U mojego kolegi była akurat taka sytuacja, że on to konto "pożyczył" dobrowolnie temu koledze w zamian za wystawianie tego konta na allegro (mówiłem mu, że to niezgodne z regulaminem, ale on twierdził, że to jego konto i może z nim robić co chce), a kolega po kilku miesiącach zmienił hasło do tego konta i udawał, że nie ma w domu internetu, grając cały czas w CSa, a mój kolega nawet nie logował się na to konto, bo ma "komputer na którym Terraria laguje" i dopiero jak mu powiedziałem, co się z tym kontem wyrabia postanowił coś z tym zrobić. Napisaliśmy na początku wakacji do Supportu, pod koniec Sierpnia odzyskał konto, kupił NotGTAV (nie pytajcie po co) i Game of Thrones na G2A, sprzedał jakiś karabin, który kolega wydropił z CSa, po czym się nie logował bo "GoT jest niegrywalny" (po czym stwierdził, że da się grać i będzie grał). Tydzień temu chciałem wejść na jego konto, a okazało się, że nie mam go w znajomych, profil ma prywatny, a jak próbuję go dodać, to mam napisane, że mamy zablokowaną komunikację. Powiedziałem mu o tym, spróbował się zalogować, nie poszło, dał sobie spokój i nic nie zrobił

.