CD-Action - temat ogólny
Tylko kupiłem i od tamtej strony, dostałem kod taki sam jak z cd-action bo straciłem przez nich.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2014, o 11:07 przez bartek1619, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Na moje 49,90 - 50% to 24,95, a nie 20.
Abstrahując od samych obliczeń. Gunslinger to bardzo fajna gra, ale prędzej czy później, jak każda gra Techlandu pojawi się właśnie w CD-Action. Ze swojej strony uważam, że gra jest warta więcej niż 20 PLN-ów, ale też pewnie wkrótce trafi się taniej np. na Wiosnobraniu czy Steam Spring Sale.
Abstrahując od samych obliczeń. Gunslinger to bardzo fajna gra, ale prędzej czy później, jak każda gra Techlandu pojawi się właśnie w CD-Action. Ze swojej strony uważam, że gra jest warta więcej niż 20 PLN-ów, ale też pewnie wkrótce trafi się taniej np. na Wiosnobraniu czy Steam Spring Sale.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
Nawet nie zajrzałem do aktualnego numeru, a tu już na dniach kolejny...
Tej gry nie mam, pierwsze zapowiedzi czytałem chyba ponad dekadę temu w CDA. Nie spodziewam się po niej też niczego dobrego

Tej gry nie mam, pierwsze zapowiedzi czytałem chyba ponad dekadę temu w CDA. Nie spodziewam się po niej też niczego dobrego