Na dobry początek tematu nowy gameplay z multi.
Seria Assasin's Creed
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Przeszedłem wszystkie części serii Assassin's Creed i choć z każdą kolejną odsłoną następowało pewne zmęczenie materiału, to jednak nie zawiodłem się na żadnej z tych gier, bo każda wprowadzała pewne nowe elementy (raz trafione, jak bitwy morskie z AC3, innym razem mniej trafione, jak sekwencje tower defense z AC:R), a jednocześnie zachowała to co urzekło mnie w pierwszej części (wspinaczki, akrobacje, zabójstwa, widowiskowe walki, fabuła). AC4 zajmuje wysokie miejsce na mojej liście "must play", jestem ciekaw jak to będzie wyglądało bez Desmonda, do tego w pirackich klimatach... indiańskie wyszły nieźle, więc jestem dobrej myśli.
Najlepiej, jakby po prostu magicznie zapomnieli o tych współczesnych *klikklak*. Przy przechodzeniu etapów Desmonda w trójce miałem dokładnie taką reakcję:
W ogóle trójka jest raczej słabą częścią, już Revelations sprawiało wrażenie super nieprzemyślanego (magiczne zdobycie jednej z dwóch najlepszych zbroi w drugiej sekwencji, serio?). Nie sądzę, by czwórka uratowała serię, kompletnie mnie nie interesuje, co nie zmienia faktu, że wiadomo w co będę grał na święta. Taki tam toksyczny związek.

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Warto dokupić Season Pass do AC4 Black Flag Digital Deluxe Edition za 45 zł na cdp.pl? Są planowane jakieś dodatkowe dlcki może? ;D
Pytam się, jako osoba nie grająca w żadną poprzednią część (serio
).
Pytam się, jako osoba nie grająca w żadną poprzednią część (serio

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Dla mnie jeszcze cena wygórowana. Ja tam dalej czekam...
DLCków już masa wyszła, sporo popierdółek i przyspieszaczy.
Spis Steamowy SP:
DLCków już masa wyszła, sporo popierdółek i przyspieszaczy.
Spis Steamowy SP:
Czy coś jeszcze będzie, kto tam wie. W AC III wiele osób narzekało, a inni chwalili dodatki w SP. Każdy ma swoje odczucia.Assassin’s Creed® IV Black Flag™ – Freedom Cry
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ - Time saver: Resources Pack
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ - Time saver: Collectibles Pack
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ - Time saver: Activities Pack
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ - Death Vessel Pack
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ - Crusader & Florentine Pack
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ - Time saver: Technology Pack
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ - MP Character Pack: Blackbeard's Wrath
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ - Illustrious Pirates Pack
Assassin’s Creed® IV Black Flag™ – Guild of Rogues
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Do black flag jest tak:
przyspieszacze - nie sa czescia season passa
z season passa:
dodatki z preorderow i kolekcjonerki - krociotkie misyjki co wnosza niewiele i sa bez fabuly
jakies tam glupotki typu ozdoby i postacie do multi
freedom cry - to jest taka wieksza kampania na pare godzin z nowa fabula, calkiem niezla
przyspieszacze - nie sa czescia season passa
z season passa:
dodatki z preorderow i kolekcjonerki - krociotkie misyjki co wnosza niewiele i sa bez fabuly
jakies tam glupotki typu ozdoby i postacie do multi
freedom cry - to jest taka wieksza kampania na pare godzin z nowa fabula, calkiem niezla
Bardzo fajna i wciągająca gra... Przeszedłem wszystkie części prócz 3 i nowszych i mi się podobały... Jak tylko będzie przecena na steamie na 3 to biorę 

Przeszedłem wszystkie Assasyny. Do Brotherhood było coraz lepiej. Od Revelation było już słabo... A AC IV... grywalny, ale fabuła jakaś taka miałka i momentami już nudnawy... Pływanie więcej radości sprawiało chyba już w III, gdzie nie było go aż tak przesadnie dużo i nie trzeba było się tłuc pół świata, aby otworzyć skrzynie...
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Mam pytanie techniczne co do tej serii. Mianowicie chodzi mi o to czy jak kupię sobie w sklepie na Steamie Assassin Creed 1,2,3 to dostanę klucze na Uplay i tam je będę musiał aktywować żeby móc grać czy bezpośrednio ze Steama? Nie ogarniam za bardzo jak to wygląda. Nie kupowałem jeszcze żadnej gry Ubisoftu na Steam.
Będziesz miał informacje na stronie produktu.
Jedynka będzie bez uPlay, ale (o ile dobrze pamiętam) wszystkie kolejne go wymagają.
Jedynka będzie bez uPlay, ale (o ile dobrze pamiętam) wszystkie kolejne go wymagają.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
warto brać Assasina 3 z DLC (washington, betrayal) czy są one raczej zbędne? Grę zamierzam przejść "raczej od tak" bo nigdy żadnego innego AC nie przeszedłem i traktuję to jako ciekawostkę, ale nie wiem czy brać standardową edycję czy Deluxe
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Jeżeli chcesz przejść grę jak to powiedziałeś "od tak" to nie kupuj dodatków, mi osobiście oba nie przypadły do gustu szczególnie washington.
Warto też dodać ze w dodatkach nie jestes assasynem a zwykłym Indianinem
Ostatnio zmieniony 29 cze 2014, o 20:41 przez hoopek_10, łącznie zmieniany 1 raz.