Diablo 3
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
Pobieram dzisiaj Diabła i po 6 miesiącach przerwy zobaczę co tam się pozmieniało. W sumie to mam gołe postacie, bo wszystko sprzedałem, golda również. Tak więc jeśli drop jest lepszy i przedmioty dropią bardziej pod klasę postaci to może uda mi się jakoś ciekawie je ubrać 

- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Dodatek zawiera, ale żeby zagrać to trzeba zrobić upgrade.smugglersun pisze: Nie wiem czemu, ale skasowało posty tutajWyszła nowa łatka dla Diablo 3 - 2.0.1 czyli loot 2.0 itp. W ciagu 15 minut od włączenia miałem już 3 legendy, wiec widać, że loot poprawiony i były to legendy lepsze niż te, które zebrałem w ciągu 30 godzin grania moim nowym barbem. Nie ma już Diablo launchera tylko Battlenet Agent czyli blizzardowski Steam - radzę wyłączyć podczas gry. Poprawiono optymalizację, z 40 fps na moim lapku dochodzi już do 60 klatek na sekundę, ale... dopiero wtedy, kiedy włączę synchronizację pionową. U mnie wyłączenie tej opcji powoduje spadek o 20-30 fps więc jeśli ktoś po aktualizacji ma problemy z wydajnością niech włączy synchro. Nowa aktualizacja waży ponad 5,5 gb, zawiera w sobie od razu dodatek

Likwidują skill Masa Krytyczna - skracający o 1s czas odnowień skilli przy trafieniu krytycznym
Oraz całkowicie zmieniają działanie samego Archonta - teraz za zabicie przeciwnika nie będzie się już wydłużał czas przebywania w tej formie.
CM Wizz, WW Barb.. to wszystko znika, a takie fajne buildy były

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
To byly fajne buildy? LOLSalazzo pisze:Likwidują skill Masa Krytyczna - skracający o 1s czas odnowień skilli przy trafieniu krytycznym
Oraz całkowicie zmieniają działanie samego Archonta - teraz za zabicie przeciwnika nie będzie się już wydłużał czas przebywania w tej formie.
CM Wizz, WW Barb.. to wszystko znika, a takie fajne buildy były
Klikales jeden przycisk i łooo mega fun. Moja czarka w koncu sprawia mi przyjemnosc, a nie tylko bieganie w nieskonczonym archonie i klikanie prawy przycisk myszy. Czarke na HC zrobilem pod magie zimna, wypadla mi legenda, ktora daje promieniowi mrozu przebicie, takze biegam i perma zamrazam moim laserem

Na SC zrobilem sie poki co pod mrozna kule, ale wypadla mi legenda pod kule ognia, wiec moze w ta strone pojde.
Diablo w tym patchu w umiejetnosciach poszlo o niebotycznie duzy krok DO PRZODU. Poza tym jezeli WW sprawial Ci przyjemnosc to nadal jest mozliwy build (nie jest juz tak dobry bo nie ma 24/7 berka, ale nadal moze byc 24/7 WW). Archont przy duzym CD reduction ma bardzo duzy up time, wiec tez jak kogos rajcowalo klikanie prawego klawisza to bedzie mial taka mozliwosc w duzej mierze osiagnac..
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
zaczynałem od d1

Piszcie wrażenia jak wrażenia z nowej łatki bo może się skuszę na instalacje

- Podziękowania: 2 razy
Pobrałem wczoraj gierkę i powiem Wam, że jak dla mnie jest duuuży postęp. Gra się bardzo fajnie. Zdecydowanie kupię dodatek i znowu będę się w D3 zagrywał. Nie logowałem się z 5 miesięcy. W końcu paragony są nagradzane dodatkowymi umiejętnościami. Cieszy mnie też przeogromnie fakt, że zamykają dom aukcyjny. Gra powoli zmienia się na taką, jaką powinna być od początku. Szkoda, że posprzedawałem dobre itemki i całego golda. Teraz latam z totalnym crapem 
Jakby ktoś z Łowców miał ochotę czasem pograć to zapraszam - Dedmecz#2664

Jakby ktoś z Łowców miał ochotę czasem pograć to zapraszam - Dedmecz#2664

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Tak tak gimbusy....D 3 dotychczas było niegrywalne...brak słów....
Zdobędziesz jeden z drugim lepszy sprzęt ( bo wypada jak szalony ) i ponownie powiesz, że jest niegrywalne.....i tak do kolejnego wielkiego patcha bądź dodatku....
Zdobędziesz jeden z drugim lepszy sprzęt ( bo wypada jak szalony ) i ponownie powiesz, że jest niegrywalne.....i tak do kolejnego wielkiego patcha bądź dodatku....
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Jest tu ktoś, kto grał bardzo dużo w D3 i bardzo dużo w Torchlighta 2 ?
W D3 nie grałem i zastanawiam się czy jest warta tylu pieniędzy, gdy ma się TL2.
Fabuła w grze mnie obchodzi najmniej, lub nawet wcale.
Najważniejsze jest dla mnie przyjemne expienie postaci (fajne lokacje, przeciwnicy), zdobywanie ekwipunku i to co można z nim zrobić (upgrady, magiczne kamyczki itp.), oraz zabawa drużynowa (w party).
W D3 nie grałem i zastanawiam się czy jest warta tylu pieniędzy, gdy ma się TL2.
Fabuła w grze mnie obchodzi najmniej, lub nawet wcale.
Najważniejsze jest dla mnie przyjemne expienie postaci (fajne lokacje, przeciwnicy), zdobywanie ekwipunku i to co można z nim zrobić (upgrady, magiczne kamyczki itp.), oraz zabawa drużynowa (w party).
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Poczekaj do premiery dodatku, wtedy kupisz D3 po na pewno obniżonej cenie w wielu sklepach czy promocjach, generalnie opłaca się, bo w tym momencie d3 przerasta t2 pod tym względem znacznie. Może jeszcze PoE Ci się spodoba bo i tam fabula malo ważna