Indie Gala Interstellar HH - Lista opłaconych bundli

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Mam prośbę o zastanowienie się nad rezygnacją z wymogu w losowaniach BL2 Goty. Podstawka była sprzedawana w wielu miejscach po bardzo niskiej cenie a to właśnie dlc są najważniejsze i bardzo słabo przeceniane(50-66%). Osoby które posiadają podstawkę i tak są zmuszone zakupić wersję Goty ponieważ inny zakup jest stratą pieniędzy(SP+vault pierwszy= przy optymistycznej opcji 75%off- której nie było od dłuższego czasu 8,75-10E). Natomiast wersja z losowań jest dość często przeceniana 66-75%off(nie mówiąc już o Nuvem).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Poczta pisze: Mam prośbę o zastanowienie się nad rezygnacją z wymogu w losowaniach BL2 Goty. Podstawka była sprzedawana w wielu miejscach po bardzo niskiej cenie a to właśnie dlc są najważniejsze i bardzo słabo przeceniane(50-66%). Osoby które posiadają podstawkę i tak są zmuszone zakupić wersję Goty ponieważ inny zakup jest stratą pieniędzy(SP+vault pierwszy= przy optymistycznej opcji 75%off- której nie było od dłuższego czasu 8,75-10E). Natomiast wersja z losowań jest dość często przeceniana 66-75%off(nie mówiąc już o Nuvem).
W pełni popieram.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

wszystko mam :(
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

No ja też popieram. Sama podstawka to pikuś i ją można było kupić za grosze, z DLCkami do niej to już zdecydowanie gorzej :P
Zablokowany