Petersaber - zajrzałem na Twój kanał YT... Mimo, że zgadzam się z tym co tutaj napisałeś, angielski jest ważny i warto uczyć się języków, to Ty powinieneś też się trochę podszkolić;) Najbardziej z wymowy. W każdym słowniku masz takie cudowne znaczki, które Ci w tym pomogą, a wtedy może i więcej subskrybentów w przyszłości sobie zapewnisz.
Ale prawda jest też taka, że Polacy poszukują w większości gier po polsku. Nie każdy jest na tyle zdolny/ambitny/uparty żeby nie iść na łatwiznę.
Żeby nie offtopić: Cdp-> Czy jest możliwość wyboru języka w waszej ofercie filmowej? Tzn. jeśli film ma dubbing czy mogę go wyłączyć i ewentualnie wybrać polskie napisy?
Cdp.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Promocją objęta jest tym razem tylko ostatnia część serii.
Większość filmów w cdp.pl jest w dwóch wersjach - z polskimi napisami i oryginalną ścieżką, lub z polskim lektorem. Na każdej karcie filmu masz podaną ścieżkę lektora i napisy.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Ale żaden z tych nie jest oficjalnym językiem międzynarodowym

@Killjoy - Wiem że muszę się podszkolić w głosie, od dawna próbuję. Kiedyś było gorzej

Ale kończę tu offtopa.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Co do tych *oficjalnych* języków międzynarodowych (ONZ?) to poza angielskim z wymienionych przeze mnie: arabski, chiński i hiszpański. Oraz inne nie wymienione powyżej.
Chyba, że myślisz o innych oficjalnych językach.
Chińskim posługuje się ok. miliarda ludzi, więc chyba jest dość przydatny.

Zamiast angielskiego czy też chińskiego uczcie się rosyjskiego. Ten język ma przyszłość, zwłaszcza jeśli Putin dopatrzy się u nas prześladowań rodaków 

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Czemu nie mogę komentować postów cdp.pl na facebooku? Widzę że innych użytkownicy mogą jak najbardziej.
Czyżbym powiedział prawdę jeden raz za dużo? Przepraszam, zdarza mi się dość często.
Czyżbym powiedział prawdę jeden raz za dużo? Przepraszam, zdarza mi się dość często.
Przeprosiny powinieneś kierować do cdp.pl, a nie tutaj. Jak ładnie przeprosisz i wyrazisz skruchę to może ci wybaczą

DiRT 3 i GRiD 2 kupione - fantastyczne gierki, fajnie że były po odpowiednio 9,99 i 29,99 PLN. No i ostatnio WRC 4 także kupiłem przez Cdp.pl i powoli stajecie się moim ulubionym sklepem do kupowania gier. Mam 2 pytania.
1) Czy będzie u was na wiosnę jeszcze jakaś promocja poza tymi co są obecnie? Czy to już koniec i następna będzie dopiero np. na wielkanoc lub latem.
2) Czy w przyszłości będzie obniżka na Euro Truck Simulator 2 Złota Edycja?
1) Czy będzie u was na wiosnę jeszcze jakaś promocja poza tymi co są obecnie? Czy to już koniec i następna będzie dopiero np. na wielkanoc lub latem.
- Kontakt:
Ad 1 - Wiosenna promocja na gry, filmy i e-booki będzie trwała do piątku. Dziś pojawią się kolejne tytułyN4FT4LEN pisze: DiRT 3 i GRiD 2 kupione - fantastyczne gierki, fajnie że były po odpowiednio 9,99 i 29,99 PLN. No i ostatnio WRC 4 także kupiłem przez Cdp.pl i powoli stajecie się moim ulubionym sklepem do kupowania gier. Mam 2 pytania.

Ad 2 - spójrz tutaj

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Pytanie do przedstawiciela CDP.pl
Chciałbym uzyskać dostęp do klucza steam do gry Aliens Colonial Marines ze swojej półki, ale dostaje taki komunikat przy próbie otwarcia pliku:
Forbidden
You don't have permission to access /dcs/o2/CD-Projekt/private/games/aliens_colonial_marine/serial/e#############################mullash7.png on this server.
Apache Server at dcs-188-64-84-26.atmcdn.pl Port 80
Zapewne, tylko spece z cdp.pl mogą to rozwiązać ?
Chciałbym uzyskać dostęp do klucza steam do gry Aliens Colonial Marines ze swojej półki, ale dostaje taki komunikat przy próbie otwarcia pliku:
Forbidden
You don't have permission to access /dcs/o2/CD-Projekt/private/games/aliens_colonial_marine/serial/e#############################mullash7.png on this server.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Ciekawa teoria. Szkoda, że nie prawdziwa. O region lock ach słyszał? Jeśli dobrze pamiętam to były małe aferki z grami i dlc do nich na cdp.pl (inny region gra, inny dlc->z Dishonored or nie szło dokupić dlc coś w ten deseń)? To dotyczyło gier Bethesdy (na nasz region prawa ma/miała Cenega, dlatego cdp.pl oferował klucze z innego regionu bez możliwości dokupienia dlc ze steam dla naszego regionu). Jak się mylę to poprawcie.
- Kontakt:
Rzeczywiście pojawił się taki błąd, nasi programiści już to naprawiają. Przepraszamy za kłopot.warhameron pisze: Pytanie do przedstawiciela CDP.pl
Forbidden
W większości przypadków nie powinno być problemu jeśli gra i dodatek są na platformę Steam. Jednak jeśli kupiłeś podstawkę w zagranicznym sklepie, w niektórych przypadkach, może pojawić się problem z innymi regionami podstawki i dlc. Nie znając szczegółów tylko takiej odpowiedzi mogę Ci udzielić.
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Ja mam dwa pytanka. 
Czy będzie dostępny w przyszłości dostępny na cdp.pl Robin Hood Legenda Sherwood, albo spolszczenie do wersji z gog'a? Pamiętam, że w Polsce była wydana wersja polska(pudełkowa), ale teraz nigdzie nie można dostać jej.
Czy w przyszłości cdp.pl tak jak gog.com planuję udostępniać wersje gier na linuxa?

Czy będzie dostępny w przyszłości dostępny na cdp.pl Robin Hood Legenda Sherwood, albo spolszczenie do wersji z gog'a? Pamiętam, że w Polsce była wydana wersja polska(pudełkowa), ale teraz nigdzie nie można dostać jej.
Czy w przyszłości cdp.pl tak jak gog.com planuję udostępniać wersje gier na linuxa?