłem kompletnie bezużytecznego GaCka ;D
Poza tym, z reguły nie przechodzę gier po kilka razy, szkoda życia, chociaż jeśli dodać te wszystkie pozycje z ZX-S, Atari, Commodora, Amigi, "kąsol", a nawet PieCa (na początku) to w sumie wyjdzie, że ciągle grałem w to samo ;>

Poza tym Residenty - tam chodziło o odpowiednie oceny kończące grę, a także o ilość przejść, tak by (bez kodów) zaliczyć potem krótkie misje z pobocznymi postaciami (Hunk ..... Hank..... ten koleś w masce xD i chyba Adzia Wong też się tam pojawiała) no cóż, na punkcie RE do dziś jestem walnięty, w końcu tylko dla niego kupiłem kompletnie bezużytecznego GaCka ;D
Poza tym, z reguły nie przechodzę gier po kilka razy, szkoda życia, chociaż jeśli dodać te wszystkie pozycje z ZX-S, Atari, Commodora, Amigi, "kąsol", a nawet PieCa (na początku) to w sumie wyjdzie, że ciągle grałem w to samo ;>
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Gothic 2 - około 10 razy ( w tym z nocą kruka 4 razy)
Gothic - około 5 razy
C&C Red Alert - około 6* razy
C&C Red Alert 2 - około 6* razy
*licząc obie frakcje osobno
Nie liczę Cywilizacji od 1 do 5 bo tam co chwila przechodzi się grę.
Gothic - około 5 razy
C&C Red Alert - około 6* razy
C&C Red Alert 2 - około 6* razy
*licząc obie frakcje osobno
Nie liczę Cywilizacji od 1 do 5 bo tam co chwila przechodzi się grę.
Gothic, Gothic 2 NK tak po kilkanaście razy. Gothic 3 - 4 podejścia i wysiadałem. Nie wiem jak mogli to tak spaprać.
Galaxy On Fire 2 HD z dodatkami (na tablecie) to tak z 5 razy
Wiedźmin 3 razy oraz Wiedźmin 2 razy 2.
Galaxy On Fire 2 HD z dodatkami (na tablecie) to tak z 5 razy
Wiedźmin 3 razy oraz Wiedźmin 2 razy 2.
GTA Vice City - minimum 3 razy
GTA SA - podobnie
GTA IV - gram właśnie 5 raz bodajże
GTA EFLB - po 2 razy każdy dodatek
GTA SA - podobnie
GTA IV - gram właśnie 5 raz bodajże
GTA EFLB - po 2 razy każdy dodatek
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
U mnie tak samo, Pokemon Red i Fire Red (no i analogicznie inne wersje z tej samej generacji) znam już na pamięć, że na ślepo wiem, co można złapać w jakim miejscu i jaką misję mam wykonać. Podobnie jest z Ruby/Sapphire/Emerald i Crystal/Silver/Gold, jednak te przeszedłem kilka razy mniej od pierwotnej wersji

Z innych gier, po kilka razy przechodziłem trylogię Mass Effect, która jest moją ulubioną serią gier. Najlepsze uniwersum jak dla mnie, największy potencjał na inne produkcje, filmy, książki i inne rzeczy

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Final Fantasy VII - 9 razy
Gothic 1 - 10 razy
Gothic 2 - 9 razy
Dragon Ball Legend of Super Sayian: 12 razy
Vice City - 4 razy
Medievil - 4 razy
Kotor 1 - 4 razy
Jade Empire - 3 razy
I cała masa gier które przeszedłem dwukrotnie:P