AMD Gaming Evolved

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

iras1988 pisze: Warto dodać, że po ostatniej aktualizacji tego programu wielu osobom (w tym mnie) za optymalizacje nie dolicza punktów.
Nie dziwiłoby mnie w ogóle gdyby nikomu nie dodawało punktów za optymalizację...
U mnie było to samo - kilka gier optymalizowałem i oczywiście ani jednego punkciku za to nie dostałem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Wygrałem AMD Radeon Silver Reward :) Ale super a puściłem tylko 5 kuponów :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

a konkretnie?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

co konkretnie ? chodzi Ci o to jakie gry wybrałem ? Thiefa i Hitmana
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

A ja mam takie pytanie bo 404.lowcygier.pl/raptr zaktualizował się do nowej wersji właśnie z opcją zdobywania tych punktów.
Nie wiem nawet czemu ale za wszystkie dni programu przyznało mi ponad 3700 punktów.
Problem jednak jest taki że zaraz po aktualizacji miałem możliwość wejścia w losowanie silver czy gold, ale pokazała się informacja że musi być przeprowadzony restart aplikacji i po restarcie mam tylko dostepną opcje brąz.
Fakt mam kartę nvidii czyli wcale nie powinienm mieć dostepu do tego programu, ale właśnie ktoś z kartą nvidii też ma takie ograniczenia w dostępnych losowaniach?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 25 razy
Kontakt:

@MerlinPL
Ja też mam kartę nVidii i jakimś cudem wczoraj wszedłem w losowanie silver i gold.
Dzisiaj już tylko opcja bronze jest dla mnie dostępna
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Ja mam cały czas, tylko że ja logowałem się również na moje konto z komputera wyposażonego w kartę Radeon. Na początku tak też omijałem to ograniczenie do kart AMD :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Dyziom pisze: @MerlinPL
Ja też mam kartę nVidii i jakimś cudem wczoraj wszedłem w losowanie silver i gold.
Dzisiaj już tylko opcja bronze jest dla mnie dostępna
Ja z kolei dzisiaj sprawdziłem i mogę wejść i w silver i w gold i pojawiło sie więcej gier jako nagrody.
To raczej wygląda na jakiś błąd.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Obrazek

Z poziomu grafiki amd.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Ja teraz otwarłem i mam też tylko bronze, mam kartę Nvidii (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale wcześniej mi się wyświetlały gold i silver).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Sam mam kartę Nvidii i jak dotąd nie widziałem innego losowania niż bronze.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dziś udało mi się wygrać bronze reward, również posiadam kartę Nvidii i przez to mam ograniczony dostęp do losowań.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Bierę
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

tak z 1000 lat i może uzbieram :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca

Żeby zaliczyło tą godzinkę grania trzeba mieć włączoną jedną grę przez minimum 1 godzinę???. Bo włączałem i wyłączałem jedną gierkę do tej pory z przerwami i mam już godzinę w nią zagrane, ale nadal nie zaliczone.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

krzakol pisze: Żeby zaliczyło tą godzinkę grania trzeba mieć włączoną jedną grę przez minimum 1 godzinę???. Bo włączałem i wyłączałem jedną gierkę do tej pory z przerwami i mam już godzinę w nią zagrane, ale nadal nie zaliczone.
Musisz mieć włączoną grę przez godzinę (może być z przerwami), ale musisz ją uruchomić z poziomu tej aplikacji, a nie bezpośrednio na Steamie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Lucyfer pisze:
krzakol pisze: Żeby zaliczyło tą godzinkę grania trzeba mieć włączoną jedną grę przez minimum 1 godzinę???. Bo włączałem i wyłączałem jedną gierkę do tej pory z przerwami i mam już godzinę w nią zagrane, ale nadal nie zaliczone.
Musisz mieć włączoną grę przez godzinę (może być z przerwami), ale musisz ją uruchomić z poziomu tej aplikacji, a nie bezpośrednio na Steamie.
Mi zaliczało grę (czas przeszły, bo już się w to nie bawię) którę odpalałem z poziomu Steama. Warunkiem była oczywiście włączona aplikacja AMD GE. Może coś się zmieniło, nie wiem. Jest też taka możliwość, ze zależy to od gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

staszkie pisze:
Lucyfer pisze:
Mi zaliczało grę (czas przeszły, bo już się w to nie bawię) którę odpalałem z poziomu Steama. Warunkiem była oczywiście włączona aplikacja AMD GE. Może coś się zmieniło, nie wiem. Jest też taka możliwość, ze zależy to od gry.
I dalej tak jest. u mnie to działa w tle i sobie liczy czas, osiągi, itp. Daje punkty, za które nic nie mogę wygrać :E
Awatar użytkownika
Łowca

Ja zaliczyłem sesję ponad 1 godziną ale włączyłem giere przez steama i mi nie zaliczyło :)
Jutro uruchomię przez sesję z programu i zobaczymy czy mi zaliczy :)
Zablokowany