http://store.steampowered.com/app/439260/
Widząc takie potworki, tęskni się za czasami, gdy na steam nie trafiało byle gówno.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
A dlc do tej części są coś warte, bo za 4,80 to mnie kusi, ale nie chce potem ładować dużo kasy w dlc?papcioszek pisze: Ogólnie jak ktoś ma borderlands 1 i 2 w wersjacg goty to kupując
http://store.steampowered.com/bundle/257/
za borderlands the pre sequel zapłacimy 4.80€
Edit Kupiłem, ze steam wallet. Jeżeli ta nowa funkcja steam się utrzyma, to kiedyś dokupię dlc w pakiecie goty, albo w komplecie podstawka + season pass.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2016, o 10:56 przez tigritron, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
@ robart
Nie masz przy tej paczce napisane "Indywidualne ceny x przedmiotów, których jeszcze nie posiadasz:"
Więc ten pakiet nie jest jeszcze objęty nową funkcją steam.
Nie masz przy tej paczce napisane "Indywidualne ceny x przedmiotów, których jeszcze nie posiadasz:"
Więc ten pakiet nie jest jeszcze objęty nową funkcją steam.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy ktoś wcześniej to zauważył, ale ten nowy rodzaj pakietów na inny adres, zamiast sub/XXXXX jest bundle/XXX. Jak komuś się chce, to może poprzelatywać po numerkach i poszukać innych paczek.
Jeżeli interesują was konkretne paczki to najłatwiej jest wejść na stronę jednej z gier, które się w nich znajdują. Informacja o istnieniu nowego typu pakietu jest zupełnie inna.
Jeżeli interesują was konkretne paczki to najłatwiej jest wejść na stronę jednej z gier, które się w nich znajdują. Informacja o istnieniu nowego typu pakietu jest zupełnie inna.
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Nowa "perełka" na steamie http://store.steampowered.com/app/449040/ 

- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Lepsza jest ich inna produkcja... wtf? Jaka piosenka xD
http://store.steampowered.com/app/44905 ... 1_7_15__13
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Ten papier, kamień, nożyce? Też darmowe. Co prawda jest tam OST do kupienia, ale do szczęścia i czerpania "przyjemności" z grania nie jest potrzebne

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Od ostatniego czasu myślałem o zakupie Van helsing'a III, bo kiedy ma się wszystkie 3 części wersję Final Cut dostaje się za darmo. Odpaliłem przed chwilą steam'a i wpadł mi rabat 66% na akurat 3 część serii. Bardzo mi się spodobało i za 22.50zł dostałem 2 gry. 

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Z tym się chyba wiąże inny deal - możesz kupić trzeciego Van Helsinga z tą zniżką, jeśli masz 2 poprzednie części to wygenerować kod do Final Cut (chyba, że otrzymuje się od razu po aktywacji trójki) a następnie zrobić refunda trójki. Cebula trochę, ale Final Cut zostaje, który i tak posiada fabułę ze wszystkich 3 części.
O jakim generowaniu kodu i dealu na Helsinga mowa? Oświeci ktoś? 
Okay, chyba już wiem o co chodzi.
Można dostać Fianl Cut kiedy posiada się 3 części.

Okay, chyba już wiem o co chodzi.
Można dostać Fianl Cut kiedy posiada się 3 części.