1. heewit
2. PiccoloPL
3. Wajper
4. Czaja
[PC] Turniej Łowców w Hearthstone
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
8. Aku
9. wilkolak811
10. marcelfx
9. wilkolak811
10. marcelfx
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Dobra, może wcześniej się za bardzo czepiałem, ale jedno mi się dalej nie podoba - ograniczenie tylko do podstawowych kart. Może, skoro chcecie dać możliwość zmiany talii pomiędzy meczami i dać przeciwnikom ustalać czy grają do 1 czy do 2 zwycięstw, tak samo kwestia ograniczenia kart zależałaby od przeciwników?
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
11. Ragdor
12. McSnake
Też chcę pograć z wami. W końcu dzisiaj udało mi się zrobić w końcu 12 wygranych na arenie (najwyższa odznaka).
BTW: Przy 11 wygranych miałem 4 "paczuszki" w nagrodę, dopiero po 12 wygranych było 5.
12. McSnake
Też chcę pograć z wami. W końcu dzisiaj udało mi się zrobić w końcu 12 wygranych na arenie (najwyższa odznaka).
BTW: Przy 11 wygranych miałem 4 "paczuszki" w nagrodę, dopiero po 12 wygranych było 5.
areny to czysty przypadek aby wygrać nie potrzeba skilka tylko szczęście niestety oby to blizz zmienił, ustalcie konkretne zasady turnieju to się zapisze
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
No według mnie konkretne zasady są już ustalone. Procz jednej osoby z forum nikt się więcej do niczego nie przyczepił
Pozostaje kwestia "wpisowego"
Póki co brakuje 4 osób do naszej 16. Nie będę ukrywał, że więcej ludzi równałoby się lepszymi nagrodami i bardziej zaciętymi pojedynkami 

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Przy każdy z każdym to miesiąc grania, bo ten ma prace a ten szkołę i tak to zlatuje.
Jak ktoś pamięta turnieje w wormsy czy clash of heroes gdzie grupki po 4 osoby były to to się ciągnęło i ciągnęło.
Jak ktoś pamięta turnieje w wormsy czy clash of heroes gdzie grupki po 4 osoby były to to się ciągnęło i ciągnęło.