Diablo 3

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Pobieram dzisiaj Diabła i po 6 miesiącach przerwy zobaczę co tam się pozmieniało. W sumie to mam gołe postacie, bo wszystko sprzedałem, golda również. Tak więc jeśli drop jest lepszy i przedmioty dropią bardziej pod klasę postaci to może uda mi się jakoś ciekawie je ubrać :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: Nie wiem czemu, ale skasowało posty tutaj :P Wyszła nowa łatka dla Diablo 3 - 2.0.1 czyli loot 2.0 itp. W ciagu 15 minut od włączenia miałem już 3 legendy, wiec widać, że loot poprawiony i były to legendy lepsze niż te, które zebrałem w ciągu 30 godzin grania moim nowym barbem. Nie ma już Diablo launchera tylko Battlenet Agent czyli blizzardowski Steam - radzę wyłączyć podczas gry. Poprawiono optymalizację, z 40 fps na moim lapku dochodzi już do 60 klatek na sekundę, ale... dopiero wtedy, kiedy włączę synchronizację pionową. U mnie wyłączenie tej opcji powoduje spadek o 20-30 fps więc jeśli ktoś po aktualizacji ma problemy z wydajnością niech włączy synchro. Nowa aktualizacja waży ponad 5,5 gb, zawiera w sobie od razu dodatek
Dodatek zawiera, ale żeby zagrać to trzeba zrobić upgrade. :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Tyle bezsensownego ściągania. No bez przesady. Zamiast dać w patchu tylko to co powinno się w nim znaleźć, to oni wpychają już RoS'a.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Stary pisze: Archont i tak dalej jest za dobry :P
Likwidują skill Masa Krytyczna - skracający o 1s czas odnowień skilli przy trafieniu krytycznym
Oraz całkowicie zmieniają działanie samego Archonta - teraz za zabicie przeciwnika nie będzie się już wydłużał czas przebywania w tej formie.
CM Wizz, WW Barb.. to wszystko znika, a takie fajne buildy były :(
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Salazzo pisze:
Stary pisze: Archont i tak dalej jest za dobry :P
Likwidują skill Masa Krytyczna - skracający o 1s czas odnowień skilli przy trafieniu krytycznym
Oraz całkowicie zmieniają działanie samego Archonta - teraz za zabicie przeciwnika nie będzie się już wydłużał czas przebywania w tej formie.
CM Wizz, WW Barb.. to wszystko znika, a takie fajne buildy były :(
To byly fajne buildy? LOL

Klikales jeden przycisk i łooo mega fun. Moja czarka w koncu sprawia mi przyjemnosc, a nie tylko bieganie w nieskonczonym archonie i klikanie prawy przycisk myszy. Czarke na HC zrobilem pod magie zimna, wypadla mi legenda, ktora daje promieniowi mrozu przebicie, takze biegam i perma zamrazam moim laserem :twisted:
Na SC zrobilem sie poki co pod mrozna kule, ale wypadla mi legenda pod kule ognia, wiec moze w ta strone pojde.

Diablo w tym patchu w umiejetnosciach poszlo o niebotycznie duzy krok DO PRZODU. Poza tym jezeli WW sprawial Ci przyjemnosc to nadal jest mozliwy build (nie jest juz tak dobry bo nie ma 24/7 berka, ale nadal moze byc 24/7 WW). Archont przy duzym CD reduction ma bardzo duzy up time, wiec tez jak kogos rajcowalo klikanie prawego klawisza to bedzie mial taka mozliwosc w duzej mierze osiagnac..
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Prawie 7gb patch ? No bez kitu :/ A myślałem że jak zawsze odpalę kilka minut albo i krócej i po sprawie :[
Awatar użytkownika
Łowca

Teraz ta gra zajmuje z 30GB
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Salazzo pisze: Teraz ta gra zajmuje z 30GB
Gra zajmuje 13,9 GB. Patch jest duzy bo wiele rzeczy jest nadpisywane.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Patch jest duży, bo zawiera również dodatek ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

reaper pisze:
zaczynałeś na zwykłym d2 czy po wyjściu LOD?
zaczynałem od d1 ;) liczyłem po prostu na to, że się nie cofną do do łysego d2 tylko jeszcze bardziej rozbudują to co było w wersji ostatecznej i dalej będą tylko rozwijać, ale jak widać - kasa Panie ...

Piszcie wrażenia jak wrażenia z nowej łatki bo może się skuszę na instalacje ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

Pobrałem wczoraj gierkę i powiem Wam, że jak dla mnie jest duuuży postęp. Gra się bardzo fajnie. Zdecydowanie kupię dodatek i znowu będę się w D3 zagrywał. Nie logowałem się z 5 miesięcy. W końcu paragony są nagradzane dodatkowymi umiejętnościami. Cieszy mnie też przeogromnie fakt, że zamykają dom aukcyjny. Gra powoli zmienia się na taką, jaką powinna być od początku. Szkoda, że posprzedawałem dobre itemki i całego golda. Teraz latam z totalnym crapem :(

Jakby ktoś z Łowców miał ochotę czasem pograć to zapraszam - Dedmecz#2664 :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja jakoś ostatnio odpaliłem D3 i jest potwornie zdziwiony, po dwóch latach zrobili d3 grywalne, good job guys :P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dzisiaj kupiłem w promocji i mam nadzieję, że mnie pozytywnie zaskoczy :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nareszcie gra jest grywalna,po 5 miesiącach odpalam i miłe zaskoczenie no i jeszcze dodatek nadciąga.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zastanawiam sie nad zakupem na obecnej promocji blizza, i mam pytanie czy oplaca sie kupic i grac jezeli nie zamierzam w najblizszym czasie inwestowac w dodatek ?
Awatar użytkownika
Łowca

Pewnie, że się opłaca. Jeśli nie grałeś w D3 to będzie mnóstwo zabawy, dodatek jest dla tych, którzy już zdążyli się znudzić.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Tak tak gimbusy....D 3 dotychczas było niegrywalne...brak słów....

Zdobędziesz jeden z drugim lepszy sprzęt ( bo wypada jak szalony ) i ponownie powiesz, że jest niegrywalne.....i tak do kolejnego wielkiego patcha bądź dodatku....
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Jest tu ktoś, kto grał bardzo dużo w D3 i bardzo dużo w Torchlighta 2 ?
W D3 nie grałem i zastanawiam się czy jest warta tylu pieniędzy, gdy ma się TL2.
Fabuła w grze mnie obchodzi najmniej, lub nawet wcale.
Najważniejsze jest dla mnie przyjemne expienie postaci (fajne lokacje, przeciwnicy), zdobywanie ekwipunku i to co można z nim zrobić (upgrady, magiczne kamyczki itp.), oraz zabawa drużynowa (w party).
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Poczekaj do premiery dodatku, wtedy kupisz D3 po na pewno obniżonej cenie w wielu sklepach czy promocjach, generalnie opłaca się, bo w tym momencie d3 przerasta t2 pod tym względem znacznie. Może jeszcze PoE Ci się spodoba bo i tam fabula malo ważna ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Aktualnie Diablo 3 kosztuje 20euro bądź 20 $ u Blizza . Taniej nie było i nie będzie.
ODPOWIEDZ