Ile jest wart twoje konto steam
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Też zaliczam się do tych biednych 
W euro są dwie opcje
870,43€ /tier1/lub 910,40€ /tier2/
W dolcach tylko $1042.40.
Iluś tam pozycji nawet nie liczy. Może o czymś zapomniałem sprzed dwóch lat, czy roku... GTA III, VC, SA, Cities XL 2012 (Free or No Price)

W euro są dwie opcje

870,43€ /tier1/lub 910,40€ /tier2/
W dolcach tylko $1042.40.
Iluś tam pozycji nawet nie liczy. Może o czymś zapomniałem sprzed dwóch lat, czy roku... GTA III, VC, SA, Cities XL 2012 (Free or No Price)
Moje konto strona wyceniła na 909,21€
Niestety, ale jeśli chcielibyśmy poznać dokładną wartość konta, to musielibyśmy liczyć to samemu przy użyciu kalkulatora. Takie strony są pomocne, ale tylko jeśli chcemy mniej więcej dowiedzieć się ile kosztują gry na naszym koncie, gdyż odsetek błędu jest tutaj spory.
Niestety, ale jeśli chcielibyśmy poznać dokładną wartość konta, to musielibyśmy liczyć to samemu przy użyciu kalkulatora. Takie strony są pomocne, ale tylko jeśli chcemy mniej więcej dowiedzieć się ile kosztują gry na naszym koncie, gdyż odsetek błędu jest tutaj spory.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
To jest chyba oczywiste, że nikt tutaj nie traktuje tych wyników jakoś specjalnie seriopikikd pisze: Moje konto strona wyceniła na 909,21€

- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Z tego co pamiętam ten był najlepszy http://www.steamcalculator.com/
Niestety od jakiegoś czasu nie działa, ale można na twitterze do nich napisać i bot odpisuje wartość konta. Jeśli potrzebujesz
Niestety od jakiegoś czasu nie działa, ale można na twitterze do nich napisać i bot odpisuje wartość konta. Jeśli potrzebujesz

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Bot od 7 lutego nie działaStary pisze: Z tego co pamiętam ten był najlepszy http://www.steamcalculator.com/

Jak na razie 740€/970$
475h grania
475h grania

- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
2508,09$ / 2114,59€
Teoretycznie w 49% nie grałem, praktycznie jest tego z 75%, jak nie więcej (tylko próbowałem odpalić i, co mnie nie dziwi, nie ruszały na moim wiekowym sprzęcie
)
Teoretycznie w 49% nie grałem, praktycznie jest tego z 75%, jak nie więcej (tylko próbowałem odpalić i, co mnie nie dziwi, nie ruszały na moim wiekowym sprzęcie

$202.89 --- chyba najsłabiej -.- Musze coś powygrywać ^^
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
2205,27€ / 2553.77$
Teoretycznie nie grałem w 46% gier, ale praktycznie rzecz biorąc grałem prawie we wszystko. Kiedyś grałem głównie w "dema", więc postanowiłem uzupełnić steamową kolekcję o pozycje, przy których nieźle się bawiłem
Teoretycznie nie grałem w 46% gier, ale praktycznie rzecz biorąc grałem prawie we wszystko. Kiedyś grałem głównie w "dema", więc postanowiłem uzupełnić steamową kolekcję o pozycje, przy których nieźle się bawiłem