Tym razem zrobiłem trochę inaczej. Jako że było już HH, to poniżej jest lista osób, które jeszcze nie zapłaciły. Uwzględniam tych z miejsc 1-140.
Co do listy, to jeżeli ktoś uważa, że zapłacił, to niech poda gdzie zapłacił (Paypal, mBank czy Sync) i niech poda maila na PW.
Czekam na wpłatę:
gaszalottii
Indie Gala - RotF - Lista nieopłaconych bundli
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Jako, że Włosi przesadzają z częstotliwością bundli trochę nam to zajęło, ale powoli zabieramy się za ogarnianie giveawayów z reszt za galę Rise of Flight - jesli dostałeś wiadomość, ale nie dostałeś zaproszenia do grupy steamowej (nazwanej tak samo jak gala na którą zbieraliśmy):
1. Poczekaj 12h - nie rozesłaliśmy jeszcze wszystkich zaproszeń
2. Sprawdź czy masz poprawnie podpięty profil steama do konta na forum
3. Sprawdź zaproszenia/swoją listę grup na steamie
4. Skontaktuj się z osobą której płaciłeś za galę.
Giveawaye będą odbywać się standardowo na SteamGifts i to w Waszym interesie jest zadbać, abyście mogli wziąć w nich udział. Każdy z nich trwać będzie minimum 2 tygodnie więc myślę, że każdy chętny zdąży sprostać temu zadaniu
Wszystkich uczestników gali prosimy o uzupełnianie swojej whishlisty na steamie - dzięki temu będzie nam łatwiej wybierać gry do giveawayów.

1. Poczekaj 12h - nie rozesłaliśmy jeszcze wszystkich zaproszeń
2. Sprawdź czy masz poprawnie podpięty profil steama do konta na forum
3. Sprawdź zaproszenia/swoją listę grup na steamie
4. Skontaktuj się z osobą której płaciłeś za galę.
Giveawaye będą odbywać się standardowo na SteamGifts i to w Waszym interesie jest zadbać, abyście mogli wziąć w nich udział. Każdy z nich trwać będzie minimum 2 tygodnie więc myślę, że każdy chętny zdąży sprostać temu zadaniu

Wszystkich uczestników gali prosimy o uzupełnianie swojej whishlisty na steamie - dzięki temu będzie nam łatwiej wybierać gry do giveawayów.